עישון אשמח להצטרף. רק רוצה לדעת אם יש עישון על יד השולחן, אם כן.. אוותר
א אוריציני New member 26/5/09 #22 עישון אשמח להצטרף. רק רוצה לדעת אם יש עישון על יד השולחן, אם כן.. אוותר
N NoEgo New member 26/5/09 #19 אינטלי אם אתה בעניין לשחק הערב + זונע + ירנבל אז אנחנו כבר ארבעה , אפשר לארגן עוד שניים ויש לנו משחק קאש נחמד להערב. מה אומרים?
אינטלי אם אתה בעניין לשחק הערב + זונע + ירנבל אז אנחנו כבר ארבעה , אפשר לארגן עוד שניים ויש לנו משחק קאש נחמד להערב. מה אומרים?
Y yaronbol New member 26/5/09 #21 לא הייתי פה כל היום אבל אני בעניין.. שעה עדיפות ל9 או 9 וחצי אבל אני אשאיר לכם את זה. מדבר על היום כמובן.. חוץ מזה, לפי דעתי אני מציע שנהיה פחות או יותר חבר'ה קבועים (ברור שאם חסר אז מישהו יביא חבר או משהו) אבל סה"כ אני בעד לשחק עם אנשים קבועים.. ו - NoEgo כל הכבוד על היוזמה
לא הייתי פה כל היום אבל אני בעניין.. שעה עדיפות ל9 או 9 וחצי אבל אני אשאיר לכם את זה. מדבר על היום כמובן.. חוץ מזה, לפי דעתי אני מציע שנהיה פחות או יותר חבר'ה קבועים (ברור שאם חסר אז מישהו יביא חבר או משהו) אבל סה"כ אני בעד לשחק עם אנשים קבועים.. ו - NoEgo כל הכבוד על היוזמה
ז זונע New member 27/5/09 #30 מצטער בסוף היה לי משחק אחר היום אבל אין לי בעיה למשהו קבוע אני דווקא אשמח לחבר'ה חדשים יום חמישי לא ממש מסתדר לי כ"כ אבל בשאר הזמן אני פנוי
מצטער בסוף היה לי משחק אחר היום אבל אין לי בעיה למשהו קבוע אני דווקא אשמח לחבר'ה חדשים יום חמישי לא ממש מסתדר לי כ"כ אבל בשאר הזמן אני פנוי