ורוד :) ים או בריכה?
פ פרה של שוקולד השחר New member 26/3/07 #25 רן דנקר אחח מה היתי עושה לו.. פורום יפתי או פורום דניאל זילברשטיין? (טוב מין הסתם התשובה ברורה כבר)
ר רזושיתתת New member 26/3/07 #26 זה באמת ברור זה ברור שיפתי אבעבועות או תסמונת המעי הרגיז חחחחחח (אני עושה עבודה בספורט ואני צריכה לותר על אחד מהם)
זה באמת ברור זה ברור שיפתי אבעבועות או תסמונת המעי הרגיז חחחחחח (אני עושה עבודה בספורט ואני צריכה לותר על אחד מהם)
פ פרה של שוקולד השחר New member 26/3/07 #27 תעשי על אבאבועות חחח.... תסמונת המעי הרגיז זה איכשהו לא מסתדר לי חחחח.. איכס..
ר רזושיתתת New member 26/3/07 #28 חח אני צריכה לעשות על 6 נושאים וזה יהיה הבגרות שלי בספורט ועוד לא התחלתי אחדדד אין לי כוח ואני לא מוצאת נושאים שקשורים....
חח אני צריכה לעשות על 6 נושאים וזה יהיה הבגרות שלי בספורט ועוד לא התחלתי אחדדד אין לי כוח ואני לא מוצאת נושאים שקשורים....
ר רזושיתתת New member 27/3/07 #30 כל מיני מחלות מפחידות.. כמו טרשת עורקי הדם, לחץ דם, אסתמה.... שיהיו קשורים משהו לחינוך גופני חחח
פ פרה של שוקולד השחר New member 27/3/07 #31 לב,ריאות,כבד,לבלב,רגליים,חח יש מלא תכתבי על תופאות שקשורות בדברים האלו... אמ... לא ידועת אולי אם הבנתי נכון יכול לעזור לך אולי לכתוב.. על עישון..מה זה עושה לריאות ולכושר הגופני... ובמה זה מזיק וכאלו כל מיני שטויות
לב,ריאות,כבד,לבלב,רגליים,חח יש מלא תכתבי על תופאות שקשורות בדברים האלו... אמ... לא ידועת אולי אם הבנתי נכון יכול לעזור לך אולי לכתוב.. על עישון..מה זה עושה לריאות ולכושר הגופני... ובמה זה מזיק וכאלו כל מיני שטויות
ר רזושיתתת New member 27/3/07 #32 על עישון אני לא יכולה... כי חברה שלי עשתה על זה והיא לא מקבלת את אותם דברים... אבל תודההה