משחקי שבוע 6 !!!

Reshefgarcia

New member
משחקי שבוע 6 !!!

שלום לכל המהמרים... להלן המשחקים לשיקולכם לשבוע 6 של ה NFL ולפני שתקום צעקה... המשחקים מעתה יבחרו באמצעות וועדה מייעצת שמורכבת ממנהל הפורום YO-MAN וממני... ולמשחקים... 1) סיאטל מתארחים בניו-אינגלנד... האם הרצף המדהים של הפאטס ימשך? האם סיאטל יתאוששו מההפסד המדהים לראמס? האם יהיה פה מישהו שיהמר נגד בריידי וחבורתו...בבית? 2)דנבר מגיעה לאוקלנד...לעוד משחק יריבות מרתק...האם הריידרס יצליחו להתאושש מעונה מאכזבת וינצחו את הברונקוס השנואים? יותר ויותר נראה כאילו בשנים האחרונות,הברונקוס הם המטרה החביבה על אל דייויס,ושהוא נהנה יותר מלנצח אותם,מאשר כל קבוצה אחרת... האם הריידרס יוכלו לעמוד במוטו של דייויס "JUST WIN BABY" 3) BATTLE OF THE DOMES מיניסוטה מגיעה לניו אורלינס למשחק שלדעת מומחים עשוי להסתיים בתוצאה בת 3 ספרות... ואתם יודעים מה? נראה לי שזה לא יהיה רחוק מהמציאות...קולפפר ומוס משחקים כמו מכונה משומנת,ולמרות משחקים לא מאוזנים לעיתים,זה בהחלט נראה כאילו ארון ברוקס וסיינטס יכולים לתת להם פייט... 4)לאחר התלבטויות קשות,הוחלט לבחור במשחק של... סאן דייגו באטלנטה... סן דייגו התפוצצו בשבוע שעבר על ההגנה שעד אותו משחק נראתה מחניקה במיוחד...ג'קסונוויל חטפו מהצ'ארג'רס 34 נקודות...אטלנטה לעומתם ספגו הפסד ראשון לעונה זאת לדטרויט (שנראית יותר ויותר כמו נמושה לשעבר) ולא נראו כמו עצמם...איזו מגמה תמשך בשבוע 6? ההימורים שלי : 1)פטריוטס 2)ברונקוס 3)מיניסוטה 4)אטלנטה בהצלחה לכולם...ומי יתן ויהיה לנו עוד שבוע מדהים כמו זה שהיה השבוע!!!

royfr

New member
אז שלי

סיאטל (כן, כן, הסטריק נראה שישבר השבוע) דנבר - שנהאן נראה לי שאוהב יותר לנצח את דיוויס שזרק אותו בזמנו. מינסוטה סן דייגו

JakeTheSnake16

New member
שלי

טוב, אני כבר לא מסוגל להמר נגד הפאטס, לא יפה לתת לנו משחק שלהם :( 1. פאטס- אני לא רואה איך דווקא הסיהוקס יעשו את העבודה.למרות שאני באמת מקווה. 2. ברונקוס (מפתיע הא?) - אין, אין להם סיכוי לריידרס העלובים האלה, בטח לא עם הבלאגן שהתחיל עכשיו מסביב לג'רי רייס. לא מעניין אותי כמה הם שונאים אותנו, הם פשוט לא מספיק טובים בשביל לנצח את המייל היי סולג'רז 2004 3. מינסוטה - נראים טוב, טוב מאוד. בשוט אווט הם ינצחו בסוף. 4. אטלנטה - קצת wishful thinkung וקצת ריאליזם. הבועה שכולם מנפחים מסביב לצ'רג'רז אחרי שניים וחצי משחקים סבירים חייבת להתפוצץ כבר.

dbroncos

New member
הנחש צודק

1. גם אני מחזיר אצבעות לסיאטל, ורואה המון סימנים שיש להם סיכוי, אבל זה לא יקרה. 2. אל דיוויס אוהב לשחק מול שנאהאן ? אתה יודע מה המאזן מאז ששאני חזר הביתה ? 14-4 לדנבר. וזה בדרך ל 15-4. 3. מינסוטה, פשוט כי ההתקפה של האיינטס תמצא דרכים לפשל גם מול האין הגנה של הוויקס. 4. אטלנטה. לא wishful thinking. להגנה של סן דייגו יש בעיות מץ' אפ רציניות מול אטלנטה. נ.ב. בשבוע שעבר הייתי במילואים, אבל תיכננתי להמר על ניו יורק, סיאטל, דטרויט וטנסי. באמת. מה, פה אין הקלות לחיילי (פראיירי) מילואים ?

Ayanai

New member
orange crush

אתה צודק לגבי ה BRONCOS אבל כאוהד שרוף מזה 27 שנה אני לא מהמר על משחקים נגד הראיידרס כדאי לקרוא על ה BRONCOS במאמר של Chris Collinsworth בלינק המצורף http://www.nfl.com/news/story/7793504

puppi

New member
בתקווה ליותר מ-0 הפעם

1. סיאטל 2. דנבר 3. מיניסוטה 4. אטלנטה

Jerzet

New member
my turn

1) משחק טוב. חבל שהוא לא משודר. אני מהמר נגד בריידי. אישית, אני לא ממש אוהב את ניו-אינגלנד...חוץ מהמשחק הראשון, שהם כמעט הפסידו (אם הבועט הכי מדיוק בליגה לא היה מחמיץ), נגד מי הם שיחקו שהיווה יריב אמיתי? אריזונה? באפלו? מיאמי? ביחד יש לקבוצות האל אולי נצחון אחד. הם שמנו על חלשים בינתיים. אני הולך על upset. הגנת הריצה של הפטריוטס חלשה, ושון אלכסנדר תותח. אם הוא ירוץ כמו שהוא יודע, אז סיאטל תנצח. הסייהוקס יחפשו להראות שהם באמת אחת הקבוצות הטובות בליגה. אבלל בבית של הפטריוטס זה לא יהיה קל. סיאטל תנצח. 2)דנוור. ג'ייק פלאמר נראה לא רע בכלל. ומי יהיה הראנינג באק התורן? 3) אם ניו אורלירנס לא יכלה לנצח את אריזונה וטמפה ביי, אין סיכויי שהם יעצרו את מינסוטה. מינסוטה תנצח. 4) סן דייגו. וויק לא נראה כל כך טוב השנה. וההתקפה של סן-דייגו היא מהטובות בליגה עכשיו. גם ההגנה של אטלנטה חזקה, אבל היא לא תעצור את הצ'רג'רס. מוזר. יצא שבחרתי את כל הביתיות להפסיד. מה ההסתברות שזה יקרה באמת?

דווקא סיכוי לא רע.

זה קרה פעמיים במשחקי השבועיים האחרונים שנבחרו. שמונה (!!!!) נצחונות חוץ.

videoman

New member
בתקווה להתרומם מה-0. ../images/Emo9.gif

1. פאטס 2. אוקלנד 3. מינסוטה 4. סאן דייגו

ahakim

New member
הימור למשחקי שבוע 6

1. PATS, סיאטל לא מספיק טובים. הרצף ישבר בשבוע הבא נגד ה JETS 2. RAIDERS. עוד לא הפסידו בבית. רייס יתן משחק טוב 3. ניו אורליאנס. מינסוטה לא יכולים להמשיך באותו קצב. 4.ATL אחרי 4 נצחונות חוץ בשבוע שעבר הימרתי על כל הביתיות, למרות שלפי הליין של ESPN דנבר ומינסוטה מועמדות לנצח.

Ayanai

New member
הימור של AHAKIM

אלוןץ הימורים מעניינים אבל אני מקקוה שאתה טועה בנוגע למשחק של ה BRONCOS כדאי לקרוא על ה BRONCOS במאמר של Chris Collinsworth בלינק המצורף http://www.nfl.com/news/story/7793504

dbroncos

New member
ריס קולינסוורת' ../images/Emo67.gif

הבן אדם לא מכיר מספיק את החומר שהוא משדר, וזה מעצבן לשמוע אותו. מצחיק לשמוע אותו מודה שהוא לא הכיר את דנבר כמו שצריך - זה בסך הכל התפקיד שלו להכיר את הקבוצות. אבל הוא בדר"כ הולך על הפייבוריט. בעונת האליפות הראשונה והגדולה של דנבר, כשכל העולם הלך על גרין ביי (היה עליהם ליין של +14), קולינסוורת' עוד שידר את ה AFC (מאז הוא עבר לפוקס ומשדר בעיקר משחקים של ה NFC). וגם הוא הימר על גרין ביי בגדול. אני לא אשכח את השטיפה ששנון שארפ נתן לו אחרי המשחק : משהו בסגנון של : "מילא הם, אבל אתה מכיר אותנו. מה ? אנחנו קונוסים ? ניצחנו בשני מגרשים קשים בחוץ, למה שנהיה כאלה אנדרדוגים במגרש נייטרלי ?" קולינסוורת' פשוט ישב וקיבל את השטיפה. דודי HWGBHWG

עומר ד

New member
שלי:

1-ניו אינגלנד. הם עדיין בחיפוש אחר "המשחק המושלם".לא שזה יגיע הפעם, אבל הקבוצה רעבה לעוד.. 2-אוקלנד.הפושטים המפחידים יסתייעו באיצטדיון הביתי שלהם, ככה נראה לי. 3-מינסוטה.כשאין הגנות,הוויקינגס פשוט טובים יותר.. 4-מייקל ויק והפלקונז ינצחו, ויראו שההצלחה של סאן דייגו די מקרית בעולם האקראי של הNFL.. עומר

kobi08

New member
ההימור שלי

פטרויטס :טוב זה הלב אומר מה לעשות יאללנה0-20 אוקלנד: קבוצה מאד ביתית ניו אורלינס : מיניסוטה בחוץ לא פוגעים אטלנטה: חייבים לי משבוע שעבר סופ"ש נעים

H20Knick

New member
שלי

1.NE Patriots - WHY BET AGAINST THEM?? 2.Denver - Raiders aint got smack. 3.Vikings - You said it, Moss and Pepper... to strong 4.Atlanta - They should be able to bounce back, and play strong.

LuCkY SoB

New member
שלי

1. סיהוקס. שונא שונא שונא את הפאטס. 2. ברונקוס. אוקלנד לא משהו. 3. וייקינגס. מוס ופפר פור אבר. 4. צ'ארג'רס. שתהיה איזה הפתעה למה לא. שבוע שעבר הימרתי על כל הביתיות וסיימתי עם 4-0. השבוע הימרתי על כל האורחות נראה מה יהיה. ההימורים שלי לא מצדיקים עד עכשיו את הכינוי שלי.

למעלה