משחק: החוליה החסרה

Yarinv

New member
משחק: החוליה החסרה

מה זה המשחק הזה? ישנם שני מושגים נפרדים אשר הקשר ביניהם נוצר בעזרת מושג שלישי שאותו צריך לנחש. כלומר, מה מחבר בין שני המושגים. לדוגמא: מה מקשר בין מיה דגן ל"רוקדים עם כוכבים"? התשובה היא פיני טבגר, כלומר מיה דגן->פיני טבגר->רוקדים עם כוכבים. מיה שיחקה ב"השיר שלנו" עם פיני טבגר שהיה אחד המתמודדים ב"רוקדים עם כוכבים". אה, וכמובן שמיה צריכה להיות בתוך השרשרת הזאת אחרת מה זה שווה? כל מי שעונה צריך להגיד מהי החוליה החסרה ומה הקשר בין השלושה. וכל אחד מוזמן גם להציע מתי שבא לו (בלי תורות) עוד "שרשראות" שנוכל לנסות לפתור. אז קדימה נתחיל (ותעשו טובה, תשתפו פעולה)...

Yarinv

New member
מהי החוליה החסרה כאן?

מיה דגן->?->כרטיס אשראי YOU מה מקשר ביניהם?

אני יודעת אני יודעת נראה לי חחח

בכרטיס האשראי you אז בפרסומת זאת יונה אליאן (?) והיא משתתפת איתה בהצגה עכשיו.. זאת יונה אליאן בפרסומת נכון? אם לא אז היא משתתפת באיזה שהיא פרסומת לכרטיס אשראי חחח

Yarinv

New member
../images/Emo45.gif נכון!

מיה משחקת ב"אהבת חיי" עם יונה אליאן שמשחקת בפרסומת לכרטיס YOU

Yarinv

New member
מהי החוליה החסרה כאן?

מיה דגן -> ? -> חמי רודנר (רמז: נישואים)

spukipuki

New member
איגי וקסמן!! נראה לי ../images/Emo203.gif

מיה דגן התארחה בתכנית "שניים" והתראיינה ע"י איגי וקסמן (שאגב היא אמרה שהשם שלה זה גם מיה/מאיה) והיא הייתה נשואה לחמי רודנר אם אני לא טועה

Yarinv

New member
מהי החוליה החסרה כאן?

מיה דגן -> ? -> רק בישראל (יש כמה)

אממממממממ שהיא עם

ארז טל .. בתוכנית מועדון לילה .. והוא היה מנחה את רק בישראל .. וגם לימור<אורנה בנאי> התארחה אצליהם

Yarinv

New member
../images/Emo45.gif גם נכון!

וגם, אורנה בנאי שיחקה איתה ב"אמאל'ה" וגם הייתה ברק בישראל... תתחילו להמציא גם אתם

Yarinv

New member
מהי החוליה החסרה כאן?

מיה דגן -> ? -> אבי קושניר

idanias

New member
אממ אני חושב ש...

זה קשור לזה שהם היו ביחד בהשיר שלנו

Yarinv

New member
../images/Emo31.gif לא

רמז: לכו בכיוון של גומרות הולכות

אנייייייייייייי

אני קושניר מופיע עם הילה נחשון ברוקדים עם כוכבים --- הילה נחשון מופיעה בY ב10 עם אביעד קיסוס --- אביעד קיסוס ומיה דגן שיחקו יחד בעונה ה2 בשיר שלנו

Yarinv

New member
../images/Emo45.gif נכון

אבל הכוונה של השמחק היא שמשהו אחד מחבר ביניהם ולא כמה דברים...

למעלה