משחקי שבוע 6 !!!

Jerzet

New member
לפחות אני לא היחיד

שממש ממש לא אוהב את הפטריוטס. הם קבוצה טובה, ללא ספק. אבל הם לגמרי over rated. גם הנצחוך בסופרבול היה על יריבה לא ממש חזקרה. תגידו כל מה שאתם רוצים על קרוליינה, אבל שנה שעברה, היא ניצחה משהו כמו 10 משחקים בפרש של 7 או פחות. אולי אני טועה, אבל זה משהו כזה. וכפי שציינתי, כנראה מי שמארגן את ה schedules בליגה מקושר לפטריוטס, כי עד עכשיו, הם ראו רק אתגר אחד, שהם כמעט הפסידו בו. הם חוגגים על החלשים, ובכך מוסיפים לעצם עוד נצחונות. מישהו בכלל הסתכל על איזה משחקים קלים יש להם השנה? 17.10 - נגד סיאטל. סוף סוף אתגר. 24.10 - נגד הג'טס. משחק קשה, מודה. 31.10 - נגד הסטילרס. כנראה שמדוקס יהיה שוב QB, אבל גם עם בן, זה לא משחק קשה במיוחד. אבל לא קל. 7.11 - עוד משחק קשה. נגד הראמס. אבל עכשיו, מה שנשאר להם הוא ממש משחק ילדים: 14.11 - באפלו. אין מה להרחיב. 22.11 - קנזס סיטי. ממש לא מה שהיו פעם. לא מנצחים בלי הגנה. 28.11 - בולטימור. משחק ככה ככה. אבל בינינו, לבולטימור אין שום QB שווה התייחסות 5.12 - קליבלנד. פליז.... 12.12 - סינסינטי. פריטי פליז... 21.12 - מיאמי. מה העניינים פה? 26.12 - ג'טס. אם היה לפטריוטס כמה משחקים קשים, אולי זה היה על מקום ראשוך ב AFC East. אבל זה לא יהיה. הג'טס יצטרכו להסתפק ב wild card. 2.1 - סן-פרנסיסקו. בואו נוסיף להם עוד נצחון, לפטריוטס, למה לא? בקיצור, יש כמה משחקים קשים, אבל בגדול? הם קיבלו טובה מאוד גדולה מהמארגנים בליגה. דבר אחד אני כן מוכן לקבל היא שזה לא אשמתם שהם בבית אם שתי הלוזריות הגדולות ביותר בליגה. קורה, מה לעשות. אבל למה דווקא הבריגו להם את הקבוצות הקלות יחסית ב AFC? בסה"כ, זו קבוצה מאוד מוכשרת שמוציאה את המקסימום מהשחקנים שיש לה. אבל בתכל"ס, היא התקשתה למסור נגד הדולפינס, והתקשתה לנצח גם את באפלו. רק בזכות טעות איומה של הליין של הבילס, הם סגרו את הנצחון. אבל הם עוד לא ראו אתגר אמיתי. אם הם ינצחו 3 מתוך 4 המשחקים הבאים שלהם, שהם קשים יחסית, אז יש על מה לדבר.

LuCkY SoB

New member
כל מילה בסלע

נותר רק לקוות שהפאטס יקבלו בפלליאוף קבוצות חזקות ויפסידו כי ממש ממש לא בא לי לראות אותם שוב אלופים.

ranatz

New member
שבוע 6

באמת משחקים מרתקים ובלתי צפויים. אחרי הפאשלה של שבוע שעבר בו הייתי אפס מארבע (אבל גם דוקטור זי מספורט אילוסטרייטד התרסק עם הניחושים שלו אז אני רגוע) אני מהמר ככה: ניו אינגלנד ינצחו את סיאטל ואני אראה את הניצחון המתוק הזה במו עיני בג'ילט סטדיום!!!
איך שאני מחכה לזה... יש לי תחושה שהריידרס ינצחו את דנבר בחור השחור
מינסוטה יקרעו את הסיינטס המתפוררים. ג'ים האסלט יכול להתחיל לשלוח קורות חיים כי הוא עומד לעוף. המשחק הרביעי הוא הקשה מכולם לניחוש אבל אני הולך עם הפאלקונס כי לא נראה לי שהם יפסידו שניים רצוף בבית בשבוע הבא אספר חוויות מהמשחק של הפאטס.

Yo-man

New member
ואללה, אני מקווה בשבילך שהפטס ינצחו

כי זה די מבאס לראות משחק כזה, ב-NE, ולהפסיד אחרי רצף כזה יפה. הקהל יהיה מה-זה מבואס... ולמרות כל זאת - הינה הבחירות שלי: 1. סיאטל
- בשבוע שעבר הפטריוטים נראו חרא. מזלם שמולם עמדו מיאמי ולא עשו כלום. השבוע, לדעתי, המזל יגמר להם. 2. דנבר - כי אוקלנד עם כל הרעש של האוהדים לא יוכלו לעצור את שיירת הסוסים 3. מיניסוטה - כי השנה הם הרבה יותר בוגרים, ובעיקר - סוף סוף יש להם גם קצת הגנה ! 4. אטלנטה - כמו שאמר הארווי קייטל ב"תלמה ולואיז": "Brains can only get you that far and luck will always run out". לסאן דייגו היה המון מזל והכישרון שלהם לא יספיק הפעם. שמתם לב שזו הפעם הראשונה שלא נבחר משחק יום-שני ? יש לי תחושה שגם בשבוע הבא זה יהיה ככה (את מי מעניין המשחק של דנבר נגד סינסנטי ?!?!) בהצלחה ושיהיה שבוע טוב.

roniway1

New member
ההימור שלי:

1. ניו אינגלנד 2. דנבר ברונקוס 3. מינסוטה 4. סאן דייגו

gadotmi

New member
שלי

צריך לומר welcome לניו אינגלנד, סן-דיגו ודנבר. זהו מחזור המשחקים הראשון שהקבוצות הללו משתתפות בתחרות שלנו. מילא סן-דיגו, אבל שתי האחרות.... אפילו שיקגו ודטריוט כבר היו כאן..... עם מי שמחזיק באחזוי הצלחה מצטברים שמציבים אותו בחלק העליון של טבלת התוצרות קשה להתחרות, אבל אלון מהמר על הביתיות למרות שהוא כותב בעצמו שדנבר מובילים בליין של ESPN על אוקלנד..... מה שאני לא מבין אצלך זה איך אתה נותן את קולך לסינטס מול פפר והרסיברים שלו.... האם רק למען אחידות ה- "H" בטבלה? הנה השורה שלי: 1. הפאטריוטס, אין דרך אחרת. סיאטל כבר "יתפוצצו" על הקארדינאלס המסכנים בשבוע השביעי לאחר שיסחבו אחריהם שני הפסדים רצופים. 2. הריידרס. למרות הסימפטיה לברונקוס, אני לא יכול לראות איך המשחק הזה הולך לכיוון אחר, למרות ההערכות של כל מיני אנשים. 3. הויקינגס. אני מעריך שהם עדיפים באופן די ברור, וכדי להפסיד הם צריכים "לתת את המשחק" בלי קשר ליכולת שיפגינו שחקני ניו אורלינס. 4. הפאלקונס. אני שותף לדעתו של עומר בעניין הצ'ארג'רס. נכון שמיקל ויק כבר אחרי הפסגה, אבל נראה לי שאין לסן-דיגו יכולת לעצור את התופסים שלו.

my picks

1. סיאטל . 2. אוקלנד . 3. מינסוטה . 4. סאן דייגו . המשך סופ"ש מהנה וצפייה מהנה .

JakeTheSnake16

New member
סקירה מהירה על ההימורים של האנשים

למשחק שהכי מעניין אותי (כמובן) מראה יתרון 12-7 לדנבר בהימורים שלכם. אני, למען האמת, מתפלא שזה לא יותר. אני בד"כ לא אוהב לדבר לפני משחקים, וכמובן שזה משחק מאוד טעון, בגלל היריבות וסתם בגלל שזה משחק דיוויז'ן, ועוד באוקלנד. אבל סקירה מהירה של "תנאי השטח" מראה יתרון ברור לדנבר בכל תחום אפשרי במגרש. קרי קולינס בתור הQB - עם 6 אינטרספשנז בשני המשחקים האחרונים. Champ is gonna have a field day
ג'רי רייס יותר עסוק בטרייד שלו, ובלברוח מהחור השחור, מאשר בכל דבר אחר, הוא כבר לא פקטור כמעט. בבקפילד- טיירון וויטלי רשום כ doubtful מה שדי ישבית לריידרס את משחק הריצה ורק ישים עוד לחץ על קולינס. בהגנה הריידרס נראים לא רע, בעיקר הסקונדרי שלהם - מה שאומר שהברונקוס פשוט צריכים לרוץ, לרוץ ולרוץ, לפתוח את המגרש, ואולי סוף סוף להתחיל לתת הצגות כמו בשבוע שעבר. לריידרס יש סכימת הגנה חדשה, הם עדיין מסתגלים ל 3-4 ובפעם האחרונה שדנבר שיחקה מול הגנת 3-4 הם נראו לא רע בכלל (23-13 נגד סאן דייגו) הרבה מהמשחקים של שתי הקבוצות בשנים האחרונות היו משחקים צמודים, דנבר העונה נראים מצויין במשחקים צמודים, בלשחק עם השעון, ולהוציא את הקהל מהתמונה, וזה חשוב כשמשחקים בחור הזה במפרץ. וכמובן יש את השאנהן פקטור - הוא אוהב לנצח את הריידרס, והוא עושה את זה הרבה. 14-4 עד היום. בד"כ אני לא מדבר ככה לפני משחקים, אבל הריידרס יצטרכו יום ממש ממש טוב מכל הקבוצה שלהם ובעיקר מקולינס, ולתפוס את דנבר ביום ממש ממש רע, בשביל לנצח את המשחק הזה. בקיצור- על הנייר דנבר היא הימור בטוח, ולא ראינו מספיק מהריידרס השנה, בשביל להשתמש בכל הקלישאות על זה שלא משנה הסטטיסטיקה... GO BRONCOS! one more for the good guys

B L A C K i C E

New member
הימור שלי (אם הספקתי)

אני מצטער על האיחור אבל מה לעשות, בבצפר רוצים להרוג אותך.... ההימורים שלי: 1. סיאטל 2. דנבר 3. ניו אורלינס 4. אטלנטה

למעלה