משחק אחר!!!!!

MolsBolsRules

New member
משחק אחר!!!!!

שמים תמונה ואז כותבים מה הם חושבים!!! אני יתחיל *** צ'ארלי - - "יא,זה אני על המסך שם,איזה שווה אני.

שלי..חחח דווקא משחק חמודד

"אחחח איזה טיפשי אני נראה חחחח קארי תודה על הפרח אהובתי" חחחחחחח

MolsBolsRules

New member
עוד אחד

צ'ארלי - יא איזה גאון אני,תיראו! מאט - כן,צ'ארלי כן. (חושב - חתיכת מפגר) ג'ימס - שירגיע,איזה פדיחות.

MolsBolsRules

New member
עודדד

צ'ארלי - בואנה הצילומים האלה כבר משמעמיים,קלטנו שאני כוסון חאלס. ג'ימס - בואו נעשה פוזה למצלמה. מאט - כל כך ברור שאני הכי שווה בלהקה הזאת! צ'ארלי - אז זהו, שלא!

NO NAME 4

New member
יפעעעעת!! יא מוגבלת..

מה זה המשחקים האלה.. חחחחח..

molipizza

New member
עוד אחדדד

ג'יימס- "אייששש איזה חיים... אוףף נו כמה זמן אני עוד אצטרך לחייך??? נו טוב. נתאמץ."

inbal287

New member
אמממ...

יש לי תמונה אבל אין לי כוח לרשום <לחשוב עכשיו לא בראש שלי, רק קמתי
>.... תציעו אתם משהו

ממשיכה את שלך! חחחפפפ

"גרררררר אני עוד יתנקם בהםםםםםם!! לקחו לי את שירי!! זה לא יעבור בשתיקה!!!"

שלייייי...

"להה להה להה לו לו לוווו הההוו הווו הווו היי היי מישו יכול לסדר לי ת'עניבה?! היא לא מסתדרת! נו טוב... לה לו היי לה לו הוו"

שלייייי...

"להה להה להה לו לו לוווו הההוו הווו הווו היי היי מישו יכול לסדר לי ת'עניבה?! היא לא מסתדרת! נו טוב... לה לו היי לה לו הוו"

MolsBolsRules

New member
עודדד

ג'ימס - נעלמו לי האצבעות,אמורות להיות לי עשר!!!! צ'ארלי - יו תיראו החדר מיסתובב!!!! מאט - יווווווווווווו תיראו יש שם עוד בירות!

MolsBolsRules

New member
עודדד וליטל

תירגעי ממי, LOLOL צ'ארלי - יא אם הצלם לא היה פה, הייתי אונס את ג'ימס כאן ועכשיו,איזה שווה הוא. ג'ימס - יו ניראה לי שחכתי תתנור דולק! מאט - בואו אני יסביר לכם משהו על החיים...

בוא'נה איזה שרוטה את שיאוו חחחחחח

המשך....: ג'יימס-מאט אתה מזה צודק!! הפרחים באמת 10! תנסו גם אתם!! מאט- יאאאאס עכשיו תוכלללל!!! צ'רלי- מה דרס אותכם אנשים?! אהההההה?????

עוד.......

מה אני עושה פה?! אה?! תענו לי!! מ-ה א-נ-י ע-ו-ש-ה -פ-ה? איפה האוכל שהבטיחו לי?! אני פה מהבוקר אני גובעע!! איפה האוכל?!!?!?

למעלה