משחקי חיזור.......

אז ככה....

דבר ראשון העפתי בחור בגלל שהיה לו סנטר וחצי.... ובכלל בחורים עגלגלים זה לא לטעמי. בחור עם שיניים מוזנחות זה מגעיל אותי ( איך אני אמורה להתנשק איתו????) בחורים שעירים זה דוחה. לפחות שהגב יהיה חלק.... וחשוב לי מאוד שיהיה נבון ואיש שיחה. העפתי חבר שאהבתי מאוד כי הוא חשב שסרעפת זה ליד אברי המין... דפוק.... ובכלל פנים יפות עושות לי את זה. ורצוי שיער ארוך... למזלי עמית מצא אותי, והוא מתוק, ושרירי, עם פנים נאות, ובכלל בחור מטופח מאוד (גם הידיים שלו נאות וגבריות). איפה ישנם עוד אנשים כמו האיש שלי?

אביבית1

New member
והסיבות שלי הן....

פעם יצאתי לדייט עם מישהו אך בשניה ששמעתי את שמו ידעתי שלא יהיה המשך. והיתה פעם שמישהו שאל אותי " אם אני אגיד לך לבחור ביני לבין הכלב (את הכלב שגר איתנו היום אני הבאתי) מה תעשי?" הסברתי לו בצורה הכי לא יפה שאני מעדיפה את הכלב על פניו.

צודקת! אם הוא שונא בע"ח

הוא מחוק אצלי בכל רשימה אפשרית! יחס לבעלי חיים מראה המון על האדם- לדעתי.

Hadar p

New member
בגלל נעלים....../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

פעם בגיל....16 בערך יצאתי עם אחד מהשכבה שלי.... בפגישה הראשונה הוא הגיע עם מכנס וחולצה...שנראה לי שאמא שלו התלהבה שהילד יוצא לפגישה עם בחורה והלבישה אותו בבגדים של אבא שלו...
עם אפטר שייב של אבא
אבל הכי הכיזוועה ...נעלים....נו איך שראיתי את הנעלים חטפתי חום!
וחשבתי לעצמי...מה זה? הנעלים של הבר מצווה? לא יכולתי להסתכל עליו!

fila

New member
ואני בגלל שרשרת זהב.....

מנם לא הגענו לשלב הדייט, אבל לקחתי אותו טרמפ, הוא היה חייל בקבע... ודיברנו כל הדרך והוא נשמע ממש אחלה! נראה ממש טוב לטעמי והשיחה ביננו ממש זרמה כשהוא עמד לרדת מהאוטו הוא ביקש טלפון ולא היססתי בכלל ישר נתתי לו כי הוא באמת היה חמוד, ואז: הוא יוצא מהאוטו ומתכופף אליי כדי להגיד לי להתראות ואז ראיתי מה שהמעיל הצבאי הסתיר: שרשרת זהב עבה מאוד עם תליון גדול של יד אוחזת בפרסה של סוס (נגד עין הרע, למי שלא מבינה בשרשראות של ערסים
) אני יודעת, אני יודעת שאני ממש קיצונית בתגובה שלי כי ישר פסלתי אותו, אבל זה היה נראה לי כ"כ מגוחך לשים את השרשרת הזאת סביב הצווארון של החולצה הצבאית! הוא התקשר אליי עוד באותו הערב והתחמקתי ממנו במשך כמה ימים עד שבסוף הפסיק להתקשר

che55

New member
מאוהב אחרי דייט ראשון

בד"כ הייתי דוחה את הגברים שהיו מדגישים עד כמה הם התאהבו בי כבר אחרי דייט או שניים. מאוד חשוב אפקט השתיקה, מה הוא חושב? אני מוצאת חן בעיניו? קשה להשגה.... ברגע שאני יודעת שהוא בכיס הקטן שלי - כל ההתלהבות פוחתת.

אוסנת123

New member
סיפור הגלידה...

יצאתי עם בחור שעשה בפגישה הראשונה רושם סביר - נראה נחמד, וזה עד שהוא הזמין גלידה!!! הוא הזמין את הגלידה והתחיל לשחק איתה ולא נגע בה עד שהיא נמסה כמעט לגמרי. כשהיא כבר היתה מיימית הוא התחיל לאכול/לשתות אותה!!! זה היה מחזה מזוויע!!! ברגע שראיתי את זה איבדתי את החשק לכל השאר... (הוא כנראה לא היה מלהיב בכל אופן...) מצטערת לקלקל לכן את התיאבון לפני ארוחת צהריים...

בדיוק בזמן..

אתמול בערב הפגשתי זוג. היא חברה שלי טובה ועליו שמעתי מידיד שלי. הבחור השאיר את הגברת בסוף הדדיט לחכות למונית.. הם נפגשו במלון בתל אביב , הוא בא מירושלים באוטובוס והיא באה מרמת גן במונית. אבל במקום לחכות איתה למונית בחזור או אפילו ליסוע איתה במונית הביתה ולהמשיך לירושלים הוא פשוט אמר שלום ונעלם. סיבה טובה לנפנף אותו? (אני רותחת בשבילה!)

וההפך- איך לא פסלתי

היה לי מאד קל לפסול, למען האמת לא ממש חיפשתי למצוא, אז שום גבר לא עמד בקריטריונים שלי. מרביתם היו טיפשים מידי, הגובה בהחלט היה גורם מזרז והשאר פשוט לא עמדו בקצב שלי. אבל גיא, למרות שהוא נמוך ממני ב-5 ס"מ ועם סוודר כל השנה, הוא כל כך שווה, שגם סיבות אלו, שהיו גורמות לכל אחד אחר לעוף, עדין ידעתי שאיתו אני רוצה להתחתן.

למעלה