משחקי WARRIORS (או Musou) לPS4

sky121

New member
להמשיך לשחק

לפי מה שאני רואה, מצד אחד אתה לוקח את המקרה הזה ברצינות יתרה, ומצד שני זה תחביב שלך. הכוונה שאתה יכול לשחק מה שאתה רוצה.
מה אכפת לך מה אומרים כל הטוקבקיסטים הללו, תמשיך לשחק במשחקים שאתה אוהב, חרף כל ביקורת שלילית שתצוץ.

אתה רואה במקרה הזה כמגמה שלילית? נהפוך הוא!! זה מגמה מאוד חיובית. לא הייתי מאמין שפתאום חברות יפניות יגלו את המחשב. יגלו שאפשר למכור ולהרוויח על הפלטפורמה העיקרית שלי.
שכמעט כל משחקים הפיינל פנטזי יהיו זמינים.
יש ז'אנר שלם של Visual novel שצומח כפטריות לאחר הגשם.
ז'אנר ה-Bullet Hell מקבל נוכחות.
Valkyria Chronicles מכר יותר עותקים על המחשב, מאשר על ה-PS3. עומדת לצאת גרסה מחודשת ל-PS4.
כל הדברים שציינתי הם טובים וכן ירבו.

אני מתפלא ששכחת בין המגמות השליליות ביותר שאנו חווים בה עד היום, היא עליית modern military shooters. מאז עלייתו של COD4 ב-2007. כל המשחקי היריות חייבים להראות אותו דבר, ואין הרבה יצרתיות רבה מאז.

V Has Come To

New member
כולנו הרי נמשיך לשחק כל עוד יצאו משחקים שאנחנו אוהבים...

זה מוזר להגיד משפט כזה...
אני אישית רואה איך כל המגמות השליליות האלו והביקורות של השחקנים\מבקרים משפיעים על התעשייה והורסים לי את החוויה...
אני מוצא פחות ופחות משחקים שאני מעוניין לשחק בהם...בטח לעומת הדור הקודם והדור העוד יותר קודם(PS2)

כשהטעם שלי נדחק לשוליים אז יפתחו בשבילי פחות משחקים.

כשנארוטו עוקף את SF5 זה פוגע בי ישירות כי יש לי פחות אנשים לשחק איתם ויכולים לעבור שוב 10 שנים עד שנראה SF6.כשאני רואה זבל כמו המשחק הזה שקיבל ממוצע 97 מקבל כזו פופלאריות, למה שחברות כמו סקוור ואחרות יביאו את המשחקים המושקעים שלהם לכאן ויתרגמו אותם, כשזבל כזה, הוא זול יותר לפיתוח ומוכר יותר טוב מהמשחקים האיכותים?

אני מסכים איתך שלא הכול שחור, ואני שמח שיש יותר משחקים יפנים על המחשב
אבל אם כל מה שאנחנו נקבל זו הצפה של זבל וכל המשחקי זהב ישארו ביפן מה קיבלנו בזה?

ז'אנר ה-Bullet Hel באמת מקבל נוכחות על הPC אבל הוא תמיד קיבל והרבה יותר מהקונסולות זה למעשה הז'אנר היחיד שאני משחק רק על המחשב כתוצאה מכך.

בנוגע לשוטרים כמו COD4 וכאלה, אני כבר לא מרגיש שיש הצפה של הז'אנר הזה על הקונסולות החדשות, עכשיו ההצפה היא יותר על open world וכן זה ממרמר אותי.

V Has Come To

New member
יצא לך לאחרונה להיכנס לטוויצ'?

או לבדוק מה המשחקים הכי "טרנדים" כיום בשוק?
כבר כמה שנים טובות ש League of Legends הוא המשחק הכי משוחק\נצפה באתר הזה...
אם לא ידעת(ואני מניח שידעת) League of Legends הוא בכלל משחק חינמי עם microtransactions...אפילו שמעתי במו אוזניי את קליף בלזינסקי אומר שהוא נטש את רוב משחקי הAAA ומשחק מלא שעות את המשחק הזה(יצא אפס לדעתי)
הפורום הזה הוא בועה שאין לה שום קשר לעולם החיצוני של מה שקורה כיום בעולם הגיימניג...כאן רוב האנשים אוהבים סינגל פלייר ואכפת להם שלמשחק יהיה סיפור טוב...
בעולם האמיתי של הגיימינג כיום אנשים לא שמים זין על הסיפור..יותר ויותר גיימרים הפכו להיות קמצנים וקטנוניים וכל מה שאכפת להם זה לקבל VFM...
תן להם כמה שיותר שעות משחק בכמה שפחות כסף והם יהיו מרוצים..הם ממש לא מחפשים שהמשחק ישאיר בהם איזה חותם אומנותי או רגשי...
גיימינג לא שונה מכל עסק אחר ואין סיבה שגם כאן הרוב לא יכתיב את הטון ואם זאת המגמה שהרוב בחר העתיד של עולם הגיימינג בצרות...
The Division הוא המשחק הנמכר ביותר בחודש הקודם...אני חושב שזה אומר הכל על המצב...

aaamar

New member
JRPG על PC

הסיבה לציונים המוגזמים של JRPG בPC הוא שמדובר על ז'אנר שהוא די נישה והמעריצים יתנו ביקורות חיוביות (במיוחד אם יש FANSERVICE או דברים בסגנון) אלא אם כן המשחק ממש מזעזע ומלא באגים.

אין מה לעשות היום משחקים מולטי מוכרים, ומוציאים לא מעט מהם גם ללא אפשרות שחקן יחיד
בלא מעט משחקים אין אפילו אפשרות של משחק מקומי - שני שחקנים על אותה הטלוויזיה, לרוב הFPS אין, אין משחק מרוצים (לפחות על הPS4) שמאפשר את זה, ומה שנשאר זה רק משחקי ספורט ומכות, ומשחקים יוצאי דופן סטייל דיאבלו.

הסיבה לזה לדעתי זה 1. פיראטיות 2. מכירה מוגברת של DLC למשחקי MULTI (נגיד במקרה של דסטיני, שבלי הDLC הבנתי שאין כל כך טעם במשחק) 3. MICRO-TRANSACTION שקיים גם במשחקי AAA

בקיצור מה שקורה לשוק המשחקים דומה למה שקרה לשוק הטלוויזיה עם מעבר מסדרות מושקעות להרבה סדרות ריאליטי.

PlayGirl3

New member

Compile Heart זאת מפתחת שצריך לעקור מהשורש, לשרוף מהיסוד ולמחוק מההיסטוריה את כל המשחקים שהיה לה בהם יד.

איך לעזאזל ה-
הזה (ואם כבר אז גם Hatsune Miku שאני לא תמיד מבדילה ביניהם) כל כך פופולאריים?

שכל היפנים השפוים משחקים על ה3DS וכל חולי הנפש בקונסולות.

אז החברות חייבות לייצר משחקים שמדברים לחולי נפש בקונסולות/מחשב.
מזל שחברות יפניות כמו סקוור ואחרות מתחילות להבין שאם המגמה הזו תמשך הם יהרסו את כל הז'אנר לגמרי ואנחנו מתחילים לחזור לקבל משחקי JRPG נורמלים בקונסולות.

PlayGirl3

New member
זה מחיר ממש גבוה ל"מבצע" בשביל המשחקים האלה

ההמלצה הכי טובה שאני יכולה לתת לך היא לעזוב את ה-PSN הישראלי/אירופאי ולעבור לקנות רק באמריקאי.
מה שנחשב מבצע באירופה הוא המחיר הסטנדרטי בארה"ב.

aaamar

New member
חשבונות PSN

תודה על העצה
יש לי חשבון אמריקאי (עם PS+) וגם אירופאי
ובאמת רוב הקניות הן מהחשבון האמריקאי
מהאירופאי יצא לי לקנות רק פעם אחת (את TALES OF ZESTIRIA) וזה היה ב20 פאונד (אם קונים GIFTCARD דיגיטלי מCDKEYS זה יוצא בערך ב25$)
שזה די מחיר משתלם לדעתי

PlayGirl3

New member
הקטע עם מבצעים בחנות האירופאית

גם אם הם נראים משתלמים, צריך לזכור שכמעט תמיד תוך שבוע-שבועיים אותו משחק מגיע למבצע בחנות האמריקאית ושם הוא יהיה הרבה יותר זול.
אני גם עשיתי את הטעות הזו כמה פעמים ולא אחזור עליה יותר. בפעם האחרונה קניתי את משחקי הכס ובורדרלנדס של TellTale ב-10 פאונד ושבועיים אחר כך הם היו במבצע בחנות האמריקאית ב-8 דולר

aaamar

New member
זה קורה לפעמים, אבל כל עוד קונים במבצע הפער קטן

בשביל זה יש אתרים כמו PSPRICES שממש מראה מעקב אחרי מחירים של משחקים בשנה האחרונה,(הוא מראה את זה לפי כל סוג של חנות PSN, אמריקאית אירופאית וכו')
ואפשר לראות שיש משחקים שכל כמה חודשים מקבלים הנחה שגודלת עם הזמן.
בד"כ מתחילות הנחות אחרי 3 חודשים ואחרי חצי שנה אפשר למצוא את רוב המשחקים בחצי מחיר

aaamar

New member
מבצעים בחנות האירופאית

אז הנה, שווה לחכות, ולמרות שיש מצב שבGOLDEN WEEK שיוצא בסוף החודש יהיה FLASH SALE יותר משתלם, לדעתי זו הנקודה בה שווה להוציא את הכסף

יש את DIGIMON לPS4 ב20 פאונד (שאם קונים מCDKEYS כולל קופון 5% זה יוצא כ26$)
אמור להיות אחלה משחק

PlayGirl3

New member
אם כבר אתה שמתעקש על החנות הישראלית

life is strange בחצי מחיר

יאי תודה! 47 שקל מתאים לי. אני לא אוכל לשחק בחג

כי אני אהיה במרכז בחג ובצפון אז אני לוקח את הויטה ואני בטח אשחק רק קילזון עליה או אם יהיה לי מזל אני אמצא משהו נחמד מהפלוס.

אבל שאני חוזר אני משחק בזה ובR&C

aaamar

New member
קניתי

קניתי לPS4 את דיג'ימון וגם את
the witch and the hundred knight (שהיה רק ב12 פאונד, ובפועל 15 דולר בCDKEYS), על האחרון היו לא מעט ביקורות לא משהו, אבל שיחקתי בדמו והאמת שהוא סבבה

life is strange נמכר ב10$ בחנות האמריקאית בדצמבר (ונקנה כבר אז)
אני קונה ב90% מהמקרים בחנות האמריקאית (כי יש לי PS+ ובכללי המחירים שם יותר טובים).
ולגבי החנות הישראלית, אני קונה בחנות הבריטית, פשוט בגלל המחירים היותר זולים של CDKEYS לכרטיסי PSN, וכמעט ולא קונה שם כי המחירים מופרזים ממש יחסית לאמרקאית
(למעשה המשחקים היחידים שקניתי בבריטית היו ZESTIRIA ועכשיו שני אלה)

למעלה