משחק הנקודות

flying eagle

New member
משחק הנקודות

כי בא לי שרשור חדש!
פייפר+ פיבי- פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 77 פיבי - 37 פרו - 37

CharmedRulez

New member
פייפר + פפיבי -

פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 78 פיבי - 36 פרו - 37

always be me mc

New member
פיבי + פרו -

פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 78 פיבי - 37 פרו - 36

flying eagle

New member
להלהלהלה

שקלול עם דוד מסוף השרשור הקודם: פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 78 פיבי - 36 פרו - 37 והצבעה: פייפר+ פיבי- פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 79 פיבי - 35 פרו - 37

always be me mc

New member
פיבי + פרו -

פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 79 פיבי - 36 פרו - 36 מי זה דוד? לא מכירה כזה..

CharmedRulez

New member
הצבעה נוספת -

פייפר + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 79 פיבי - 35 פרו - 37

always be me mc

New member
פיבי + פרו -

פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 79 פיבי - 36 פרו - 36

flying eagle

New member
עוד אחת

פייפר + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 80 פיבי - 34 פרו - 37

always be me mc

New member
פיבי + פרו -

פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 80 פיבי - 35 פרו - 36 אם פיבי יורדת מ30 אני אוריד את פייפר

CharmedRulez

New member
הצבעה עם שקלול

פייפר + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 80 פיבי - 34 פרו - 36

flying eagle

New member
שכחת להעלות לפייפר אבל!!

אני אעלה בשבילך
פייפר + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 82 פיבי - 34 פרו - 37

CharmedRulez

New member
בבקשה

פייפר + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 83 פיבי - 33 פרו - 37

always be me mc

New member
אוקי לא החשבתם בגרוש את הנק' שלי

ואתם קוראים לעצמכם צדיקים! גרררררר

flying eagle

New member
סבלנות.

בגללך אנחנו צריכים לשקלל כל הזמן... {ואף פעם לא אמרתי שאני צדיקה. למה אם אני צדיקה אז משו בעולם בהחלט לא בסדר...
}

always be me mc

New member
נופך לא צדיקה?

את תמיד צדיקה. האמת אותך עוד נשארתי מחבבת קצת. אותך ואורטל. השאר לא.

למעלה