משחק הפנטזי UFC

favor

New member
סדר בבחירות

1. JayneCobb- אנדרסון סילבה 2. favor- דן הנדרסון 3. AmericanDragon- מייקל ביספינג 4. dandan125- אד הרמן 5. talhorm- יושין אוקאמי 6. How Longs It Been- ג'ייסון מקדונלד 7. Alon316- ג'רמי הורן 8. t-man- קנדל גרוב 9. t-man- נייט מארקוורדת' 10. Alon316- פטריק קוטה 11. How Longs It Been- טראוויס לותר 12. talhorm- טרי מרטין 13. dandan125- 14. AmericanDragon- 15. favor- 16. JayneCobb-

AmericanDragon

New member
לא עובד לי הקובץ טקסט../images/Emo9.gif

favor

New member
לייט הביווייט

1. JayneCobb- מאט האמיל 2. favor- ליוטו מצ'ידה 3. AmericanDragon- פורסט גריפין 4. dandan125- ראמפייג' talhorm- תורך, בחרת בראמפייג' תוך כדי שדילגת.

favor

New member
2 הבחירות הבאות:

מכיוון ששני הבחירות הבאות כבר נבחרו ולא היה להם השפעה על השינויים נציג אותם: 6. How Longs It Been- שוגאן 7. Alon316- טיטו אורטיז t-man- תורך.

t-man

New member
בחירה נוספת-יוסטון אלכסנדר

אל תאכזב אותי יוסטון....

בחירה שנייה- וונדרליי סילבה

בניגוד לשוגאן, שהוא הימור רציני מבחינתי (באותה מידה שהוא יכול לחזור לכושר ולהטיל טרור על המחלקה הוא גם יכול לשבת על התחת ולא לעשות כלום ב2008), וונדרליי סילבה הוא בחירה בטוחה, מכיוון שאחרי הקרב נגד צ'אק אין סיכוי שדיינה לא ירצה אותו בחזרה.

favor

New member
סדר בבחירות

1. JayneCobb- מאט האמיל 2. favor- ליוטו מצ'ידה 3. AmericanDragon- פורסט גריפין 4. dandan125- ראמפייג' ג'קסון 5. talhorm- צ'אק לידל 6. How Longs It Been- שוגאן רואה 7. Alon316- טיטו אורטיז 8. t-man- קית' ז'ארדין 9. t-man- יוסטון אלכסנדר 10. Alon316- ראשד אבנס 11. How Longs It Been- ואנדרליי סילבה 12. talhorm- טייגו סילבה 13. dandan125- 14. AmericanDragon- 15. favor- 16. JayneCobb-

AmericanDragon

New member
הבחירה הבאה שלי- סטפן בונאר

אגב, דןדן125 בחר את אבנס שכבר נבחר ע"י אלון

AmericanDragon

New member
התבלטתי

משהו בי אומר אורלובסקי ומשהו אחר אומר סיליביה. מצד אחד אנ לא רואה את אורלוסקי חוזר בקרוב- מצד שני, אם סילביה יפסיד לנוגיירה- מי יודע מתי נראה אותו שוב? נלך על סילביה בתקווה שינצח את נוגיירה

talhorm

New member
קרו קאפ

אני מקווה שהשנה הוא יחזור בגדול... בכל אופן הימור לא קל

talhorm

New member
בחירה שנייה: ג'ייק אובריאן

פריצת הדרך של השנה הקרובה לדעתי

למעלה