משחק הפנטזי UFC

favor

New member
משחק הפנטזי UFC

שרשור חדש כדי שיהיה סדר. תגיבו רק כדי לבחור ולא בשביל שום דבר אחר. בואו נשתדל לסיים את כל הבחירות לפני אירוע ה-UFC 80 ושימו לב לא לדלג על בחירה של מישהו אחר. משתתפים על פי סדר הבחירה: 1. JayneCobb- בחירה מס' 1 ו-16. 2. favor- בחירה מס' 2 ו-15. 3. AmericanDragon- בחירה מס' 3 ו-14. 4. dandan125- בחירה מס' 4 ו-13. 5. talhorm- בחירה מס' 5 ו-12. 6. How Longs It Been- בחירה מס' 6 ו-11. 7. Alon316- בחירה מס' 7 ו-10. 8. t-man- בחירה מס' 8 ו-9.

favor

New member
הלייטווייט

1. JayneCobb- קני פלוריאן 2. favor- ג'ו סטיבנסון 3. AmericanDragon- טייסון גריפין 4. dandan125- ריץ' קלמנטי 5. talhorm- בי ג'יי פן בעקבות העזיבה של cache, אז How Longs It Been יתחיל לבחור מכן והלאה.

בחירה שנייה- ג'ייסון דנט

באמת שאין לי מושג במי לבחור כל עוד החבר'ה היפנים לא סגרו על חוזה בUFC...

talhorm

New member
אני לא מאמין שאף אחד עדיין לא בחר בו...

רוג'ר הוארטה!

talhorm

New member
אוגוסט? בטוח?

שמעתי שהוא לוקח מנוחה... אבל אוגוסט? זאת אומרת 2 קרבות בלחץ אה :-\ טוב נו... אז אם עדיין אפשר לשנות אני אליך על קליי גווידה
אם לא, נשאר עם הוארטה!

JayneCobb

New member
זה מה שהוא אמר

שהוא מתכוון לסיים את התואר שלו בקולג',ולנוח קצת,ורק אז לחזור להלחם... בהתחשב בזה ששנת הלימודים בקולג'ים מסתיימת בסביבות מאי/יוני,קשה לי להאמין שנראה אותו לפני אוגוסט/ספטמבר באוקטגון

favor

New member
סדר בבחירות:

1. JayneCobb- קני פלוריאן 2. favor- ג'ו סטיבנסון 3. AmericanDragon- טייסון גריפין 4. dandan125- ריץ' קלמנטי 5. talhorm- בי ג'יי פן 6. How Longs It Been- ספנסר פישר 7. Alon316- סם סטאוט 8. t-man- נייט דיאז 9. t-man- ספנסר פישר 10. Alon316- מני גמבוריאן 11. How Longs It Been- תבחר שוב, ג'ייסון דנט לא ב-UFC 12. talhorm- קליי גווידה 13. dandan125- 14. AmericanDragon- 15. favor- 16. JayneCobb-

favor

New member
הווטרווייט

1. JayneCobb- סיינט פייר 2. favor- ג'ון פיץ' 3. AmericanDragon- דייגו סאנצ'ז 4. dandan125- מאט סרה 5. talhorm- ג'וש קושצ'ק שוב, How Longs It Been יבחר מכן.

למעלה