אוי שכחתי לעלות את 6....
א אושר מ New member 8/7/02 #24 החדשות הטובות הן בהצלחתי להוריד ולשמוע את הקבצים (ותודה לאורי ), למרות שהם מחקו לי רשימה שעמלתי מן רב להכינה בוינאמפ ולא שמרתי . נכין מחדש. החדשות הרעות הן, שלא זיהיתי כלום... נחכה ונראה מה אחרים אומרים.
החדשות הטובות הן בהצלחתי להוריד ולשמוע את הקבצים (ותודה לאורי ), למרות שהם מחקו לי רשימה שעמלתי מן רב להכינה בוינאמפ ולא שמרתי . נכין מחדש. החדשות הרעות הן, שלא זיהיתי כלום... נחכה ונראה מה אחרים אומרים.
ע עלי באבה New member 8/7/02 #25 אה אוקי... מקפיץ זה הרבה יותר קל מהקודם... אבל הגיוני שהרבה לא מכירים את השירים... היחיד שנראה לי קשה פה זה הראשון שזה להקה ושיר שלא הרבה שמעו עליה ממש... מה עם 4 גיליתם כבר ?!
אה אוקי... מקפיץ זה הרבה יותר קל מהקודם... אבל הגיוני שהרבה לא מכירים את השירים... היחיד שנראה לי קשה פה זה הראשון שזה להקה ושיר שלא הרבה שמעו עליה ממש... מה עם 4 גיליתם כבר ?!
N naps New member 8/7/02 #26 *^*^*^6^*^*^* 6. republica- drop dead gorgeous.5 אין לי מושג. 7 ו- 8 מוכרים.
T t@li New member 9/7/02 #33 .... Where did you get that awful idea? סתם מציינת עובדה. לא לכעוס... <מתכווצת לכדור>