משחק הדירוגים חלק א- המקום השלישי...

משחק הדירוגים חלק א- המקום השלישי...

משחק חדש שהמצאתי אני!!.. תודה תודה :) ולמשחק.. כל פעם לפי הכותרת מדרגים את 6 המתמודדות שבכותרת לפי הסדר שהכי יפה טובה וכו' מקום 1. נגיד הפעם את המתמודדות שהיו במקום השלישי בגמר מכל העונות לפי מי שהכי טובה והכי מכוערת ומכה וזה. וזהו תרשמו ביקורת על המתמודדות אם בא לכם וזהו. חשוב מאוד......................................... ספוויילריםםםםםםםםםם=== לשים בכותרת בענק אם אתם מדרגים מעונות 7 ו-8. ואם אתם רוצים שאני ומי שלא קוראים ספויילרים יקראו אז תדרגו ככה: מקום שני- מתמודדת מקום 3 בעונה ה-8 לדוגמא. בלי שמות וכאלה. ושלא ייפלט בטעותתתתתתתת או לא בטעות...! זהו. תהנו. הייתי חייבבבבבבבבב---> :) אחח השלמות

שליייייייייייייייייייייייייייי->>

מקום 6- שנדי... לא ברור לי איך אפילו לזה היא הגיעה... חמודה חמודה, מהפך מהפך אבל לתת לה גמר??!?! נסחפו... מקום 5- אייליס. לא בדיוק אהבתי. מקום 4- ג'ייד... לא בדיוק בגלל איך שהיא נראית ביום יום כי אני חושב שהיא היתה די זוועתית אבל היו לה תמונות מדהימות במיוחד ההיא על הסירה ובתור בתולת ים. וכמובן האופי שלה.. רק בגללה היה מעניין חחחחחחחח.. מקום 3- ברי- אהבתי אותה.. פשוט אהבתי. מקום 2- קינייה. כמה שזה הכי מוזר אפילו לי! כי כל הסדרה די לא אהבתי אותה למרות שהיו לה כמה תמונות מדהימות ורצתית שהיא תעוף אבל במבט לאחור היא הייתה אחת החזקות בטח בעונה ה-4 שהיתה מלאת זוועות. בקיצור רק בגלל התמונה של הפיל שלה הייתי מקדם אותה... תמונה אדירהההה... מקום 1- אמנדההההההההההההה.... הבחורה פשוט מדהימה והתמונה שלה על האופנוע ביפן הייתה אחד היפות בהיסטוריה. וכמובן הביוטי שוט שלה והקאבר גירל שהוא אחד החזקים אבר.. הייתי מעלה אותה לגמר במקום יהיה הבעעע

יוווווווווווווו נזכרתייייייי MAGNA12 דחוף-->

אני חייב תתמונה של אמנדה על האופנוע אין לי אותה :(( והיא אחת האהובות עלייי סומך עלייך טנקס

Manga136

New member
קלוז אפ. ../images/Emo142.gif

אגב, משחק ממש נחמד, אני אענה אחרי ארוחת צהריים...

NP16

New member
עד שהבנתי ../images/Emo122.gif אני אשתף פעולה כי יבש :)

מקום אחרון - מי שבעונה השביעית.. נוראית נוראית.. אבל גם דעה זה ספוילר קצת לדעתי.. טוב אתם לא תזכרו מה חשבתי.. 6- קיניה... ביצ'ית,לא מאד יפה,תמונות גרועות בסוף,ולא אכפת לי שהשמינה אכפת לי שהמשיכה עם זה למרות מה שאמרו לה והיא אחת הבחורות שאני בחיים לא אבין איך הגיעו עד לסוף. 5- ברי. לא עשתה לי את זה בגרוש,אני אפילו לא זוכר איזה תמונות היא עשתה.אבל היא הולכת מעולה. 4- אמנדה..לא אהבתי את הבלונד שעשו לה. באודישן הייתה עוצרת נשימה. וגם בכמה תמונות,אבל היא עצבנה אותי הרבה לא רק בגלל הבלונד. 3- איליס..כי אני לא מכיר אותה. אבל מהתמונות היא פשוט מדהימה.וגם אני די בטוח שהייתי אוהב אותה ממה ששמעתי. 2- ג'ייד. אני אישית אוהב גם איך שהיא נראית פנים מול פנים. יש לה עיניים שגורמות לי להסתכל עליה שעה,היא מאד מיוחדת. ואני אוהב את זה שהיא באמת רוצה לדגמן,ונהנית מזה. והיא מצוינת בזה. 1. שנדי ללא כל ספק
מושלמת וכל מילה מיותרת :)

חחח מה לא הבנת??! זה מה זה בסיסיייי

נכון כל הבנות שהגיעו למקום 3?? תדרגי אותם אחרי זה כל מי שהגיעה נגיד למקום 1 וזכתה?? תדרגי אותם חחח איפה הקליטה??@! :)

Nataly B

New member
כנראה לא משהו היום..

אנשים מעצבנים במסנג'ר הפריעו לריכוז שלי :) ועכשיו אני הבנתי!

NP16

New member
אפשר להבין למה לא הבנת,גם לי לא היה קל במיוחד

Nataly B

New member
אחרי הסבר אישי הבנתי:

מקום 6- קינייה: פשוט לא אהבתי אותה. לא כל התמונות שלה הדהימו אותי. מקום 5- אמנדה: בהתחלה היא הייתה מהממת לדעתי, אבל איך שהתוכנית המשיכה היא התחילה לעצבן אותי!. מקום 4- ברי: היא יפה והיו לה כמה תמונות חזקות. מקום 3- איליס: יש לה מראה מיוחד (במהלך העונה), עכשיו קצת פחות. יש לה פוטנציאל אדיר! מקום 2- ג'ייד: ביץ' אבל יפה. מקום1- שנדי! מדהימה

אח ... על טעם ועל ריח אין מה להתכווח

את זה למדתי מהמקום הזה... לפעמים אני חושב שאנשים פשוט לא רואים את הבנות בלי משקפייםן חחעע.... סתם בכייף תהני.

efif1212

New member
גם לי לקח קצת זמן להבין ../images/Emo13.gif

אבל הבנתי בסוף... הנה שלי- מקום 6: קינייה- אחת המתמודדות החזקות של עונה 4, כי היו שם חלשות,אבל לא אהבתי אותה. מקום 5: ברי. מקום 4: ג'ייד. ממש אהבתי אותה, אבל את האחרות יותר. מקום 3: שנדי- יפייפיה! מקום 2: אמנדה- הייתה מקבלת את המקום הראשון אם לא היה לה את הבלונד המכוער שעשו לה במייק אובר. היא אחת המתמודדות הכי הכי מיוחדות שהיו ויהיו בטופ-מודל. מקום 1: איליס- אחת האהובות עליי. מדהימה.

למעלה