משחקי השבוע ה-7
|לב

Yo-man

New member
משחקי השבוע ה-7 ../images/Emo14.gif../images/Emo23.gif../images/Emo14.gif|לב

אוי... לא קל עם השבוע הזה בכלל. אבל אחרי התייעצויות עם רשף(גרסיה) החלטנו כך: 1. אטלנטה בקנזס סיטי - האם יצליחו KC להתעורר בזמן ? אטלנטה עם הפסד אחד ו-KC עם נצחון אחד בלבד, אבל זו לא קבוצה שאפשר לזלזל בה, לא אחרי העונה שעברה ובטח לא בבית. 2. ג'קסונויל באינדיאנפוליס - נכון שיש יתרון לקולטס, אבל הג'קס כבר הפתיעו העונה את קנזס סיטי, את דנבר ואת באפולו (טוב, זו לא היתה הפתעה גדולה מידי), והם חייבים לקולטס על ההפסד בבית לפני שבועיים וחצי... 3. ניו יורק ג'טס בניו-אינגלנד - הינה לכם קרב !!! מישהו צריך לצאת עם הפסד השבוע !!! שתי הקבוצות חזקות ול-NE יש יתרון ביתי, אבל האם זה יספיק להם ? 4. דלאס בגרין-ביי - עוד יריבות ארוכת שנים. עד בה GB הפסידו את 3 המשחקים הביתיים שהם שיחקו, אבל שתי הקבוצות לא מראות יציבות. אלוהים יודע מה יקרה במשחק הזה ואיך יראו גרין-ביי שיהיה הרבה הצלחה לנו ולהם

royfr

New member
אז הינה

KC,אינדי,פאטס (זה לא יקרה בג'ילט),פאקרס.

Reshefgarcia

New member
קלי קלות....NOT....

1)אטלנטה...לא שאני אוהב את ויק כ"כ...אבל ההתקפה של קיי.סי לא מזכירה בכלום את שנה שעברה.... 2) אני עם פייטון והחבר'ה עד הסופרבול...שם יפגשו (אני מקווה) את TO ודונובן שיעשו מהם קציצות....אינדיאנאפוליס 3)הבית אמור להספיק לטום בריידי...מתי יגמר המזל? מי יודע.... 4)בתור אוהד ניינרס...אין דרך בעולם שאני מהמר על דאלאס...ולכן...ברט פארב לניצחון... זהו... נ"ב... יורם,אולי תחלוק עם הפורום את מה שסיפרת לי אתמול? לגבי ה"תינוק" הקטן שלך....

Yo-man

New member
ההימור שלי

1. אטלנטה (וכן כי אני אוהב ומאמין במיקל ויק) 2. אינדיאנפוליס (כי עם כמות הנקודות שהם שמים על הלוח בכל משחק אי אפשר לנצח ואתם כמעט) 3. ניו-יורק (כי אם יש מי שמיכול לנצח את NE זו קבוצה שמכירה אותם מהבית, והשנה הג'טס חזקים מאי פעם) 4. גרין ביי (כי אני לא יכול לסבול את המחשבה של הדלאס מנצחים בלאמבו)

LuCkY SoB

New member
ההימור שלי

1. אטלנטה. קנזס לא נראים טוב ואטלנטה נראים מצוין. ויק ינצח. 2. אינדיאנפוליס. הם לא יפסידו בבית, בטח לא לג'גוארס אותם הם ניצחו בחוץ. 3. ג'טס. כבר אמרתי שאני שונא את הפאטס, אבל הפעם נראה לי שיש סיכוי ממשי שהם יפסידו לג'טס. 4. גרין ביי. פארב חזר לעצמו וירצה להחזיר את הגאווה בבית.

dbroncos

New member
כדי לא לפספס אני שולח כבר עכשיו ../images/Emo8.gif

לראשונה העונה, לא יודע למה, יש לי הרגשה שזהו זה. השבוע הפטס ייפלו. בשבוע שעבר, דווקא מול התקפה יותר טובה, פחות האמנתי. אבל השבוע, מול תחיית המתים של מרטין והדיוק של פני, אני הולך על עצירת השיא במספר 20, ולא 22 כמו שחשבתי בתחילת העונה (בפיטסבורגר). אז ההימורים שלי הם : 1. קנזס - למרות שאין להם שום דבר שיכול אפילו להאט את ויק, אבל זה כשויק בפוקוס. בינתיים ההתקפה של אטלנטה בינונית מאד, ובאירו-הד האיום הצ'יפסים סוףסוף ינצחו. 2. אינדי - המשחק בג'קס אפילו לא היה צמוד, אז למה שאחרי מנוחה של הקולטס, ועם מכשפה שמאלית פצועה (ה QB של הג'גוואדס למי שלא הבין) זה יהיה שונה. 3. כאמור - ג'טס. 4. גרין ביי - אחרי שהוא פישל בשידור חי וחצי עולם העליב אותו, פארב חזר. וככל שהעונה מתקדמת, גם ויני אינטרספשנורדי חוזר לעצמו. Do-D

ofribecker

New member
ההימור שלי

1. אטלנטה 2. אינדיאנאפוליס 3. ניו יורק 4. גרין ביי

Jerzet

New member
my picks

My brother's laptop doesn't have Hebrew, so bear with me: 1) Atlanta. Chiefs are not threatening..... 2) Colts. Like Reshef said. All the way to the big game 3) New England. As much as I want the Jets to win, they won't beat NE after struggling like they did against the 49ers. They have to do better than that... 4) Green Bay. Dallas aren't good enough yet.

JakeTheSnake16

New member
קשה השבוע

טוב נו, ננסה: 1. אטלנטה. לא רואה איך קנזס מתאוששים העונה, בטח לא נגד אטלנטה. 2. אינדי - פשוט יותר טובים, ועוד בבית. 3. עם כל הכאב והצער שכרוכים בעניין - ניו אינגלנד. ותאמינו לי שאני שאמח להיות טועה פה. 4. גרין ביי בעיקר בגלל היריבות והבית, עד כמה שהבית פקטור השנה אצל ראשי הגבינה.

kobi08

New member
ההימור שלי

קנזס סיטי קולטס (אינדיאנפוליס) נו באמת פטס כמובן.. ודאלאס בהצלחה לקראת ה21 ...ואולי גם הרד סוקס יביאו אותה בקטנה..

puppi

New member
שלי

1. צ'יפס (הם צרכים להתחיל לנצח) 2. קולטס (הליין נותן להם 9.5 נקודות) 3. פטריוטס (הג'טס חרקו נגד הניינרס) 4. פאקרס (לא אוהב את דאלאס...)

ranatz

New member
my pics

kansas city indianapolis new england green bay I'm in new york now-you don't understand how people are upset after the yankees loss to the red sox It was great to see history happens

roniway1

New member
הניחוש שלי

טוב ,אז ככה: 1.אטלנטה פתחו יפה את העונה ,אני לא רואה אותם ממשיכים עד הסוף - יש המון מה לתקן. אבל את המשחק הזה הם אמורים לעבור הניחוש: אטלנטה 2.אינדיאנפוליס 3.ואוו!!!!! המשחק של המחזור ללא ספק!!! הג'טס קבוצה די טובה אבל המשחק שלהם לא כל כך מלהיב - לראייה , הם כמעט הפסידו מול בפאלו וסאן פרנסיסקו. אני חושב שיהיה משחק צמוד בכל מקרה ובסוף ,לאחר מאבק לא קל תישאר קבוצה אחת מושלמת. הניחוש שלי: ניו אינגלנד פטריוטס 4. גרין ביי

ahakim

New member
week 7 prediction

1. KC 2. Indi 3. Jets. It's imposible for the Red sox and pats to make history at the same week 4. GB

עומר ד

New member
mine!!

1 - קנזאס סיטי, היי היי היי! בבית,קנזס ישימו סוף לסטריק של הפלקונז. 2- אינדי. הם פשוט טובים מדי כרגע מכדי להפסיד בבית,אפילו להגנה של ג'קס. 3- הפאטס! אני צופה המשך הרצף.הג'טס הם לא אלו שישימו לו סוף. 4- גרין ביי. פארב ימשיך להובל את ההתעוררות, ודי כבר, הפסדי הבית לא יכולים להיות לעד.

gadotmi

New member
תורי

1. אטלנטה. אני לא רואה את קנזס סיטי "מתעוררים" דוקא עכשיו. 2. אינדיאנפוליס. הם יותר טובים. נקודה. 3. ניו-אינגלנד. נכון שזה קרב, מי שיצא עם הפסד ראשון יהיו הג'טס. 4. גרין-ביי. אני מצטרף לדעות של שאר אוהדי הניננרס, כמובן.

גילגם

New member
גם אני

או שאני יוצא אידיוט, או סתם טיפש. חוץ מהמשחק הראשון, לגבי השאר אני די בטוח. 1. קנזס. מתישהו השחר צריך לעלות על קנזס. אולי השבוע. 2. קולטס. פשוט לא כוחות ויסלחו לי אוהדי ג'קסונוויל. 3. NE. כמה שאני מת שהם יפסידו כבר, לא נראה לי שזה יקרה השבוע. הג'טס אומנם חזקים אבל היו להם משחקים די קלים עד עכשיו (ויסלחו לי כל אוהדי ה-49). 4. GB. כל מילה מיותרת. יאללה GIANTS. ה- 5-1 קורה לנו....

למעלה