משחק הדירוגים חלק א- המקום השלישי...

efif1212

New member
אהה וכמובן ../images/Emo58.gif עונה 8

רנה המדהימה. היא עוקפת את כולן בסיבוב.

זה באמת הכי קרוב לשלי! ואני חייב להגיד כמה דב

רים: *מעניין אותי מה רשמת על עונה 8 אבהל אני לא יכול לקרוא כי זה ספויילר :(( * אני חושב שהדרוגים של כולם חוץ משלי לא ממש מקצועיים כי אני דירגתי ר====ק לפי היופי והפוטנציאל ורוב השאר דירגו לפי האופי שזה הטעות הכי מפגרת כי זה תחרות יופי ומראה חיצוני ובגלל זה נתנו לשנדי מקום 1 שהיא חמודה וקיניה אחרונה כי היא רעה אז זה שטויות לדעתי כי ביננו לקיניה יש פוטנציאל ולשנדי פשוט אין! אב ל בכל זאת קבלי חיבוק כי את חמודה :)

NP16

New member
אז תקרא למשחק הבא "תדרגו כמוני" וזהו זה.

אתה ח-י-י-ב להתחיל ללמוד כבר שלכל בן אדם יש את הדעה שלו,וכן יופי זה לגמרי ד-ע-ה.הנה,אין פה אף דירוג שחוזר על עצמו אחד לאחד. או שפשוט פעם הבאה תתן לנו הופעות מפורשות להיות מקצועיים כמוך,ניג'ייל ברקר. לא כולם מושלמים. (אגב,אני לא חושב שכולם בדיוק מתים על האופי של ג'ייד)

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif שלי

מקום 8-המקום השלישי של העונה השביעית. מקום 7-קיניה. מקום 6-ברי.היא הייתה פחות טובה מקיניה,אבל לפחות הרבה יותר חביבה.למרות שלקראת הסוף היא גם התחילה לעצבן. מקום 5-ג'ייד.הבחורה המוזרה והבלתי נשכחת. מקום 4-אמאנדה.היו לה תמונות ברמה.חבל שהרסו אותה עם המייק-אובר המזעזע,כי לפני היא פשוט הייתה מהממת. מקום 3-איליס המדהימה מקום 2-שאנדי.הבחורה שהצליחה להפתיע את כולם ובגדול. מקום 1-המקום השלישי של העונה ה8.אחת הבחורות הכי יפות בהסטוריה של הטופ מודל.

NP16

New member
../images/Emo45.gifהכי עצוב שאחרי המייקאובר הזה כולם התלהבו

אז טיירה חושבת שזה אחד המייקאוברים שעשתה בכל הזמנים כשזה בעצם אחד הנוראים.

../images/Emo215.gif../images/Emo183.gif

אני אתחיל מ-5,כי את העונה הראשונה לא ראיתי. 5-קיניה 4-ברי 3-ג'ייד 2-אמנדה 1-שנדי

Yann Tiersen

New member
../images/Emo187.gif

מקום 6: קיניה
מקום 5: ג'ייד
מקום 4: ברי
מקום 3: איליס
מקום 2: אמנדה
מקום 1: שנדי

Manga136

New member
שלי. ../images/Emo9.gif../images/Emo142.gif

מקום 6: קיניה. פשוט נוראית. מקום 5: ברי. מעצבנת אותי.
מקום 4: איליס. מעולה, אבל לא כמו הטופ 3 שלי.
מקום 3: ג'ייד. מדהימה. מקום 2: שנדי. מהממת, אבל לא הכי טובה אצלי. מקום 1: אמנדה... פשוט מתתי עליה. הדחה לא מוצדקת

פעם ראשונה בעולם שאני מסכים איתך על משהו וזה

אמנדה המדהימההההההההההה.... אז הנה אני ישים תתמונה שהבאת לי חחעע תודה.

והביוטי שוט הכי יפה שהיה בתוכנית אם אני לא

שכחתי אפחת :( (לדניאליייייייייייי לא היההההההההההה :((((( וגם לא לשאנון ולניק :(( בושה.

שלי:))))

8.ליובי.אני לא יודעת למה אבל אני פשוט שונאת אותה.ביום יום היא סבבה אבל בתמונות היא מכוערת ביותר. 7.מישל.היא יפה אבל מכוערת. 6.אווה.היא ד יפה אבל היא גם קצת מעצבנת אותי. 5.קיניה.הדבר היחיד שבגללו אהבתי אותה זאת התמונה של הפיל. 4.ג"ייד.יש לה יופי מצרי כזה וחמוד. 3.אמנדה.היא פשוט מדהימה. 2.פרונדה.היא ממש מהממת אבל היא סופר מפחידה אותי. 1.ללא כל ספק דניאל.היא פשוט מהממת ואני מקנאה בה כל-כך:)חוץ מהקטע עם הרגל השבורה(כואב לאללה)

mikmikonet

New member
אאא רק עכשיו ראיתי את המחשק! חייבת לענות:

מקום 7: קיניה. לא לא ולא. מקום 6: ברי. לא לא ושוב לא. מקום 5: המקום השלישי של עונה 7- פשוט ללללללא. (אפשר גם לשנות את סדר 3 המקומות האלו, לא איכפת לי, פשוט לא אהבתי את שלושתן.) מקום 4: ג'ייד. גם אותה אני ממש לא מסמפטת אבל ה-3 הראשונות בלתי נסבלות ואפילו לא היו מצחיקות (וכל כך בלתי מודעות לסביבה )כמו ג'ייד. מקום 3: נשארנו עם אמנדה אז למה לא. גם היא לא הייתה מהכי אהובות עלי אבל זה מה שיש... מקום 2: כנראה שאיליס. בתכל'ס, כל המקומות השלישיים כנראה לא מהאהובות עלי, אבל איליס יפהפייה ומיוחדת. מקום 1: נו באמת. מה השאלה. ש נ ד ימאוהב|
סופסוף מקום שלישי שהיא יפהפייה מהממת וחמודה.

למעלה