צ צ צ
אני שונאת אותך יותר מרגעלרגע 0= גמאני רוצה כינוי כחול ): [ולא אכפת לי מהקטע של הניהול XD] והממ ש-ט-ו-י-ו-ת. בואי נתחיל מזה שיחסים זה לא הכל 0= בואי נמשיך מזה שבכלל יחסים ב'מכושפות' זה לא צד מפותח [חוץ מאולי פייפר-ליאו], אל תעזי להגיד שפיבי-קול זה יחסים מפותחים כי כל מה שיש שם זה הידיעה שיש אהבה, הניגוד בין טוב ורע [לא ממוחזר בכלל.. רק מרוח יותר XD] וסקס למשוך תצופים XD באמת, הכל סובב סביב, 'אנחנו אוהבים, אבל יחסים בין גוד ובאד לא הולכים יחד'.. פעם הוא טוב, פעם היא רעה, פעם הוא באלתזור, פעם הוא המקור, פעם סתם ישלו המון כוחות ממקום לא ברור... מלבד ה'התבגרות' הפתאומיות [שאגב, גם עליה פייפר בהחלט השתלטה] אין הרבה שינויים מעניינים בפיבי ומלבד התחלות מעניינות של עלילות - אין כלום בקול. הדבר שהכי אהבתי בקול זה היחסים שלו עם פרו והחשדות וההשלמה חחחח ובכלל, פרו לא מתפתחת זה אחד הדברים הלא נכונים [1.13, 3.16, 3.18 רק עולים לי מיד, אבל יש עוד]. היא מגיעה לתובנות ומנסה להשתפר כל הזמן |: אה, ובקשר לילדים - לא הספיקו להגיע לזה... למה הכל אצלך סובב סביב רומטיקה [אגב, ביין, ג'ק.. לא ארוך טווח, אבל כן שווה. אם כי אני חייבת לציין שבעונה 3 חסר לי משהו. למרות שזה די מוסבר בסוף עונה 2. פרו היא פיקי, היא מושלמת אז מגיעה לה שלמות שכנראה לא נמצאת באיזור. ואם כן אז היא מתה למענה :\] ומשפחה ? טוב חפרתי P: אנלא בטוחה שאני אצליח לשנות משהו אז הממ.. אה, עונה 4 נחמדה בהחלט [היא מס' 4 שלי חח], אבל יש בה חלקים ממש מתים :\ בהחלט נחמדים הדיונים ((=