משחק הנקודות- Final 3

CharmedRulez

New member
בבקשה-

פרו + פיבי - פייפר המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה המגולמת ע"י השחקנית המעולה בתבל - 76 פיבי - 50 פרו - 25

flying eagle

New member
וואלה! (צרפתית: בבקשה)

פרו + פיבי - פייפר המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המגולמת ע"י השחקנית המעולה בתבל - 76 פיבי - 49 פרו - 26

CharmedRulez

New member
ההצבעה תחשף בעוד קליק אחד -

פרו + פיבי - פייפר המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המגולמת ע"י השחקנית המעולה בתבל - 76 פיבי - 48 פרו - 27

flying eagle

New member
שלי בחצי קליק!

פרו + פיבי - פייפר המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל - 76 פיבי - 47 פרו - 28

CharmedRulez

New member
אל תשקרי זה היה קליק ואת יודעת!

פרו + פיבי - פייפר המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל - 76 פיבי - 46 פרו - 29

flying eagle

New member
אז אני לא יודעת לספור...

פרו + פיבי - פייפר המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל - 76 פיבי - 45 פרו - 30

CharmedRulez

New member
נצלש! היי אני חדש פה -

חחח סתם! נראה לכם? לא ראיתי את האלף הצבעות שלי מעל? חחח פרו + פיבי - פייפר המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה! - 76 פיבי - 44 פרו - 31

flying eagle

New member
נצלש! דוד מצחיק....

פרו + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה! - 76 פיבי - 43 פרו - 32

CharmedRulez

New member
כן זה נכון....

פרו + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה! - 76 פיבי - 42 פרו - 33

flying eagle

New member
ממשיכה מפה!

פרו + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 76 פיבי - 41 פרו - 34

flying eagle

New member
../images/Emo4.gif

פרו + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 76 פיבי - 41 פרו - 34

CharmedRulez

New member
מאיפה צצת? חחח

flying eagle

New member
שקלול והצבעה:

פרו + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 76 פיבי - 39 פרו - 36

CharmedRulez

New member
אוקיי הנה ההצבעה שלי -

פרו + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 76 פיבי - 38 פרו - 37

flying eagle

New member
מ-ה-פ-ך

פרו + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 76 פיבי - 37 פרו - 38

always be me mc

New member
פיבי + פרו -

וכל מי שאוהב את פרו והוא לא אורטל או אלירן אז שיתרחק ממני! גרר פייפר -76 פיבי - 40 פרו - 35

flying eagle

New member
היי! למה להתעלם מהצבעות?

אחרי ההצבעה שלך: פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 76 פיבי - 38 פרו - 37 ועם שלי: פרו + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 76 פיבי - 37 פרו - 38

למעלה