משחק הנקודות
ממשיך כאן

always be me mc

New member
וזה מכריע את המשחק כי?:

פיבי + פרו - פייפר [30] פאני (הסבתא) [27] קול 28] פיבי [26] פרו [20] ליאו [10] וואיט [6] האמת זה לא משנה כמה תצביעו בעד קול. הקרב בין פיבי לפרו יימשך(כמו בסדרה חח)

yoad123

New member
לפאני יש כל כך הרבה נקודות

כי היא אולי הדמות הכי מגניבה בסדרה?! טוב הסיבה האמיתית היא שיש לה כל כך הרבה נקודות כי הצבעתי לה כל הזמן... אבל מגיע לה! והיא לא סתם זקנה!!!!!!!!!!!!!!!!! אחת הדמויות הכי מצחיקות, משעשעות ומאגניבות בסדרה! אזזז... פאני++++++++++++++ קול------------------ פייפר [30] פאני (הסבתא) [28] קול [27] פיבי [25] פרו [21] ליאו [10] וואיט [6]

yoad123

New member
שוב אנחנו ביחד?!

טוב טוב, שילוב: פייפר [30] פאני (הסבתא) [28] קול [27] פיבי [26] פרו [20] ליאו [10] וואיט [6]

always be me mc

New member
פיבי + פרו -

פייפר [30] פאני (הסבתא) [28] קול [27] פיבי [27] פרו [19] ליאו [10] וואיט [6] אחרי זה אני חושבת אם אורטל לא תבוא אז אני אתנכל לקול או לפאני כי זה לא הוגן להעיף את פרו כשהיא לא פה וזה גם לא כיף חח

o r t a l i t

New member
חחח כן תתנכלי לקול !!!1

מה שמיוחד בפרו זה הכללל ! 0= היא כזו פותרת הכל ומאגניבה.. החיסרון היחיד שלה זה הגאווה, אבל גם זה רק עוזר לה להיות בטוחה בעצמה ולהיות סופר ויצ' חכמה וחזקה [רציתי לציין פרקים, אבל זה ברב העונות הראשונות ובין היתר, גם עלתה על קול 0=] שנלחמת מגניב [אחח 3.12,3.06] ואפילו נראית טוב [מודה שלא חסר לפיבי, אבל אין להשוות.] 3> פרו + פיבי - פייפר [30] פאני (הסבתא) [28] קול [27] פיבי [26] פרו [20] ליאו [10] וואיט [6] נו, זו התגובה האחרונה שלי ליממה הקרובה בערך אז אל תתנכלי לפרוּשְלמת [שיט, יצאתי פקאצה ?! חח] שלי ):

o r t a l i t

New member
*שרק MC תתייחס*

איך קוראים לך, אגב ? :] מפעם הבאה אני מוכנה שנתאחד נגד קול מוחאחאחא. [אבל הגמר לא יהיה פיבי - פרו, כי פייפר תנצח... אני חייבת להודות שבגלל ותק אפילו מגיע לה (3 עונות ראשונות פרו הרבההה יותר טובה, כן ? חחח) 0=]

always be me mc

New member
חח אורטל זו אני!!

littlekitten חח מהפורום של אלירן ואז של שירן ומאור(ומי יודע מה בא אחרי זה) אני בהחלט זוכרת אותך יא מטורפת חח וסבבה אני לא ארד על פרו מתי שאת לא פה. אני פשוט לא מוכנה שתורידי את פיבי על חשבון פרו ואני האמת חושבת שעדיף להתאגד על הסבתא כי קול עוד דמות סבבה אבל כבר נראה חח אה כן שמי האמיתי=גליה. ואם פרו הייתה סבבה בעונות הראשונות זה בגלל שהסדרה אז התמקדה בה אבל גם אז לדעתי פיבי ופייפר כובשות יותר כך שגם אם תפילי את פיבי זה לא משנה כי או פייפר או פאני יקחו אבל זה בשביל הפרנציף(כי לדעתי פיבי הרבה יותר מעניינת) טוב זהו סיימתי לחפור לילה טוב(מחר נתנכל ביחד לדמויות אחרות
אלא אם כן תתנכלי לפיבי ואז המלחמה תחזור
)

o r t a l i t

New member
להלהP:

חחחחח אההה את ! אני מכירה אותך !!!1 אין פה כחול ))= והממ פייפר תיקח בטוח, פיבי לא תיקח גם עם הפרנציפט שלך XD. והמממ מתמקדים בפרו בגלל שהיא מושלמת ולא ההפך !!!1 ו'הסבתא' מאגניבה, לא מפילים אותה... קול אידיוט, הוא אחד הגורמים לזה שפיבי די מעפנה וממוחזרת ומשעממת בשלבים מסויימים בעונות 4 ו5... למרות שהוא גם גורם לה להיות מעניינת פרקים אחרים ב4. ><" אבל פאני תמיד נחמדה (=

always be me mc

New member
היי../images/Emo24.gif

גם צר לי שאין כחול(מצד שני הכינוי שלי כחול בשני פורומים אז מה אני יודעת חח) וברור שפייפר תקח
האמת את הסבתא אפשר להפיל עם נחישות
המ.. ופרו ממש לא מושלמת. זו הדמות הכי פחות מושקעת בסדרה והכי פחות מפותחת(ולא רק בגלל שהרגו את הדמות חח) אני מתכוונת חוץ מאנדי מתי בדיוק היה לה קשר נורמלי עם בן אדם? ומה עם נושא הילדים?(שנראה בעונה 1 שפרו ממש רוצה) בקיצור דמות הכי פחות עמוקה לדעתי שנהרסה קשות אחרי עונה 2 מצד שני גם קול נהרס אחרי עונה 4 אבל עדיין הוא דמות הרבה יותר גאונית, עשה את העונות הרבה יותר מעניינות(ואת המשחק של אליסה למופתי בפרקים כמו 4.20
) דווקא פיבי נהייתה הרבה יותר מעניינת מתי שהיא הייתה עם קול ואיזו ממוחזרת? זו הייתה פיבי שונה, מבוגרת יותר.. שום דבר לא ממוחזר בזה. משעממת בעונה 5? נאבר
אבל זה עניין של טעם.. ומה לעשות הרוב אוהבים את עונה 4 חוץ ממך חיחי
אבל אורטל למרות חילוקי הדעות שתדעי שזה מרענן ונחמד לדבר עם מישהי כמוך. סופסוף יש לי עם מי לחלוק עד 2 בבוקר חח

o r t a l i t

New member
צ צ צ

אני שונאת אותך יותר מרגעלרגע 0= גמאני רוצה כינוי כחול ): [ולא אכפת לי מהקטע של הניהול XD] והממ ש-ט-ו-י-ו-ת. בואי נתחיל מזה שיחסים זה לא הכל 0= בואי נמשיך מזה שבכלל יחסים ב'מכושפות' זה לא צד מפותח [חוץ מאולי פייפר-ליאו], אל תעזי להגיד שפיבי-קול זה יחסים מפותחים כי כל מה שיש שם זה הידיעה שיש אהבה, הניגוד בין טוב ורע [לא ממוחזר בכלל.. רק מרוח יותר XD] וסקס למשוך תצופים XD באמת, הכל סובב סביב, 'אנחנו אוהבים, אבל יחסים בין גוד ובאד לא הולכים יחד'.. פעם הוא טוב, פעם היא רעה, פעם הוא באלתזור, פעם הוא המקור, פעם סתם ישלו המון כוחות ממקום לא ברור... מלבד ה'התבגרות' הפתאומיות [שאגב, גם עליה פייפר בהחלט השתלטה] אין הרבה שינויים מעניינים בפיבי ומלבד התחלות מעניינות של עלילות - אין כלום בקול. הדבר שהכי אהבתי בקול זה היחסים שלו עם פרו והחשדות וההשלמה חחחח ובכלל, פרו לא מתפתחת זה אחד הדברים הלא נכונים [1.13, 3.16, 3.18 רק עולים לי מיד, אבל יש עוד]. היא מגיעה לתובנות ומנסה להשתפר כל הזמן |: אה, ובקשר לילדים - לא הספיקו להגיע לזה... למה הכל אצלך סובב סביב רומטיקה [אגב, ביין, ג'ק.. לא ארוך טווח, אבל כן שווה. אם כי אני חייבת לציין שבעונה 3 חסר לי משהו. למרות שזה די מוסבר בסוף עונה 2. פרו היא פיקי, היא מושלמת אז מגיעה לה שלמות שכנראה לא נמצאת באיזור. ואם כן אז היא מתה למענה :\] ומשפחה ? טוב חפרתי P: אנלא בטוחה שאני אצליח לשנות משהו אז הממ.. אה, עונה 4 נחמדה בהחלט [היא מס' 4 שלי חח], אבל יש בה חלקים ממש מתים :\ בהחלט נחמדים הדיונים ((=

always be me mc

New member
פרו מושלמת../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ממש אבל ממש לא!
(וסורי על האייקון הצוחק אבל זה דרש) דבר ראשון אף דמות אינה מושלמת וזה מה שיפה במכושפות ובחיים. לכל אחד יש מגרעות ודווקא הרצון של פרו להיות מושלמת הוא מה שגורע ממנה יותר..(ראי הפרק עם הגאווה) ונכון יש לה תובנות אבל הן באורך של פרק או שניים בלבד(לזה את קוראת שינוי מהותי או התפתחות?
), שזונחים אותם בשלב מסויים ושוכחים מהם(שוב עניין הילדים והיה אפשר למצוא דרך להתייחס לזה שוב ועניין האהבה דורש במיוחד אחרי שהייתה נטולת אהבה בעתיד וכבר הבנו משם שאהבה מובילה לריקנות), בעוד שפיבי ופייפר זה רק נמשך ונמשך כל תהליך הגדילה הזה(אולי בגלל שהיו להן בני זוג ולפרו לא? תחשבי על זה. גם פייפר עם ליאו וגם פיבי עם קול עברו התפתחות הדרגתית עד כמה שאפשר בסדרה של 45 דקות) גם שמתי לב לעוד משהו אחרי עונה 2 מלבד פרק 1 או שניים אנחנו בקושי מקבלים מושג לגבי עולמה הפרטי של פרו כל מה שאנחנו מקבלים זה פרו סופר וויץ' ->אנחנו לא יודעים את המחשבות האמיתיים שלה(חוץ מהפרק היוצא דופן של מלאך המוות ואולי עוד אחד), לא את הרגשות האמיתיים שלה(שפרק 3.15 מוכיח שהיא רק קוברת אותם) אז מושלמת היא בטוח לא ויודעת מה? אני בטוחה אפילו שגם פרו בעצמה לא חשבה שהיא מושלמת ב-100% נכון היא ניסתה אבל היא לא ניסתה עד הסוף ולא במקומות הנכונים, היא לא הגיעה עד לשורש הבעיה(אני חייבת להפסיק לצפות במתחילות מחדש
) רוב הפעמים היא בכלל לא הבינה שיש לה בעיה וזו הבעיה. המ..והיו דווקא הרבה שינויים מעניינים בפיבי->מהיותה צעירה וחסרת אחריות->מנסה לחזור לקולג' ולהשתלט על עצמה-> אחות סנדוויץ' נהיית יותר רצינית ואחראית'->עדיין מישהי שמפחדת להתחתן-> הופכת בסוף לאישה שהתחתנה והתגרשה(פעמיים בסוף זה היה?)-> ושקוברת את עצמה בקריירה-> ואז חושבת על ילדים ואז תוהה למה אין לה ילדים->התיאשותה מאהבה ועד מציאת אהבה והגשמת החלום(האמריקאי אם תרצי גם חח) בקיצור לדעתי פיבי פי אלף יותר עמוקה מפרו אולי פחות בעונות הראשונות(כי משום מה רצו לבנות סדרה כששאנן במרכזה) אבל נראה לי שגם אם פרו הייתה מגיעה ל-8 עונות היא עדיין הייתה נשארת בערך באותו מקום שהיא(=לבד ובודדה ואולי גם בלונדינית חח) המ.. אולי אכן יש משהו שטוח באהבת פיבי וקול(כי מה לעשות זה טלוויזיה אין הרבה זמן וצריך לנצל אותו כראוי ועל כן הולכים על סטריאוטיפים והקצנה) אבל בעונה 4 התעסקו מאוד בפיבי וקול(ואיך האהבה שלה משפיעה עליו והאם היא צריכה להתחתן איתו וכו') אז לא הייתי קוראת לזה חסר עומק לחלוטין. ואם דמותו של קול יצאה שטוחה(למרות שלדעתי היא הייתה בעלת הרבה רבדים ולא רק פיזיים), לעומת ליאו אפשר בהחלט לשים את היד על העובדה שליאו היה הרבה יותר זמן(וכנראה זה קשר שנועד להיות מהתתחלה עד סוף הסדרה עם פייפר ולכן פיתחו אותו ואת הקשר שלהם יותר), וגם הלו זו סדרה על שלוש מכשפות שהן גם נשים?! ונשים בכלל הן מין מתוסבך(אל תעלבי חח) אז לא השאיר הרבה מקום להתמקד ולפתח את קול או כל דמות גברית אחרת. אה כן וסליחה שרומנטיקה->נישואין והבאת משפחה אמורה להיות מעיין המטרה הנשגבת של האישה ביחד עם קריירה מוצלחת ויחסים זה אחד הדברים הכי חשובים בחיי אדם בין אם אלה יחסים עם האחיות או יחסים עם החברים(אגב יש לפרו בכלל חברים? מי זוכר בכלל) או יחסים עם החברים של האחיות. מצטערת אם לא התייחסתי להכל אבל כתבת פרו יותר מדי פעמים חח זה בלבל אותי. אה בואי נדבר במסרים או משהו לפני שנציף את הפורום

o r t a l i t

New member
מכיוון ש...

אני מרגישה מציפה ולא ראיתי פרק של מכושפות הרבה יותר מידי זמן, אבל לא אתחיל לענות לך על ההתחלה, כי יקח לי זמן להזכר וכי יצא הרבה יותר מידי ארוך XD. אבל... "אה כן וסליחה שרומנטיקה->נישואין והבאת משפחה אמורה להיות מעיין המטרה הנשגבת של האישה ביחד עם קריירה מוצלחת" ממש הרתיח אותי. "של האישה" לא מוצא חן בעיניי בגרוש .. WTF השוביניסטיות הזו. נכון שהוספת "קריירה מוצלחת" מאולץ. אבל למה לא רשמת 'של בני האנוש' ? בכל מקרה, אני חושבת שכמה שזה חשוב, לא סביב זה סובבים החיים, החיים מורכבים מככ הרבה דברים והאופי מתפתח גם בלי קשר לאהבה ושיט [דוגמא חיה כותבת לך עכשיוP:]. (באותו הקשר, רב המסקנות שפרו הגיעה אליהן לא נשכחו. רק זו עם הילדים. וזה כי בעונה הראשונה הכותבים עוד היו מאוד... לא מאורגנים ובכלל... לא משהו XD). כל פרק שנועד לסיים את הסדרה [טוב, 2. 722 ו822] מזכירים את החשיבות של פרו, יחד עם הפרקים שפותחים את העונה האהובה עלייך ככ, עונה 4. אניוואי, [email protected] מסנג'ר זה מקום נחמד לדבר בו ולא להציף.

*מנסה באופן נואש לחזור למשחק*

פייפר+ פיבי- [מוהאהאהאהא!] פייפר [30] פאני (הסבתא) [28] קול [27] פיבי [26] פרו [20] ליאו [10] וואיט [6]

always be me mc

New member
פיבי + וויאט -

פייפר [31]-אמורה להיות 31 אחרי ההעלאה שלך כי כבר בהודעה של אורטל היא הייתה ב-30 פאני (הסבתא) [28] קול [27] פיבי [26] כי כבר אורטל הורידה את זה ל-26 ואז את ל-25 ולכן אני מעלה שוב ל-26 פרו [20] ליאו [10] וואיט [5] נו באמת חשבת שאני לא אבדוק את זה? חח

YaEl 15

New member
פאני- קול+

פייפר [31] קול [29] פאני (הסבתא) [27] פיבי [26] פרו [20] ליאו [10] וואיט [4]

פייפר+ וואיט-

פייפר [32] קול [29] פאני (הסבתא) [27] פיבי [26] פרו [20] ליאו [10] וואיט [3]

always be me mc

New member
פיבי + וייאט -

פייפר [32] קול [29] פאני (הסבתא) [27] פיבי [27] פרו [20] ליאו [10] וואיט [2](כן כן בואו נעיף את הצוציק הקטן חח)

A CharmedOne

New member
פרו - וואיט +

פייפר [32] קול [29] פאני (הסבתא) [27] פיבי [27] פרו [19] ליאו [10] וואיט [3]

always be me mc

New member
פיבי + וייאט -

פייפר [32] קול [29] פאני (הסבתא) [27] פיבי [28] פרו [19] ליאו [10] וואיט [2]

למעלה