משחקי WARRIORS (או Musou) לPS4

aaamar

New member
משחקי WARRIORS (או Musou) לPS4

היי לכולם
רציתי לדעת לגבי הז'אנר של משחקי WARRIORS
יש פשוט מבצע בPSN ב120 שקל למשחקים הבאים (או 20 פאונד)
dynasty warriors 8
samurai warriors 4
warriors orochi 3

אז חשבתי לנסות אחד.
אני בכללי יותר משחק בRPGS סגנון WITCHER , DRAGON AGE וכאלה.
נראה לי מוזר RPG שהוא מעין BEAT-EM-UP גדול אבל אני רואה שהם מקבלים ציונים די טובים ויש להם לא מעט מעריצים, לכן רציתי לדעת על מה מומלץ ללכת (בתור אחד שאין לו שמץ של מושג בסדרה).
או אולי כדאי ללכת על איזה SIDEKICK כמו dragon quest heroes בכלל שהוא אותו סגנון אבל יותר קליל.

יש לי ניסיון רק עם דרגון קווסט הירוז, ואני ממש לא ממליץ לך.

ורק שתבין בין כל יושבי הפורום הזה, אין לך פה מישהו שדרגון קווסט הירוז נועד בשבילו כמוני, ועדיין למרות שאני מבין את כל הבדיחות הפרטיות שלו, את כל הרפרנסים ואני מת על הדמויות שלו עדיין לא הצלחתי להנות ממנו בשיט בגלל שהגיימפלי פשוט לא דורש ממך שום אינטלגנציה ומיומנות, המשחקים קל ברמה שמעליבה את האינטלגנציה.

ממה שהבנתי דרגון קווסט הירוז נחשב לאחד הטובים שבמשחקי הMusou ובעיני רבים לטוב שבהם.אז אם זה הקרם דה לה קרם, אז אני חושש לגלות כמה מזעזעת הסדרה הראשית.

אם אתה חושב שמדובר בסוג של devil may cry עם אלמנטים של RPG אתה תתבדה.

הקומבואים פשוטים ברמה מגוכחת, לאויבים אין שום Pattern הם סתם עומדים מולך כמו עציצים או דגים או משהו כזה ומסתכלים עליך במבט של "נו בוא תחתוך אותי כבר"

הזירות קטנות מאוד, ותמיד יש לך איזו משימה מפגרת כמו "תגן על דמות X "
תגן על מבנה וזה מאוד מתיש ומונטוני.

אם בא לך איזשהו RPG שעדיין דורש רפלקסים טובים, אולי בלאדבורן הוא יותר מה שאתה מחפש אם אין לך אותו.

מההרגשה שלי המפתחים של משחקי הMusou יודעים שאלה משחקים גרועים להמונים, אבל ביפן איכשהו המשחקים האלה מוכרים טוב כנראה בגלל האפיל ההיסטורי שלהם או משהו כזה, קשה לי להאמין שבגלל הגיימפלי.

גם הMusou של דרגון קווסט מוכר ליפנים כי זה דרגון קווסט לא בגלל שזה משחק טוב, וכמובן כמו היפנים עצמם גם אני נפלתי בפח הזה ש"דרגון קווסט זה תמיד איכות"

אגב אם כבר RPG שמזכיר Beat em up דיאבלו 3 הכי כייף וטוב.

זה אמנם משחק RPG אבל בקונסולות הצליחו לעשות לו הרגשה של beat em up לכל דבר ותאמין לי אם יש לך עם מי לשחק אותו באונליין או בco op זה משחק שאין שני לו, אבל רק אם אתה משחק עם מישהו, לשחק לבד זה חלש.

מישהו 2

New member
לגבי משחקי ה- Warriors

לדעתי לא שווים. בטח שלא 120 שקל. אם אתה ממש רוצה לנסות אחד מהם אני בטוח שתמצא ביותר זול באיזה חנות כי אני לא מכיר אנשים שאוהבים את הסדרת משחקים הזאת.

aaamar

New member
האמת שיש לי דיאבלו, והוא באמת אחלה

רציתי לדעת אם אני מפספס משהו בגלל שמדובר על ז'אנר שמוכר לא מעט, ואולי זה מעין JRPG מהיר.
אבל ממה שאני רואה ומבין ממכם הקטע של הסיפור בו לא משהו. והקטע של המשחקיות (שזה מה שטוענים שאמור להיות ההיילייט של משחקים מהסוג הזה) גם לא בדיוק מדהים עבור חובבי RPG. אז נראה לי כדאי לוותר.
אלא אם כן זה יגיע במחיר רצפה באיזה FLASH SALE

אולי Tales of Zestiria הוא מה שאתה מחפש, אבל הוא די בינוני.

כאילו אם אתה לא בקטע של בלאדבורן ואתה מחפש אקשן JRPG יותר שגרתי עם מראה של אנימה אז כמעט אין אופציות אחרות כרגע לPS4.

שים לב, שגירסת הPS4 של המשחק הזה לא מציעה שום שיפור על גרסת הPS3 ובכללי זה נראה משחק די חלש.

לדעתי כרגע בלאדבורן הוא הבחירה הכי טובה לאקשן JRPG על הPS4.
(כי את דיאבלו 3 כבר יש לך)
אולי זה ישתנה שסטאר אושן 5 יגיע לPS4 בקיץ אבל כרגע זה המצב :)

aaamar

New member
סדרת TALES OF

האמת קניתי אותו (ZESTIRIA) לא מזמן כשהוא היה בSALE
והוא משחק נחמד, אבל המערכת קרבות שם נוראית, והבנתי בדיעבד שזה ככה בכל סדרת TALES OF.
זו הפעם הראשונה שיצא לי לשחק במשחק בסדרה הזו וזה הרגיש לי כמו שלב ביניים בין קרבות שנערכים לפי תורות (כמו FINAL FANTASY 7-9 למשל), לבין משחקים כמו THE WITCHER בו הכל בזמן אמת.
כל העניין של לנוע בקו ישר למטרות במקום תנועה חופשית (שהיא אפשרית אבל לא הצורה בה אמורים לשחק את זה) הרגיש לי מוזר פשוט

טיילס זה כמו מקדונלדס זה לא איכותי, אתה יודע שמגיע לך יותר

אבל זהכ אכיל כשאתה מת מרעב. ככה זה עם טיילס, נאמקו מוציאים כל שנה משחק טיילס אז האפשרות להוציא משחק באמת איכותי היא קטנה מאוד, אבל כשאתה נואש לאיזה JRPG אין הרבה אופציות אחרות.

הסדרות שהן האליטה בז'אנר, דרגון קווסט ופיינל פנטזי יוצאות כל 5-6 שנים, חייבים לשחק במשהו בנתיים.

לצערי נראה ששיחקת כבר בהכול. דרגון אייג' המכשף 3 ... משחקים שאמורים להחזיק חודשים :)

אולי זה הזמן לחוויה חדשה במקום RPG ? למשל אם לא שיחקת the wolf among us אז העלילה שלו מצוינת אם אתה רוצה משהו עלילתי. וbroken age חולק בפלוס לפס4 שזה משחק קווסט שיתן לך הרבה שעות משחק.

וratchet and clank יצא ואמנם זה משחק פלטפורמה אבל יש לו סיפור די מושקע למשחק כזה והוא רק 40 דולר.

aaamar

New member
מבחינת BACKLOG אני יותר מבסדר

קניתי לא מזמן ב5$ את Sword Art Online Re: Hollow Fragment
יש לי גם VITA אז באמת שלא חסר לי JRPG
ושם יש באמת משחקים טובים (DANGANRONPA, PERSONA , אפילו LOST DIMENSION הוא נחמד)
האמת אני לא משחק כל כך הרבה, בגלל זה אני קונה רק כשיש SALE או משהו בסגנון (ועוד יש לי PS+ אז בכלל לא חסר לי משחקים)
מבחינת משחקי TELLTALE, הפ נחמדים, יצא לי לשחק רק בTALES OF BORDERLANDS ,זה יותר כמו סרטים אינטרקטיביים. ולפחות שם יש משמעות לבחירה שלך אבל בשורה התחתונה אתה מגיע לאותה נק', אבל יחסית לקווסטים בקונסולה זה נראה לי הכי קרוב שאפשר להגיע.

PlayGirl3

New member
SAO ו-Lost Dimension נוראיים, דלג עליהם

אם את מערכת הקרב של טיילס לא אהבת אז תתכונן ממש לסבול ב-SAO. משחק שמעבר לזה שהכל בו שבור ובמיוחד מערכת הקרב, המטרה היחידה בו זה לפתוח תמונות CG של ילדות בהלבשה תחתונה.
LD משחק שהיה יכול להיות נחמד אבל ערכי ההפקה וההשקעה מתחת לרצפה. לא כיפי.

נסה על הויטה את Ys: Memories of Celceta
Digimon Story: Cyber Sleuth (גם על PS4)
פרסונה4גולדן הוא כמובן משחק חובה, המשחק הכי טוב לויטה באופן כללי.

חוץ מזה אין הרבה מה לעשות אלא לחכות לפרסונה 5, סטאר אושן 5, פפ15 וכו'

aaamar

New member
הבעיה שאין המון JRPG טובים באמת לPS4 ולויטה

אין המון JRPG טובים באמת לPS4 ולויטה
אם אני לא מחשיב כל מיני חידושים של משחקי PS2/PS1
SAO הוא באמת על הפנים.
לגבי LOST DIMENTION אני חצי מסכים, הוא יכל להיות הרבה יותר טוב , אבל אם מגיעים אליו בלי ציפיות הוא לא רע בכלל.
Ys: Memories of Celceta נחשב טוב, הוא אמנם ב20$ אבל לא היה במכירה מיוחדת, ברגע שהוא יגיע לאיזור ה10$ אני אקנה.
DIGIMON אמור להיות טוב, אבל אני מאמין שייקח באיזור החצי שנה עד שהוא יגיע למחיר נורמלי

ופרסונה אחרי הפרסום של התאריך יציאה של FF הזה יגיע כנראה ב2017 בגרסה אנגלית

כרגע אתה צודק אבל הPS4 בדרך לעקוף את הPS2 באיכות הJRPG

יש כל כך הרבה משחקי JRPG שכרגע בפיתוח לפס4 שזה מדהים.
כל סדרת JRPG חשובה מקבלת נציגות מכובדת מאוד על הPS4 שזה הרבה יותר ממה שהPS3 קיבל בדורו.

נכון זה מבאס רצח, אבל תמיד חיכינו שנים לסדרות הגדולות ובנתיים שיחקנו במשחקי פרווה כדי להעביר את הזמן, וגם הפעם זה יהיה ככה.

פשוט הפעם יהיה לנו הרבה יותר משחקים טובים לשחק בהם.

PlayGirl3

New member
לפני רגע רצית לקנות samurai warriors ב-20 פאונד

אז משחקי מופת ב-20 דולר לא?

aaamar

New member
משחקי ויטה יותר זולים

יש משהו במה שאת אומרת.
אבל ממה שראיתי samurai warriors משחק עם לא מעט מעריצים (תראי ציונים בSTEAM וכאלה), אז תהיתי אם פספסתי איזה משהו.
לגבי Ys: Memories of Celceta, מדובר על משחק לויטה
משחקים לויטה מתחילים מ40$,
מדובר על משחק מ2013 , כך שאם יהיה SALE אז המחיר שלו יכול להגיע גם ל5$, וזה לא שאין לי מה לשחק בנתיים.

sky121

New member
בקשר לתגובות ב-Steam

אני לא ממליץ לסמוך עליהם בעיניים עצומות. זה לפעמים כמו לסמוך על ביקורות באתרים כמו IGN או GameSpot.

אתם יודעים מהו ה-JRPG עם ביקורות המשתמשים בין הגבוהים ביותר בסטים? הסדרה Hyperdimension. המשחק השלישי עומד על ממוצע 97% מ-1,130 משתמשים. [URL]http://store.steampowered.com/app/353270/[/URL]

ממש אבל! ציפיתי לUndertale פפ9 או Anachronox זה פתטי.

אני יודע שרוב האנשים הם כל כך מטומטמים שגם אם תדחוף להם איכות לפה עם כפית הם רוב הזמן לא ידעו להבחין בין איכות לזבל, היכולת של רוב האנשים להבחין בין משהו איכותי למשהו זבל רק הולכת ונחלשת, אבל גאד, יש גבול.

sky121

New member
we so serious?

לא מבין על מה הכעס, כל אחד וטעמו שלו. להגנתם הם אומרים שזה סוג של guilty pleasure.

דרך אגב המשחק הרביעי בסדרה Hyperdimension Neptunia U: Action Unleashed, שהושק לפני כחודש למחשב. הממוצע עומד על 94%.

דברים כאלה גורמים לי לתהות אם התחביב הזה עדיין בשבילי.

אם הגענו לעידן שסטריט פייטר 5 יושב על ממוצע של 77, נארוטו מוכר יותר ממנו, והJRPG הכי מוערך על שחקני הPC זה הבולשיט הזה... אז אולי התחביב הזה כבר לא בשבילי מתחילות להיות מגמות בגיימינג שאני ממש לא מצליח להתחבר אליהן.

ומשחקים בסגנון שאהבתי הן זן נדיר שמגיע כל 6-7 שנים..
זה גילטי פליזר? אלוהים, טיילס זה גילטי פליזר.

למעלה