משחק אחר!!!!!

עוד.. אנשים איפה אתם?!!? חחח

צ'רלי- היי ג'ימססס ג'יימסס מצלמים אותנו.. ג'יימס-אה? מה? תיראי ת'היא איזה מושלמת!! שיאווו

המשך.....

צ'רלי- וואלה יפיופהההה!!! ג'יימס- בוא'נה אני מזיז ריר !! לא לצלםםםם!!! תרגע ג'יימס תרגע תשאיר ת'ידים בכיסים!!

MolsBolsRules

New member
חחחחח השניים האחרונים

חחחחח הכל אבל אלה ואיייייי יפהההה יפההההההההההההה טוב אני זזה לראות סרט בייי

חחחחחח כן כן זאת אני! חח סתם סתם

חחח כןןן זה חמודדדדדד!! חח אבל אהבתי גם ת'קטע הזה שאת אמרת גם האצבעות והבירות! חחח קרעת אותי.....חחחחחחחח

molipizza

New member
עוד אחדדד

ג'יימס-"@#%!@%$$# האקורד הזה תמיד מתבלבל לי... אוקיי להמשיך לשיר, להמשיך לשיר..." צ'רלי-"אוף נו.. המקרופון הזה גבוה מידי... רוצה את אמא!!" מאט-"וואי איזה מקרופון טעים!!! אם אם אם!!! יאמי."

molipizza

New member
עוד אחד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ג'יימס-"מוהאהאהאהאאהאהאהאהאהא לי יש גיטרה ביד ולכם לאאאא מוהאהאהאאהאה!!!!" צ'רלי-"אתם מוכנים בבקשה להסביר לי למה ג'יימס תוקע לי יד בבית שחי?!?!?" מאט-"היי רגע!! זה לא פייר!! מי זה פה מול הפרצוףשלי?!?! בקושי רואים אותי!!!"

OCֹJB

New member
יאא!!! נראה כיף גמני רוצה!

יאא.. בבית יש לי אוכל.. מה אוכל?!?! ה-אכול... אויש אימא אימא כמה אני אוהב אותך....

OCֹJB

New member
חחח עודדדדד

מאט- גאש אני הולך להקיאאאא! צ'ארלי- אויש הראש.. לעשות כאילו אני מקשיב, לעשות כאילו אני מקשיב, לעשות כאילו אני מקשיב... אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!! ג'ימס- אוי באמתתתתתתתת!!!!! אני רוצה ה ב י ת ה !!!

למעלה