משחק הדירוגים המתחרות-ניקוללללללללל

Yann Tiersen

New member
../images/Emo26.gif

6.קורבן אופנה - היא נראית שם מפגרת 5.יצירת אומנות - לא משהו 4.ניתוח פלסטי - תמונה מעולה 3.דאורדורנט - יפיפייה. 2.תא טלפון - מעולה 1.קאבר גירל - אחת התמונות האהובות עליי EVER .

איך שחכתיייייייייייייייי?!@?!@?@../images/Emo7.gif../images/Emo186.gif../images/Emo5.gif

אחת התמונות הכי מושלמות שלה ובכלל.............. Manga פליז תשים לי את התרחיק. היא בולטת מכל הקבוצה בצורה אלוהיתתתת

../images/Emo47.gif--> אחד בשבילך כי אתה אלוף

ואלה לניייייייקוווולייי על התמונה האלוהית שלה.... אין מיליםםםםםםםם !@#$%

מדרגת../images/Emo9.gif

6.ניתוח פלסטי 5.יצירת אומנות 4.קוואר גירל-תאמת שלא ממש אהבתי. 3.קורבן אופנה 2.התמונה מהפרסומת לדיאודורנט
1.תא טלפון-תמונה ממש יפה!

sapirush001

New member
מדרגת......

6.יצירת אומנות 5.ניתוח פלסטי 4.קורבן אופנה 3קוואר גירל 2.תא טלפון 1.
דיאדורנט

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

אני מקווה שמתישהו תעשה אחד על אפריל (2) וקיילן (4) 6-יצירת אומנות-ממש שנאתי את התמונה הזאת 5-קאבר גירל-משום מה,אני אף פעם לא אוהבת קאבר גירל של...אף אחד. חוץ מהקאברים של העונה ה3,לא אהבתי כלום. 4-קורבן אופנה 3-תא טלפון 2-שיזוף 1-קאבר גירל 1 (אני אוכלת גלידה במיטה)

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלמה לא?הרוב בפורום אוהבים מאוד

את קיילן. זה יהיה די ראוי שתעשה את קיילן. אם אתה לא תעשה,אז אני אעשה,אבל יהיה את קיילן.

במקרה של קיילן זה לבחור את התמונה המכוערת

חעעע היא כזאת נוראיתתתתתת אני מעדיף כבר לעשות על נאימה! כמה שזה
אפילו בתמונה של הכלבות שהמכוערות הכי גדולות יצאו יפות היא הייתה מחרידה. רק התמונה שלה של הזעם סבירה, וגם התמונה של החייה אפילו שהיא לא הייתה ברמה של השאר כאילו דאא

NP16

New member
לדעתך!תשים לב בכל משחקי הדירוגים למיניהם,

קיילן מובילה בענק. גם אני בטוח שהיא תנצח פה אם יעשו חוליה חלשה עונה רביעית, שאגב חבל באמת שאותו משתמש שעושה את המשחק הזה נעלם לא רק פה.

היא לגמרי ../images/Emo5.gifולא פלא שהיא לא מדגמנת

אחרי התוכנית פשוט אין לה את זה!.... אין מה לעשות... ולא זכור לי ששאלתי את דעתך עלייה
קיילן לא מתאימה למשחק ! נ-ק-ו-ד-ה!

NP16

New member
אבל היא כן מדגמנת. וטוב כמו שאמרו פה

מישהו אחר יעשה.... וזה בפורום אז אומרים דעות אף אחד לא ביקש פה את אף אחד.

mikmikonet

New member
ככה אמרתי לו על ג'ואני

הוא מסרב לעשות על שתיהן. אבל מי שואל אותו
נעשה בעצמנו

Almighty Efraty

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo183.gifלמישהו יש אתר עם כל התמונות

אי פעם מ-ANTM? אני לא מוצאת כלום

למעלה