משחק-בשירשור חוקר- סיבוב רביעי!

t r e c o o l

New member
משחק-בשירשור חוקר- סיבוב רביעי! ../images/Emo41.gif

והבאה בתור היא: נועלה 123 אתם מוזמנים להפציץ בשאלות!

talitook

New member
אוקיי

יש לי כמה שאלות: 1- יש לך אחות? 2- יש ל אח? 3- את מנגנת על איזה כלי? 4- כמה זמן את מנגנת עליו? 5- מזה הכלי הזה?

WiseL

New member
יש לי שאלה

מה את אוהבת לראות בטלויזיה? רוב הזמן של החופש, מה את עושה?

נועלה 123

New member
נענה לשתיכן... :)

1- יש לך אחות? לא..=/ 2- יש ל אח? 3 ואחד מאומץ.. אחד חי בהודו, אחד גר רחוק מדי, אחד חכם מדי, והמאמומץ חבר של אילנה אביטל.... =) 3- את מנגנת על איזה כלי? מתחילה השנה. 4- כמה זמן את מנגנת עליו?.. 5- מזה הכלי הזה? גיטרה. 6- מה את אוהבת לראות בטלויזיה? הממ.. סדרות של ערוץ 3, של ערוץ 8, ערוץ ביפ, ו-M|2. 7- רוב הזמן של החופש, מה את עושה? מול המחשב, מדברת עם אנשים ושומעת מוזיקה... :)

whatsername 234

New member
טוף גמני רוצה לחקור את נועה ../images/Emo3.gif

איך מרגישה?
הכל טוב?
איך הלזניה?
מה עושה?
עדיין כועסת עליי? יומטוף

נועלה 123

New member
נענה גם לך...:)

איך מרגישה? בעע קצת יותר מדי פסטה ולזניה.. הכל טוב? בערך... איך הלזניה? האמת, החתיכה הראשונה הייתה יותר טעימה... מה עושה? שומעת היצ'ין 'א רייד.. עדיין כועסת עליי? אהא....

הו, אני גנבת מואהאהאהאהאה ../images/Emo66.gif

(משאלונים וסקרים) (או סקרים ושאלונים) (שיהיה..)
עשיתי אנדנדינו בוהו: מתי לדעתך יפלוט קרינה בעתיד הקרוב? איך תקראי לילד שלך? איך תקראי לילדה שלך? איזה צבע שיער היית רוצה? איזה צבע היית רוצה שהשמיים יהיו? איזה שילוב של 2 פירות היית מהנדסת? mp3 או i-pod? בוקר או לילה? אאי סי קיו או טלפון? אם היית צמח, איזה צמח היית? מי מצחיק\ה אותך? מי מכעיס\ה אותך? למה כדור-הארץ עגול? אם היית יכולה לקרוא לארץ ישראל בשם שונה, מה היה שמה? מספר אהוב? תאריך אהוב? אייקון אהוב ב'תפוז'? אייקון פחות אהוב ב'תפוז'? המאכל הכי מוזר ששמעת עליו עד היום? משהו שתיכננת לעשות הרבה זמן ולא נעשה? רמקולים או אוזניות? ספר או סרט? קומונות או פורומים? מקש שהיית רוצה להוסיף למקלדת שלך? מפורסם שהיית רוצה לפגוש? מפורסמת שהיית רוצה לפגוש? פלאפון או טלפון? איטליה או צרפת? פריז או רומא? שעון קיר או שעון יד? בת מצווה או בר מצווה? אה ונכון הוא יפע?
כן, הוא כן.

נועלה 123

New member
עונה..

מתי לדעתך יפלוט קרינה בעתיד הקרוב?
איך תקראי לילד שלך? הממ.. אני אוהבת את השם יהושוע, אבל הוא יותר מדי דוסי (לא להיעלב בבקשה) או פלצני-של עשירים. איך תקראי לילדה שלך? מיכל או קרן. איזה צבע שיער היית רוצה? חום-ערמוני.. איזה צבע היית רוצה שהשמיים יהיו? טורקיז עדין איזה שילוב של 2 פירות היית מהנדסת? תפוח ותפוז בלי גרעינים.. mp3 או i-pod? אייפוד שליטה!! (וגם יש לי כזה במקרה..
) בוקר או לילה? הממ.. לילה. אאי סי קיו או טלפון? אייסיקיו.. למרות שאני לא מתחברת. אם היית צמח, איזה צמח היית? הממ.. אני חושבת שכלנית. מי מצחיק\ה אותך? יש יותר מדי... מי מכעיס\ה אותך? אבא שלי. תמיד. למה כדור-הארץ עגול? מאותה הסיבה שלאבטיח יש גרעינים. אם היית יכולה לקרוא לארץ ישראל בשם שונה, מה היה שמה? ערסים-פה. מספר אהוב? 4 תאריך אהוב? 25.7 :) אייקון אהוב ב'תפוז'?
אייקון פחות אהוב ב'תפוז'?
המאכל הכי מוזר ששמעת עליו עד היום? עכבישים מטוגנים... בעע משהו שתיכננת לעשות הרבה זמן ולא נעשה? פירסינג באף.. אבל יעשה בקרוב! רמקולים או אוזניות? אוזניות. ספר או סרט? ספר. קומונות או פורומים? לא משנה.. אבל נראלי פורומים. מקש שהיית רוצה להוסיף למקלדת שלך? הממ.. שונאת מקשי קיצור. מפורסם שהיית רוצה לפגוש? ג'רארד ווי..
מפורסמת שהיית רוצה לפגוש? הממ.. אולי מדונה. פלאפון או טלפון? פלאפון איטליה או צרפת? איטליה פריז או רומא? רומא. שעון קיר או שעון יד? לא יודעת. בת מצווה או בר מצווה? בת מצווה.. אה ונכון הוא יפע? חביב..

הווו גמלי יש אייפוד ../images/Emo163.gif

אבל הוא סתם צפונבון
ומואהאהאאהאהאהאהאהאה לי יש עגיל באף. אל תחשבי אפילו עם לעשות עם אקדח, רק מחט.

נועלה 123

New member
נכון נכון..

זה בדיוק מה שאני הולכת לעשות.. מועחעחע אני גיבורה, לא מפחדת ממחטים..=)

הווו נכוןןן

אבל ראיין התחיל לגדל שפם וזקן ג'ינג'יים הוא נראה זקן XD מימין : ראאב, ראיין XD, באם

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifלא נורא, אני עדיין מתה על ריאן

הוא כזהההההה
ראאב מעצבן... זאת אומרת... הוא כזה, לא יודעת... אבל אני מתההה על ריאן, הכי.. אוקי, למה יש לי תחושה שאני לא רושמת נכון ריאן בעברית..? RYAN איך בעברית? טוב, לא משנה... ריאן רולז
גם באםם

חחחחח ראייין ../images/Emo13.gif

אני אוהבת את ראיין יותר בתקופה של ג'קאס והייי גם כריט פונטיוס (פארטי בוי) שקסי
חעחע

RuNoOsH

New member
../images/Emo42.gifחחחחחחח כריס כל כך

שרוטטט... אבל הוא מצחיקק

EnglandHooligan

New member
ענקים הם

בעע פעם הייתי חולה עליהם אין עליהם הם גדולים דיקו,בראן,ריאן,גולומב ובאם אבל הכי גדולים ויטו ופיל תראו את cky 1,2,3 ואת haggerd סרטים טובים פשוט להתפוצץ מצחוק !

למעלה