תכלת מה הדבר שאת הכי רוצה לעשות עכשיו?
א א ו ר י ק ו ש New member 15/1/06 #102 להיותר בריאה!!!../images/Emo60.gif: איך קוראים לאמא שלך ולאבא שלך?
א א ו ר י ק ו ש New member 15/1/06 #104 עונה: אמא שלי:מירב. אבא שלי:אבשלום. אחותי:רון סלב אהוב!?!?!?!
ב ברוש הבובעע New member 15/1/06 #105 אושרי חמי../images/Emo99.gif אמ........מי הזמר הכי הכי הכי הכי אהוב עלייך?!
א אדם יוסף החיים שלי New member 15/1/06 #108 נמשיך לשחקק??../images/Emo110.gif טובב... יש לי שאלהה ( אני עזרתי לה --> פסטיגל או שיר נולד ?
ב ברוש הבובעע New member 15/1/06 #109 שיר נולד../images/Emo99.gif את מי את הכי אוהבת מהבויז ומה את אוהבת בו??
א אדם יוסף החיים שלי New member 15/1/06 #112 אני את אדם כיי... דבר ראשון הוא חתיך משגע מהמם הורס מהפנט ובמילה אחת קצרה- מושלם- דבר שני הוא רוקד יפההה דבר שלישי שר מדהים!! למי שמתחתייי!! את מי את הכי פחות אוהבת בבויזז?? ( חובהה )
אני את אדם כיי... דבר ראשון הוא חתיך משגע מהמם הורס מהפנט ובמילה אחת קצרה- מושלם- דבר שני הוא רוקד יפההה דבר שלישי שר מדהים!! למי שמתחתייי!! את מי את הכי פחות אוהבת בבויזז?? ( חובהה )
ש שרינוששש New member 15/1/06 #113 אתת ערן... לבת שמתחתיי.. אים היו אומרים לך שהבית שלך עומד להשירף והיו נותנים לך להציל רק שלושה דבררים איזה דדברים היית מצילהה?
אתת ערן... לבת שמתחתיי.. אים היו אומרים לך שהבית שלך עומד להשירף והיו נותנים לך להציל רק שלושה דבררים איזה דדברים היית מצילהה?
ב ברוש הבובעע New member 15/1/06 #114 עונה: 1.את המחשב!!כדי שאני יוכל להסתכל בתמונות של הבויז! 2.הכלבה שלי.. 3.פוסטר של הגיים בויז