משחקי השבוע ה-7
|לב

גילגם זה אני.

גדי, פשוט מילאתי את זה בבית של ההורים של אישתי. מזל ששמתי לב שזה על ה- USER שלו. אנא צרף את ההימורים של גילגם אליי ותחסוך לי את ה-COPY, PASTE. אני אשמח אם תוכל לאשר שקיבלת את זה. תודה וסופשבוע נעים.

gadotmi

New member
מצוין

מי יודע, אולי ה user שלהם יביא לך מזל ותצליח, ..... אז תתחיל לסמפט אותם יותר (סתאאאאאם, בדיחה, אני יודע שאתה אוהב את המשפח של אישתך יותר מכל דבר אחר).

my picks

כל פעם מחדש .. מצליחים להפתיע אותי עם ארבע משחקים מעולים.. ואני מסתכל קדימה כל שבוע על המשחקים ואומר .."הו, מחזור בינוני.. מקסימום משחק אחד מלהיב".. וכל שבוע ימי ראשון-שני ובוקר שלישי <יש תקצירים בספורט סנטר..> הופכים להיות מרתקים לטלויזיה . ועכשיו עם הקאמבק המדהים של בוסטון רד-סוקס בבייסבול ..שזה עדיין משחק שלא הבנתי אותו כמו שצריך.. אבל כיף ללכת עם האנדרדוג.. הבחירות שלי לשבוע : 1. קנזס סיטי - שינצחו-שיעצרו קצת את הפלקונס . 2. אינדיאנפוליס - האהבה שלי . 3. ניו-אינגלנד - ביתם הוא מבצרם ? 4. גרין-ביי - לא אוהב טונה וכן הולך עם פארב- יש לו כריזמה . שיהיה לכם מוצ"ש מהנה ושבוע נעים, אני אחגוג בחמישי הקרוב 26 חורפים . נ.ב. איך אגב המשחקים בימי שישי בפארק הירקון ?

Yo-man

New member
הי, יש לנו יומולדת בפורום ../images/Emo77.gif

מזל טוב. ולכבוד היומולדת אני מרשה לך לבקש משאלה אחת - מי אתה הכי רוצה שינצח השבוע - רק לכבודך ? אתה תבקש ואני אעשה כל שביכולתי לעזור
הרבה מזל טוב

gadotmi

New member
מזל טוב !!

צעירצ'יק. יש לו יום הולדת ביום חמישי הקרוב. מישהו שם לב מתי יש יום הולדת למבוגרים ממנו (למשל הח"מ?)

תודה רבה ומזל טוב גם לך גדי

צעירים בנפשנו... ובלילות הארוכים, מול מסכים מרצדים, משתובבים כמו ילדים קטנים .. שיהיה לך מזל טוב גדי לרגל יוםההולדת שלך מזל מאזניים . ולך יורם, תודה רבה על הברכות בפורום ובשביל פיית השיניים שמקיימת הבטחות..
.. אשמח לעבור מבחן קרוב של בסטט' ב. קריטי למדיי.. ובתחום הפוטבול- שהבלתי הגיוני יתרחש והפנתרים הפצועים יתחילו לנצח ולהפגין יכולת טובה אחרי שבסוף השנה שעברה הקסימו אותי עם סיפור הסינדרלה בNFC שלהם . עד המשאלה הבאה, שבוע מהנה .

JakeTheSnake16

New member
אאוצ'. שבוע קשה היה

יש לי רק 2/4 השבוע איך ידעתם להכניס את קנזס סיטי-אטלנטה? חשבתי שזה המשחק הכי בטוח שלי.

למעלה