לא... זה קצת קשה...
O OoOסיונוששOoO New member 20/2/07 #32 נראה לי.. לא יודעת אם זה מה שהתכוו שהתכוונת* יש במיכאלה דמות שקוראים לה מיקי ולמיה קראו מיקי בשיר שלנו
נראה לי.. לא יודעת אם זה מה שהתכוו שהתכוונת* יש במיכאלה דמות שקוראים לה מיקי ולמיה קראו מיקי בשיר שלנו
I idanias New member 20/2/07 #42 אני יודעעעעעעעעעעעע שהתחיל השיר שלנו בדיוק התחיל מיכאלה.. ואז הם היו טלנובלות יריבות
Y Yarinv New member 24/2/07 #70 הפיתרון הנכון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif מיה דגן משחקת בסדרה (האקס) שכותבת סיגל אבין שכתבה גם את מיכאלה (וגם עוד טלנובלHOT)
הפיתרון הנכון ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif מיה דגן משחקת בסדרה (האקס) שכותבת סיגל אבין שכתבה גם את מיכאלה (וגם עוד טלנובלHOT)
S SHANIELICIOUS New member 20/2/07 #48 ../images/Emo3.gifיש לי עוד משהו../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif אממ רועי בר..זה מהשיר שלנו שחכתי תשם שלו במציאות XDD הוא כתב שמה ומיה הופיעה איתו בשיר שלנו
../images/Emo3.gifיש לי עוד משהו../images/Emo121.gif../images/Emo182.gif אממ רועי בר..זה מהשיר שלנו שחכתי תשם שלו במציאות XDD הוא כתב שמה ומיה הופיעה איתו בשיר שלנו
Y Yarinv New member 20/2/07 #43 אני יודע!! מיה דגן היא בפאנל של "מועדון"(וגם תשחק ב"אבידות") עם עפר שכטר שמשחק באלופה
O OoOסיונוששOoO New member 21/2/07 #51 גם נכון../images/Emo3.gif אבל לא מה שהתכוונתי../images/Emo13.gif אבל בכיוון למה שהתכוונתי
S spukipuki New member 21/2/07 #56 עוד רעיון ../images/Emo203.gif לירז צ'רכי- מיה שיחקה איתה בברנשים ולירז שיחקה באלופה