עגבניה צומחת בגינה באה XXX וקטפה אותה
ל לי לו ש New member 22/8/07 #22 חחח צודקת ת'בלבלתי../images/Emo163.gif 'חת שתיים שלוש 'חת שתיים שלוש 'חת שתיים שלוש
ל לי לו ש New member 22/8/07 #26 לא פלא שהילדים והנוער של היום יותר מלאים אנחנו היינו עושים הרבה ספורט גומי, חבל, קלאס, תופסת...
F Fire Of Heaven New member 22/8/07 #42 במוצב ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo12.gif סמלת הלוחמת בחיזבאלונים
פ פרפרי אהבה New member 22/8/07 #24 מתערבים שמכסחת אותך בספיד?../images/Emo3.gif לפני איזה שלוש שנים כל פעם שהגיס שלי היה מגיע מחו"ל היינו קובעים כמה לילות ומשחקים כל הלילה ספיד, הוא לימד אותי את המשחק ובסוף יצא שאני מכסחת אותו תמיד
מתערבים שמכסחת אותך בספיד?../images/Emo3.gif לפני איזה שלוש שנים כל פעם שהגיס שלי היה מגיע מחו"ל היינו קובעים כמה לילות ומשחקים כל הלילה ספיד, הוא לימד אותי את המשחק ובסוף יצא שאני מכסחת אותו תמיד
E ebi83 New member 22/8/07 #17 קלפים, עד היום... שלא חסרים משחקים, מאסהול, שיטהד, קות, 41... ופעם היה גם את קרה קופה(עוד ביסודי) ומשחקי קופסא: מונופול, טקטיקו, ורמיקיוב.
קלפים, עד היום... שלא חסרים משחקים, מאסהול, שיטהד, קות, 41... ופעם היה גם את קרה קופה(עוד ביסודי) ומשחקי קופסא: מונופול, טקטיקו, ורמיקיוב.
ס סמלת New member 22/8/07 #21 שיט הד../images/Emo6.gif אני כבר לא יכולה לראות את המשחק הזה מרוב ששיחקנו אותו שעות על גבי שעות
T TzutZ New member 22/8/07 #31 ושכחת גם את- יניב! נוסטלגיה.... 8 חודשים, במקומות הכי הזויים שולפים חבילת קלפים ומשחקים יניב... מטורף
ושכחת גם את- יניב! נוסטלגיה.... 8 חודשים, במקומות הכי הזויים שולפים חבילת קלפים ומשחקים יניב... מטורף