משחק הדירוגים המתחרות-ניקוללללללללל

משחק הדירוגים המתחרות-ניקוללללללללל../images/Emo47.gif

פעם שעברה זאת הייתה דניאללללללי האלוהית הפעם- לדרג תתמונות של ניקולי המושלמת. התמונות: יצירת אומנות תמונת יופי הפרסומת ה-1 לקוואר גירל (אני אוכלת גלידה במיטה)
תא טלפון קאאאאבררררגירללל האלוהי
ניתוח פלסטי- שיזוף קורבן האופנה תמונה מדהימהההההההההההה של טיירהההה---->> ואני בדרך כלל לא מתלהב בכלל מתמונות של טיירה.

Manga136

New member
הפרסומת הראשונה לא הייתה קאברגירל. ../images/Emo142.gif

זו הייתה פרסומת לדאודורנט של Secret. והדרוג: 1. ניתוח פלסטי. 2. נערה עם עגיל פנינה. 3. תא טלפון. 4. דאודורנט Secret. 5. קאברגירל. 6. קורבן האופנה.

מדרגגגגגגג--->../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif../images/Emo99.gif../images/Emo47.gif

6- קורבן אופנה 5-ניתוח פלסטי 4-תא טלפון 3-יצירת אומנות 2-קשההההההההה לי כל כך לשים אותו במקום השני..... :(( פרסומת היופי לSECRET. תמונה א-ל-ו-ה-י-ת.... והביוטי שוט הכי יפההההההההה ואלוהיייייי בתולדות התוכנית ( לדניאאליי לא היה :( 1-
הקאבירגירללללללללל הכייייייייייייי מושלםםםםםםםםם שאיייי פעםםםםםםם היהההה ויהיהההההה.... שברה את השיאים של עצמההההה ואין ספק שהבחורה יפיופה ויש לה את הפורטפוליו אחד המדהימיםםםםםםם! וכן הגיע לה לנצח את ניק! כי כמה שניק הייתה מהממת בכמה תמונות הכל היה אותו פרופיל מעצבן כבר. ולניקול לא הייתה אפילו תמונה 1 מכוערת חוץ מהגיבורת על בלבד.

NP16

New member
אני לא זוכר מה זה קורבן אופנה :|

העונה הזאת יותר מדי אנמית בשבילי. 1.קאבר גירל 2.ניתוח פלסטי 3.SECRET 4.עגיל פנינה 5.טלפון 6.קורבן אופנה,כמובן,כי אין לימושג מה זה.. עם בויס גון ווילד? יש לה כמה תמונות יותר יפות שלא שמו לדירוג :)

NP16

New member
איך שכחתי :-O וחשבתי שעה לפי מי הודחה והכל.

טוב זה נשאר במקום אחרון.. מי הודחה באותו פרק?

Manga136

New member
לי יותר הפריע שרה. ../images/Emo69.gif../images/Emo142.gif

כי היא נשארה במקום אשלי שדיי אהבתי אותה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שלי

6.יצירת אומנות-תמונה בסדר,לא To Die For. 5.קורבן אופנה-האמת היא שהיא נראית שם קצת כמו ילדה מפגרת. 4.ניתוח פלסטי-תמונה מדהימה. 3.דאורדורנט-פשוטה ויפיפייה פשוט. 2.תא טלפון-תמונה הורסת! 1.הקאבר גירל שלה.מדהים.

למעלה