משחק הנקודות

flying eagle

New member
חחחחחחחחחחח

ולמה זה?

flying eagle

New member
שקלול והצבעה:

פייפר + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 84 פיבי - 33 פרו - 36

always be me mc

New member
פיבי + פייפר -

פייפר - 83 פיבי - 34 פרו - 36 אני נשארת פה עד שהסרט של אליסה יצא לפועל דמט!

CharmedRulez

New member
תשארי כמה שבא לך חחח

את לא עומדת במילה שלך! פייפר + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 84 פיבי - 33 פרו - 36

flying eagle

New member
איך אפשר להוריד לפייפר??

את לא שפויה פייפר + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 85 פיבי - 32 פרו - 36

flying eagle

New member
טוב אחרון והלכתי ללמוד טימטומטיקה

שקלול: פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 84 פיבי - 33 פרו - 36 הצבעה: פייפר + פיבי - פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 85 פיבי - 32 פרו - 36

flying eagle

New member
צריך להיות לא שפוי להוריד לפייפר...

אני רק מסדרת את הטבלה לפי הניקוד (באופן שלא תאהבי) ולא מצביעה, וישר הולכת ללמוד למתכונת
אם מישו מבין מתמטיקה שאלון 007, הוא מוזמן ללמד אותי את כל החומר עד יום שלישי!
פייפר- 84 פרו - 36 פיבי - 33

YaEl 15

New member
ממשיכה...

פרו - פיבי + לא כי היא טובה יותר מפייפר, אלא כי לא מגיעה לה להיות 55 נקודות מתחתיה~! פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 76 פיבי - החמודה, היפה, הרגישה, המיוחדת, המדהימה, בעלת הטעם הטוב בשדים-בעלים, המגולמת ע"י השחקנית המוכשרת, המקסימה, והמותק ( )בואו נעריץ אותה לעד! - 34 פרו - 37

YaEl 15

New member
אופס!! תיקון --> (../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif)

פייפר- 84 פרו - 35 פיבי - 32

flying eagle

New member
פיבי- פייפר+

פייפר האלילה המתוקה היפה החמודה המצחיקה המקסימה החזקה המדהימה הצינית השנונה המושלמת המגולמת ע"י השחקנית המעולה היפה והמקסימה בתבל כפרה עליה בואו נסגוד לה לנצח! - 86 פרו - 35 פיבי - 30 איפה אורטל, שתראה מה עשיתי בשבילה (ובשביל פרו..)??

o r t a l i t

New member
יאיאיאי !!

הייתי עסוקה בטירוף אתמול והיום התעוררתי להפתעה מעולה.. ((((= גו נופך ודוד !! :]] את עוד צריכה עזרה ב007 ? אני זוכרת קצת.. P: טובים אתם !! 3>>

למעלה