5 אבניםאיזה משחק ילדים אהבתם בילדותכם?
אפשר לצרף משחק שלא נמצא בתמונה.
5 אבניםאיזה משחק ילדים אהבתם בילדותכם?
עד איזה שלב הגעת במשחק 5 אבנים?5 אבנים
גוגואים
מחבואים
תופסת
נראה לך שאני זוכר משהו מלפני 50 שנה? חחחעד איזה שלב הגעת במשחק 5 אבנים?
חחח גם אני אהבתי 5 אבנים.עד איזה שלב הגעת במשחק 5 אבנים?
הגעתי עד שלב 6. או יותר נכון אדע לתאר את שלבי המשחק עד שלב 6.חחח גם אני אהבתי 5 אבנים.
הייתי אלופת השכונה.
אני שיחקתי מאחד עד ארבע ואז היה הגשר שמאוד אהבתי.הגעתי עד שלב 6. או יותר נכון אדע לתאר את שלבי המשחק עד שלב 6.
היום קונים גוגאים צבעונים מפלסטיק5 אבנים
גוגואים
מחבואים
תופסת
גם ה-5 אבנים כבר מזמן מרובעות לגמרי ומהחנות.היום קונים גוגאים צבעונים מפלסטיק
5 אבנים מרובעות היו גם בזמנו, למי שיהיה כסף קנה, ולמי שלא היה חיפש אבנים עגולות שאינן מחליקות ואינן מתפוררות.גם ה-5 אבנים כבר מזמן מרובעות לגמרי ומהחנות.
כנראה שאת קטינה. אנחנו חיפשנו חצצים וחלוקים כי לא היה דבר אחר בשנות החמישים.5 אבנים מרובעות היו גם בזמנו, למי שיהיה כסף קנה, ולמי שלא היה חיפש אבנים עגולות שאינן מחליקות ואינן מתפוררות.
כנ"ל + הקפות, סטנגה, סכין תוקע וחמור חדש.5 אבנים
גוגואים
מחבואים
תופסת
סכין תוקע זה מן הסתם "ארצות". רק אחרי גשם.כנ"ל + הקפות, סטנגה, סכין תוקע וחמור חדש.
5 אבנים וסבתא סורגת נמכרים בחנויות צעצועים רק שהילד הממוצע לא יודע כיצד לשחק בזה.איזה משחק ילדים אהבתם בילדותכם?
אה5 אבנים וסבתא סורגת נמכרים בחנויות צעצועים רק שהילד הממוצע לא יודע כיצד לשחק בזה.
זוכרת שעות של 3 מקלות, שבע אבנים וביצים. מחניים גדול בשיעורי ספורט. מחניים קטן הוא שוס בכל אירוע ילדי עד היום.
והיום לילדים יש צוואר קצר, בגלל האייפון5 אבנים וסבתא סורגת נמכרים בחנויות צעצועים רק שהילד הממוצע לא יודע כיצד לשחק בזה.
זוכרת שעות של 3 מקלות, שבע אבנים וביצים. מחניים גדול בשיעורי ספורט. מחניים קטן הוא שוס בכל אירוע ילדי עד היום.
קפיצה על 2 חבלים.איזה משחק ילדים אהבתם בילדותכם?
עשויות מחרסינהגולות( במיוחד החלביות)
משהו כזה.עשויות מחרסינה
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.