משחק היום?

yaronbol

New member
משחק היום?

אני חדש פה והבנתי לפי קריאת ההודעות שרובכם משחקים באינטרנט. אני מחפש להגיע לאיזה משחק קאש היום 1/2 יש פה אנשים שמשחקים?

Kgt1

New member
נצל"ש משחק פורומי...

אם כבר העלת את זה שהרוב באינטרנט, מה דעתכם על אירגון של משחק עבור החבר'ה הפחות או יותר קבועים של הפורום? מישהו צריך רק להרים את הכפפה ולארח (אני מניח שבאזור המרכז, למרות שאני אשמח אם זה יהיה יותר קרוב אליי חח), ועל התנאים אפשר כבר לסכם...

inteli

New member
אני בעניין

אם הסטייקס לא יהיו גבוהים מדי. לארח יהיה טיפה בעייתי בשבילי אבל אני אשמח לעזור בארגון.. מישהו מנדב את הבית\גינה\מחסן\גג\חדר מדרגות שלו?

yaronbol

New member
יאללה בוא נרים פה איזה משהו

מתנדב להביא צ'יפים... אני אישית מעדיף קאש 6-8 ידיים עדיף כמובן בלי רייק אבל אם המארח יבקש עזרה במימון אוכל/שתיה/שולחן/לא יודע מה אז כל אחד ישים קצת. אני בעד סטייקים נמוכים, משהו כמו 1/2 או 0.5/1... מה דעתכם?

זונע

New member
אני אשמח לשחק

אבל לא יכול לארח הסכומים לא משנים לי...רצוי בין 0.5-1 ל2-4

2המרפא

New member
אני מעדיף טורניר אבל אם יש קאש

אז 6 ידיים זה כבר משחק. בואו נסגור על שבת בצהריים כי בערב יש לי כניסה לטורניר גדול בפול טילט ובבוקר עובד

NoEgo

New member
לא יכול בשבת, מישהו רוצה הערב?

בסופ"ש הקרוב אני לא נמצא אז אם לא מתארגנים על הערב אפשר לנסות שבוע הבא. אין לי בעיה לשחק טורניר גם, למרות שעם אנשים חדשים יותר נחמד קאש...

דם הבן

New member
אני בעד טורניר

ככה זה יכול להיות גם אליפות הפורום. מה דעתכם על משהו יותר ידידותי, באיזור ה30 ש"ח כניסה, עם ריבאי עד השלב החמישי של הבליינדים? אני לא אוהב להוציא סכומים גדולים על פוקר- בשבילי זה להכיר אנשים חדשים, לא בשביל להמר על כסף גדול. בנוסף, אני די סטודנט תפרן. אם יש חבר'ה מאיזור חיפה, אפשר לארגן אצלי משחק של עד שבעה שמונה חברה. גם באופן כללי אגב, פנו אלי בפרטי. מה אתם אומרים?

Papito

New member
לא רק שיפריע, אלא גם יפריע לדעתי אם תכתוב פה

באופן כללי. הגיל שלך יותר מבעייתי ומהווה סכנה לכולם פה

Kgt1

New member
אני כמובן מחכה לשמוע פה תגובה של איתי (המנהל)

שאני אשמח אם הארגון הזה יבוא בעיקר ממנו. לגבי התנאים, אני מעריך שהכי הגיוני זה לעשות את הממוצע בין כולם, שזה משחק קאש בבליינדים נמוכים (0.5-1 או 1-2) בבאי אין של עד 100 שקלים חדשים (לגבי ריבאייס וכאלה כמובן גם צריך לסכם). NoEgo מציע לארח? בתל אביב? אני חושב שזה אידיאלי עבור כולם. אבל כמובן צריך לארגן את זה לא מהיום להיום אלא מתישהו בזמן שנוח לך ושיהיה נוח למספיק שחקנים. הצעה שלי אלייך, בגלל שאתה זה שמרים פה את כפפת האירוח - תקבע יום (ערב?) כלשהו שאתה יכול לארח, בוא נגיד בשבוע הבא (זאת אומרת ממוצ"ש וצפונה), ונראה איפה אנחנו עומדים. כמובן שיש בעיה של הגבלת אנשים, אני אשמח כאמור לתגובה ואולי הצעת ייעול מצד איתי (והיתר).

modz0r

New member
שנינו איתי, האמת

אין לי יותר מידי מה להגיד, חוץ מזה שזה נשמע נחמד :) במידה ומארגנים משהו (אין לי אפשרות לארח, אז אני עומד בצד מבחינת אירגון) אני אולי אצטרף, למרות שאני לא יכול להבטיח (תלוי מתי וזה). בסופו של דבר מי שיכול לארח יקבע יום ושעה, ונראה מי יכול לבוא, ולפי זה ננסה לתאם.

Kgt1

New member
כן השורה התחתונה היא הנכונה.אם NOEGO מוכן

אז שייקבע כאמור, תנאים אפשר כבר לסכם אחרי זה (ברמה העקרונית: קאש 1-2, באי אין 100, אבל כמובן גמיש), מבחינת עזרה לאירוח אז כל אחד יתרום איזשהו סכום כסף לכיבוד וכאלה כמובן. אין לי בעיה להיות איש הקשר לארגון, ברגע שיהיה פרטים.

NoEgo

New member
אין בעיה

מבחינתי רק לא ברור לגבי ימים כי אני משחק כמעט כל יום איפשהו או שמשחקים אצלי. בוא נכוון ליום חמישי בערב (20:00+-) ונראה לכמה אנשים זה מתאים. אני בעד בליינדים של 0.5 - 1 , אבל אפשר גם 1-2 אם זה מתאים לכולם. לגבי אירוח וכו' - פשוט כל אחד מביא איזה בקבוק שתייה או משהו ואם רעבים אז מזמינים פיצה... לא ביג דיל. בקיצור מי שבעניין שישלח לי הודעה פרטית ואני אעביר לכם כתובת וטלפון. לגבי היום אפשר להמשיך לדבר אם יש הרבה אנשים שזה לא מסתדר להם. בכל מקרה אני תמיד יכול לארגן עוד שחקן או שניים אם יהיו חסרים.

למעלה