משחק הנבחרות יוצא שוב לדרך..

oren987

New member
הנבחרת של iviper!! ../images/Emo47.gif

1. סרנה ווילאמס. 2. דניאלה הנטוצ´ובה. 3. אן קרמר. 4. ברברה שט. 5. פרנצ´סקה סהיבונה. זו ההשתתפות הראשונה של דניאל (iviper) במשחק הנבחרות. בהצלחה...

oren987

New member
הנבחרת של galitay !!../images/Emo47.gif

1. סרנה ווילאמס. 2. יילנה דמנטייבה. 3. שאנדה רובין. 4. אלכסנדרה סטיבנסון. 5. מארי פירס. זו ההשתתפות הראשונה של איתי (galitay) במשחק הנבחרות. בהצלחה...

oren987

New member
הנבחרת של אלון 222!! ../images/Emo47.gif

1. סרנה ווילאמס. 2. דניאלה הנטוצ´ובה. 3. שאנדה רובין. 4. יילני דנלידאו. 5. מארי פירס. אלון זכה במשחק הנבחרות הראשון במקום הראשון!! הוא מחזיק בטורניר ברלין 2002 (גרמניה), טורניר מדריד 2002 (ספרד)(ביחד עם אורן), הרולאן גארוס 2002- גראנד סלאם (צרפת)(ביחד עם אורן), טורניר ווימבלדון 2002 - גראנד סלאם (בריטניה), טורניר פאלרמו 2002 (איטליה) (ביחד עם אורן). בהצלחה...

Dana sun

New member
אני היחידה שבחרה את מורזמו.....

האם זאת היתה בחירה מטופשת?

oren987

New member
החל ממחר 2 טורנירים...../images/Emo47.gif

הטורניר הראשון: סטנספורד - ארה"ב כולל את הטניסאיות הבאות: 1. ונוס ווילאמס. 2. לינדזי דוונפורט (ברוכה הבאה). 3. מוניקה סלש. 4. קים קלייסטרס. 5. יילנה דוקיץ. 6. ג´סטין הנין. 7. דאג´ה באדנובה. 8. אנה סמאשנובה. עוד משתתפות: קרמר, שונסי, סהיבונה, קורניקובה (מולה אנה בסיבוב הראשון), הוסרובה, טאסנג´ורן, סוגיאמה, ריימונד, פאנובה, סטיבנסון, טו, פרייזר, מרטינז, גרנדה!! הטורניר השני : סופוט - פולין!! המשתתפות: 1. פארינה אליה. (מהנבחרת שלי). 2. פטי שניידר. 3. סאנצ´ז-ויקאריו. 4. מרטינה סוצ´ה. 5. כרסטינה טורנס וולרו. 6. נגיובה. 7. מאטבזיס 8. סרנה מגווי. עוד משתתפות: סבנסון, דיאז אוליביה, מונטליו, רואנו פאסקל, מנדולה, זבונרבה, מולר, גרבין, מוררו, ליאון גרסיה, ריטנר. בהצלחה לכל המתמודדות... (בעיקר לאנה)!!

oren987

New member
יום הולדת לסמאשנובה...!../images/Emo47.gif

התקיים למי שלא ידע ב- 16 ליולי (לפני מספר ימים). מזל טוב מהפורום!!

oren987

New member
אם למישהו יש שאלות..../images/Emo47.gif

או משהו לא ברור, שישלח לי במסר ואני אענה לו!!

Adar Morag

New member
אני מאחל הצלחה גדולה לכל המתמודדים

ושוב להזכיר לכולם את החוק החשוב ביותר בתחרות: העיקר ההשתתפות ולא הנצחון

oren987

New member
אל תשכחו לאשר את החוקים!! ../images/Emo47.gif

למי שטרם אישר, מתבקש לעשות זאת בהקדם!!

למעלה