משחק הפלייליסט

t@li

New member
שלי - שירים עם גרוב.

באמת שניסיתי לנמק כמו כולכם, אבל גרוב זה פשוט עניין של הרגשה
מתחום הרוק הנשי הזועם
- Anouk - Nobody's Wife מתחום הכמעט מטאל
- Pearl Jam - Jeremy מתחום האלטרנטיבי
- Portishead - Glorybox מתחום הג'אז
- Peggy Lee - Fever מתחום הרוק הישראלי
- היהודים - ג'קי מתחום הדיסקו הציוני
- הדורבנים - לבדק לך ת'מנוע מתחום הסול
- אחינועם ניני - פרנויה מתחום המלוכה
- שלום חנוך - מחכים למשיח מתחוםהנסיכות
- ברי סחרוף - מנהרת הזמן מתחום האוי נתקעתי בגיל שלוש
- מתי כספי - כלבלב הו בידי בם בם תודו, תודו שהשקעתי

t@li

New member
נו, אני לא יכולה לעשות הכל ../images/Emo3.gif

(האמת שאני פשוט לא מכירה
) אגב אהבתי את הפרסומת בחתימה שלך... יישר כח

Chandler Rulz

New member
שירים מאוסייייייייים:

1. Goo Goo Dolls - Iris !!And I don't want the whole world to sing it 2. U2 - With or Without You אמנם זה השיר של רו"ר (רוס ורייצ'ל לבורים), אבל זה מ-א-ו-ס
3. Bill Medley and Jennifer Warnes - (I Had) The Time of My Life צריך להרחיב?? 4. היהודים - קח אותי (מי אמר לך) ממש תודה לך נינט! 5. (Vangelis - Cheriots of Fire (Titles אם יש סצינת מירוץ בלי השיר הזה, אני אשמח לדעת.. 6. גידי גוב - עיניין של זמן אין מסיבת סיום בלי זה! (אפשר לכלול את "התחלה חדשה" של בנזין באותו מקום) 7. Wham! - Careless Whisper אין שירים אחרים לחתונות? אולי כאלה שלא מדברים על בגידה?!

זהו! נגמר!

אין יותר אפשרות להעלות פלייליסטס! שלחו לי במסר את ההצבעה שלכם(עם נימוק!). ניתן להצביע רק פעם אחת ורק לרשימה אחת! הפלייסטס: *גשם- המממ(הפלייליסט הראשון!) *שירי מלחמה- Daysleeper(קודר אבל מעניין) *מחשבות טובות ותקוות- Jily(כל הכבוד על הנושא!) *דכאון והרגשה רעה- Jily(והקיץ האחרון, מה איתו?) *חורף- אני(לא מקורי, אבל זה מה שהיה לי) *סוגי מוזיקה- אני(הוכן במקור לשעת סיפור) *שירי אונס- אני(תודו שזה מעניין!) *פרידה- svety(רשימה ממש יפה!) *חידושים טובים- chandler rulz(הביצוע של אבטיפוס מצויין! ממש במקום) *שירים עם גרוב- t@li(רשימה מקסימה כאדם שהכין אותה) *שירים מאוסים- chandler rulz(אחלה נושא לסוף הרשימה) סה"כ 11 פלייליסט בהצלחה לכולם!

darkman 36

New member
הפלייליסט שלי...

הנושא שלי- תעופה.
Aerosmith'- Fly Away From Here שיר ממש טוב.. לא בין ההכי טובים שלהם אבל בכל זאת. Foo Fighters- Learn To Fly שיר חמוד פלוס של להקת-בת של נירוונה.. R Kelly- I Belive I Can Fly שיר מאוד יפה ומרגש, לא צריך להסביר למה.. היהודים- לעוף שיר ממש יפה.. בין הטובים של הלהקה הכי טובה. The Offspring- Pretty Fly (For A White Guy) לא בדיוק במשמעות הזאת של Fly אבל שיר ענק בכל זאת
דודו טסה- אני עף שיר חמוד ביותר. היהודים- טיפה בים יש בו את השורה "למד אותי לעוף"

למעלה