לא, כן, לא
J JULI4561 New member 26/10/05 #23 את גם יודעת ? ../images/Emo12.gif על אחד מהפורום?.. ממתי אני כותבת דברים על אנשים מהפורום .. ודברים לא נכונים .. אמרתי משהו טוב? משהו רע?
את גם יודעת ? ../images/Emo12.gif על אחד מהפורום?.. ממתי אני כותבת דברים על אנשים מהפורום .. ודברים לא נכונים .. אמרתי משהו טוב? משהו רע?
ב ביגלי ביגלי בם New member 26/10/05 #24 לא משהו טוב ולא משהו רע וכן, אני גם יודעת... את לא יודעת, אבל את גם יודעת מי אני
J JULI4561 New member 26/10/05 #27 רוע .. טוב אז אממ.. אמרתי את זה עלייך? אמרתי את זה על מישהו שכבר לא פה? אמרתי את זה על מישהו שפה? זה היה כשהעונה ה-3 שודרה?
רוע .. טוב אז אממ.. אמרתי את זה עלייך? אמרתי את זה על מישהו שכבר לא פה? אמרתי את זה על מישהו שפה? זה היה כשהעונה ה-3 שודרה?
ב ביגלי ביגלי בם New member 26/10/05 #28 מה פתאום רוע ../images/Emo123.gif לא עליי כן, על מישהו שכבר לא פה כן, על מישהו שפה וכן, בזמן העונה השלישית
מה פתאום רוע ../images/Emo123.gif לא עליי כן, על מישהו שכבר לא פה כן, על מישהו שפה וכן, בזמן העונה השלישית
J JULI4561 New member 26/10/05 #29 משהו פה נראה לי מסריח זה על מישהו שלא פה וגם על מישהו שפה?.. זה היה על כמה אנשים?
P purple rain2 New member 26/10/05 #30 חחח גם אני לא הבנתי ../images/Emo6.gif ואני יודעת מי זו [לא על מי שהחידה, מי זו ביגלי ]
J JULI4561 New member 26/10/05 #37 דר .. אולי תתני רמז ../images/Emo11.gif זה פאדיחה אתם בטוחים??.. משהו לא נכון שאמרתי ממזמן על כמה אנשים ...............
דר .. אולי תתני רמז ../images/Emo11.gif זה פאדיחה אתם בטוחים??.. משהו לא נכון שאמרתי ממזמן על כמה אנשים ...............
J JULI4561 New member 26/10/05 #39 לא הוא לא אבל תודה =] רגע .. אני מקווה שלא כועסים עליי בגלל זה חחחח ... עם כן סליחה .. אפילו שאני לא יודעת מזה על כמה אנשים זה ?.. ובתשובות של כן ולא ............. זה על 2 אנשים? זה על 3 אנשים?
לא הוא לא אבל תודה =] רגע .. אני מקווה שלא כועסים עליי בגלל זה חחחח ... עם כן סליחה .. אפילו שאני לא יודעת מזה על כמה אנשים זה ?.. ובתשובות של כן ולא ............. זה על 2 אנשים? זה על 3 אנשים?
O oOBAGIRAOo New member 28/10/05 #42 אין תשובות לשאלון שהם לא כןלא../images/Emo11.gif אבל על 2 שאלות אחרות התשובה היא כן, זהב נראה לא הגיוני, אבל כשתביני את תדעי למה.
אין תשובות לשאלון שהם לא כןלא../images/Emo11.gif אבל על 2 שאלות אחרות התשובה היא כן, זהב נראה לא הגיוני, אבל כשתביני את תדעי למה.
J JULI4561 New member 29/10/05 #43 נראה לי שאני הבתי למה את מתכוונת אולי זה אותו אחד עם שני כינויים שונים? טוב אולי תגלו ?.. נגמרו לי השאלות ! למרות שממש נראה לי מסריח כל העניין הזה אבל חפיף ... אז אפשר תשובה??
נראה לי שאני הבתי למה את מתכוונת אולי זה אותו אחד עם שני כינויים שונים? טוב אולי תגלו ?.. נגמרו לי השאלות ! למרות שממש נראה לי מסריח כל העניין הזה אבל חפיף ... אז אפשר תשובה??
O oOBAGIRAOo New member 29/10/05 #44 אז סתם תזרקי פאדיחות לאויר, לא משנה מה שענינו. כשתגיעי לפאדיחה הנכונה, נודיע לך.
J JULI4561 New member 29/10/05 #45 חחחחחחחחח../images/Emo6.gif טוב זה הולך ככה.. אמרתי כמה דברים לא רעים ולא נכונים על 3/2 מהפורום וזה היה ממזמן.. זה פאדיחה ? טוב אז לשאלות............. זה היה על דר? או עלייך? או על ביגלי ביגלי? או על הילית?
חחחחחחחחח../images/Emo6.gif טוב זה הולך ככה.. אמרתי כמה דברים לא רעים ולא נכונים על 3/2 מהפורום וזה היה ממזמן.. זה פאדיחה ? טוב אז לשאלות............. זה היה על דר? או עלייך? או על ביגלי ביגלי? או על הילית?