חח אז לא הבנתי ..
L LEEkm New member 19/6/07 #23 -סיכום ביניים ראשון-../images/Emo151.gif בינתיים רק אני נכנסתי עם מיקרופון, וסיוון נכנסה עם יוד. קדימה, חברים, להפעיל את הדימיון!
-סיכום ביניים ראשון-../images/Emo151.gif בינתיים רק אני נכנסתי עם מיקרופון, וסיוון נכנסה עם יוד. קדימה, חברים, להפעיל את הדימיון!
L LEEkm New member 19/6/07 #29 חברים חברים,../images/Emo151.gif עקב חוסר יצירתיות מצדכם[ ] אני נאלצת לסגור את המסיבה! סתם, סתם... האמת שסיוון חוותה התגלות מרעישה ועלתה על החוקיות, שהיא: מי שמביא משהו שמתחיל באותיות: מ י ה ד ג ן לפי הסדר שלהן אם מישהו ימשיך את המשחק אני אשמח -הוא נורא כיפי.
חברים חברים,../images/Emo151.gif עקב חוסר יצירתיות מצדכם[ ] אני נאלצת לסגור את המסיבה! סתם, סתם... האמת שסיוון חוותה התגלות מרעישה ועלתה על החוקיות, שהיא: מי שמביא משהו שמתחיל באותיות: מ י ה ד ג ן לפי הסדר שלהן אם מישהו ימשיך את המשחק אני אשמח -הוא נורא כיפי.
O OoOסיונוששOoO New member 21/6/07 #35 חחח כנסי כי היא הביאה מיקרופון - מתחיל במ' אני הבאתי יוד מתחיל בי-' הבא היה צריך להביא משהו שמתחיל ב-ה' אחר כך ב-ד' אחר כך ג' ואחרך כך נ' ואז יוצא מיה דגן הבנת?
חחח כנסי כי היא הביאה מיקרופון - מתחיל במ' אני הבאתי יוד מתחיל בי-' הבא היה צריך להביא משהו שמתחיל ב-ה' אחר כך ב-ד' אחר כך ג' ואחרך כך נ' ואז יוצא מיה דגן הבנת?