משחק הסיטואציות.

zohark

New member
פחחחחח

מישהו צריך לשחרר אותך מהשפה הגבוהה שלך...

dearanita

New member
מה הקשר?

אני לא דורש שידברו בשפה גבוהה אבל לא לכתוב בשגיאות זה המינימום אם לומר את האמת זו אפילו לא שגיאה היא כתבה מילה שבכלל לא קשורה סיטואציה זה מצב ואילו אסוציאציה הוא הקשר. אני חושב שהיא התכוונה למשחק האסוציאציות כי אף פעם לא שמעתי על משחק סיטואציות

dearanita

New member
ועוד דבר

בערות זה ממש לא שפה גבוהה ואני יכול להתחיל לדבר פה בלשון מליצית (משלב לשון גבוה) מפה ועד הודעה חדשה אבל אני יודע שקהל הקוראים בפורום לא יבין דבר (לא שאני מדבר ככה ביומיום חחחח ממש לא אבל מכובד לכתוב ככה וחוץ מזה אני מקשיב בשיעורי לשון - בייחוד אחרי שהמורה שלי מקללת אותי - "הלוואי שתחנק" , "תסע ואל תחזור" חחחח). אני מניח שכולם פה בפורום יודעים מהי בערות, מילה בסיסית בשימוש יומיומי וחוץ מזה השתמשתי במילה בהקשר למה שכתב WHY QUESTION MARK

zohark

New member
אני לא חושב שהתיקונים שלך נחוצים.

אתה מדבר בפורוםפ כאילו זו איזה כתיבת מאמר. אפשר לחשוב...כולם יודעים מזה בערות ואתה לא צריך להסביר לי מהי לשון מליצית, באמת שלא אני מבין לבד. אבל אני לא חושב שאתה צריך לכתוב פה בפורום בשפה "מכובדת" לדברייך, כולנו פה לא משתמשים בשפה כזאת ביומיום אז מה הטעם להשתמש בה בפורום?

©yaara©

New member
../images/Emo42.gif חחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחח ל-א מ-צ-ח-י-ק!!!!!!!

niko girl

New member
למה לצחוק על אנשים?

אתם חושבים שלכם יהיה כיף אם מישהו מתחיל לרדת עליכם? אני יודעת שללא יהיה לכם נעים! אז תפסיקו לרדת על אנשים...כי אותו דבר יכול לקרות גם לכם.....אז היא לא ידעה איך לכתוב את המילה....אז...נהפך העולם!!! כולם מתו בגלל שאבישג לא יודעה לכתוב מילה! אוייייי שיטטטטטטטט

למעלה