../images/Emo7.gifאת אכזרית...
אבל אני אוהבת שאלונים ארוכים!! שם מלא : נועה. תאריך לידה : 25.7.91 עיר : קיבוץ. מזל : אריה מידת נעליים : פחח.. לא מגלה. גובה : 1.70 יחסי מין רק אחרי החתונה: תלוי מי החתן
אהבה ממבט ראשון: יש מצב אהבה וירטואלית: לא ממש. אהבה בין הומואים ולסביות: אפשרי ביותר! הבנאדם הכי חשוב לך: הממ.. סבתא. חיות מחמד : כלבה תכונה טובה : חמודה. תכונה רעה : צומתית לפעמים. את\ה מאמינ\ה בגורל ? כן קור או חום ? קור לישון או לקום ? לישוןןןןן חוף או הרים ? חוף.. כי למי יש כוח לטפס על הר? קרמבו- וניל או שוקו ? שוקו שיר שמזכיר לך את האדם שאתה אוהב: נועה של הים מה הדבר הראשון שאתה עושה ברגע שאתה קם בבוקר ? פותחת עיניים. מה הדבר האחרון שאתה עושה לפני שאתה הולך לישון ? מתכסה את מי היית לוקח לאי בודד ? ג'ר... צבע שיער : חום בהיר עם פסים בלונדיניים פיכסים. תחביבים : מוזיקה, גלישה באינטרנט, לראות טלויזיה, להיות עם חברים/חברות. איזה שפות את מדברת ? עברית,אנגלית,לומדת ערבית. אתה בן אדם של לילה או של יום ? בשניהם אני מעדיפה לישון. רגיש לדיגדוגים ? כע.. איזה יום היה הכי גרוע בחיים שלך? המממ.. היום שבו ג'ר התחיל לצאת עם החברה שלו..
איזה יום היה הכי טוב בחיים שלך ? היום שבו התחלתי לשמוע פינק פלויד מה הדבר הכי חשוב לך ? מוזיקה? יש חבר: לא. ממה אתה הכי פוחד ? גבהים. המקום האהוב לחופשה : סיני טעם גלידה אהוב: שוקולד שוויצרי פרי אהוב: תפוז ממתק אהוב: סוקולד. מכונית: יגואר שחורה ושקסית. שיעור : חופשי. חה חה חה. חג : המממ... שבועות. צבע: טורקיז תוכנית אהובה בטלוויזיה : דריה חיה אהובה : נחש מילה אהובה : שיט זמרת אהובה : דידו זמר אהוב: ג'ר כמובן.. להקה אהובה: הממ.. קשה להחליט..
פינק פלויד/מיי כימיקל רומנס/גרין דיי/ משינה רגש ברגע זה: עייפות קשה ב- 24 שעות אחרונות .... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו : כע בכית : הממ לא. צחקת : ברור גרמת למישהו לצחוק : אני חושבת קנית משהו ? אהא.. הרגשת טיפש/ה? כרגיל. דיברת עם מישהו שאתה אוהב?: כע התגעגעת למישהו ? אהא.. האם אי פעם נזרקת על ידי מישהו ? לא. משהו בגד בך ? לא נשארת בבית ביום שישי בערב סתם כי התחשק לך? כע ראית את הבית הלבן ?: מה? לא. עישנת ? לא. שתית אלכוהול ? לא עישנת מריחואנה ? לא שיחקת מונופול ? כע מישו נישק אותך? לא ביקרת בארץ אחרת ? אהא עשית אמבטית קצף ? יאפ.. היתה לך תאונת דרכים ? לצערי 2... נשארת ער כל הלילה ? אממ.. נראלי. פחדת מהחושך ? אהא זרקת מישהו והתחרטת על זה ? לא יצאת עם יותר מבנאדם אחד באותו זמן? לא שיקרת ? כע נרדמת בשיעור ? לא השתמשת באוכל לצרכים אחרים מאכילה ? חעח לא פגשת סלבריטי ? לא עברת על החוק ונתפסת ? חח לא אהבת מישהו כל כך שזה גרם לך לבכות? הממ לא היה לך יותר מחבר אחד? לא היית מתישהו מאוהבת? אהא... שחית בעירום? לא ברחת מהבית? לא התחילו איתך? כע צפרו לך? הממ לא נראלי. ניסו לתקוף אותך מינית? חח לא דיברת בטלפון כל הלילה? לא הרגת מישהו? כן, ואני ממשיה עם זה...
נישקת מישהו מאותו מין? לא מעבר לנשיקה? לא גנבת משהו? הממ אולי איזה מחק פגעת בעצמך? כע
רצית למות?: לא השתכרת? לא תנשקת? לאא עשית או תכננת לעשות פירסינג? עושה פירסינג שבוע הבא..
עשית קעקוע? לא הסתפרת? כע קפצת כתה? לא היית ערום בציבור? חח לא היית עם מישהו למטרות סיפוק מיני בלבד?: חח לא 'היית' עם מישהו ליד אנשים אחרים? הממ לא.. קיבלת חשבון פלא' של יותר מ500 ש"ח? לא.. נפגשת עם מישהו מהאינטרנט? אהא... התאפרת? כעע רצית להיות משהו שאתה לא? אהא... רצית להיות בן המין השני? לא.. רגע, אולי בעצם כשהייתי קטנה הייתי רוצה להיות בן כדי שיהיה לי יותר קל להשתין.. חעח התקלחת יותר מפעמיים ביום? כע עברת יישור שיניים? לצערי אעבור בקרוב.. היו לך משקפי ראייה? יש לי הרגשת שאתה בוגד בעצמך? הממ כע התביישת בהורים שלך? אהא.. הורדת שיערות מהרגליים? כע התעלפת? לא נשברה לך שן? לא עשית למישהו היקי? חח לא עשו לך? לא נעצרת? לא קיבלת נכשל בתעודה? כע שברת עצם בגוף? לא עשית גבות? כע שחית? כע רכבת על אופניים? כעעע רכבת על סוס? כע רקדת עד שכמעט נפלת מהרגליים? לא עשית קרב גרעפסים? חעח כע..
שיחקת כדורסל? כע שיחקת כדורגל? כע הלכת מכות? כע שיחקת טאקי? כע שיחקת שש-בש? כע הוצאת מלא כסף על שטויות? כעע הברזת מבצפר? אהא התחרטת על משהו שעשית? יאפ היית אובססיבי כלפי משהו?
ג'ר
ג'ר
ג'ר
ג'ר
היית מאושר? אהא התנצלת על משהו שעשית? כע היית מכור למשהו? הממ לא.. היית כל הלילה על המחשב? כע התקלחת עם מישהו? לא קמת באמצע הלילה סתם ככה? חח כע.. זכרת חלום? חצי ממנו.. העברת פתקים בשיעור? יאפ.. תפסו אותך? אהא..
התעקשת על משהו מטופש? חח תמיד. הברזת למישהו בלי להודיע? כע.. התחרפנת? כע נכנסת למצב כפית? חעח אוי אני שונאת אנשים שמתחרפנים.. זה גורם לי לרצות להביא להם כאפה. ביקרת אצל פסיכולוג? כע חשבת שאתה זקוק לטיפול תרופתי? אהא... בכית ליד מישהו אחד מהמין שלך? אהא בכית ליד מישהו אחד מהמין השני? אהא היית בהופעה חיה של זמר אהוב? לא שיחקת חבילה עוברת? כע חיכית למשהו שלעולם לא יגיע? הממ אהא.. רקדת בגשם? יאפ צרחת מפחד? כע ראית ריקי לייק? כע קיבלת מחזור? כע השתמשת בטמפון? לא היית 'צומי' במודע? כעע
שנאת את עצמך? אהא צעקת על מישהו? כע קינאת במישהו אחר? מאוד היית גאה בעצמך? יאפ הרגשת שלא מעריכים אותך על משהו שעשית? כע עשית משהו שלא חשבת שתעשה? כע אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כע הופעת בציבור בפיג'מה? חעח כע בכית בסרט? כע היית על במה? כע היית מחוייבת למישהו? לא הרגשת שאת מחוייבת למישהו למרות שלא הייתם רשמיים? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כע סיננת מישהו בטלפון? כע ניתקת למישהו בפרצוף? כע רצית לצרוח ולא עשית את זה? כע נשבר לך הלב? אהא..
שברת לב? לא חושבת השם שלך הופיע בעיתון? לא ני ני ני תאכלי את הלב סיימתי!!