משחק(הפעם תשתפו פעולה אהמ)

hodayoyo

New member
משחק(הפעם תשתפו פעולה אהמ)../images/Emo60.gif

סלב לסלב סלב אם מעתיקים מY ב10 (ולי אין אפילו יס חחח) או בגרסתו המקורית- משחק קווין ביקון מה עושים?! אני נותנת שם של אמן או להקה ישראלים ואתם צריכים למצוא קשר בין האמן לדניאל בכמה שבפחות שלבים! סתם דוגמא (ונוראא נוראאאא קלה): אני נותנת לכם את: שייגעצ תבלו
ושוב- תשתפו פעולה או שאני אשלח מישהו שיאיים על חייכם אהמ תודה

S h A b i T

New member
דווקא אותם? זה באמת קל.

שייגעצ קשורים לשחר אבן צור שהפיק את האלבום השני שלהם או משו. שחר אבן צור קשור לפיטר רוט (מוניקה סקס) שקשור לדניאל סלומון בכמה דרכים. הוא גם התארח במספר הופעות בסיבוב הקודם, והקשר המשמעותי יותר הוא שפיטר רוט היה מפיק שותף לדיסק "רבות הדרכים", והוא גם ניגן על חשמלית ועשה קולות רקע בחלק מן השירים. יאללה, תאתגרי אותנו.

hodayoyo

New member
פששש אני חשבתי על משהו אחר../images/Emo60.gif

ואמרתי שזה קל חחחח אני חשבתי על דרך הרבה יותר פשוטה- בניצנים 2004 דניאל הופיע עם אביב (כרגיל...) יחד עם עברי לידר וההופעת חימום של ההופעה הזאת היתה שייגעצ וגלעד שגב (אני עדיין אוכלת את עצמי שלא הלכתי
) חחח אני אחשוב על משהו יותר מאתגר

hodayoyo

New member
טוב, אז לאמן הבא...../images/Emo60.gif

אלמוג לקחה את הסיבוב הקודם ומצאה קשר בין שייגעצ לדניאל... עכשיו משהו שיכול להיות מאוווווד קל אם אתם רק יודעים קצת... טוב האמת זה נוראאאאאאאאא קל חח אחר כך נתחיל עם קשרים מסובכים... מי ימצא קשר בין דניאל ל... בית הבובות?!?
נראה אתכם...

BaRbiK

New member
*אין רעיונות כי לא מכירה אותם כ"כ*

אבל בקשר לשייגעצ הם גם הכרטיס האחרון שדניאל שילם עליו כסף טהור
ותגידו שאין לי זיכרון טוב..חחחח

אהההה...

אולי שייגעצ קשורים לדניאל כי שניהם הופיעו ברוק עצמאות...?
לא משהו אבל ניסיתי....

S h A b i T

New member
ממ..

אני יודעת שלגיטריסט שלהם קוראים נתן סלומון. (נתן?) לא סגורה על השם, אבל סלומון זה השם משפחה בטוח. אולי יש בינהם איזשהו קשר?

S h A b i T

New member
דודים?

אנאערף. יאללה, אבל מצאנו קשר. ולדעתי כל הרעיון של המשחק הזה הוא לקשר דרך אישים.. להגיד שדניאל ושייגעצ הופיעו ברוק"צ זה לא חכמה.. זה כמו שאני אגיד לך שהקשר בין דניאל סלומון לאלמנה זימר זה ששניהם הופיעו לי בטלווזיה.

hodayoyo

New member
מישהי פה מכורה לטלנובלה בע"מ?!

או שאני מדמיינת?!
כאילו האלמנה זימר זאת איזה דמות שם, לא?! חחחח טוב, אז קודם כל- הם אחים (משפחה מוזיקלית
) וגם כתבתי פה לפני איזה חודש כשקניתי את הדיסק של בית הבובות שדניאל מתארח באחד השירים בדיסק ככה שזה בכל מקרה קשר ישיר... עכשיו אני צריכה לחשוב על משהו שיאתגר אתכם.... הממממ

S h A b i T

New member
אה, לא ידעתי שהם אחים..

לא ידעתי גם שדניאל התארח באחד השירים.

hodayoyo

New member
בשיר בית הבובות../images/Emo60.gif

מה שמוזר זה שאני לא מצליחה לזהות שם צלילים של פסנתר... יש גיטרות, תופים, כינורות... מה שתרצי, רק לא פסנתר (או קלידים בכלל)

hodayoyo

New member
האמן השלישי...../images/Emo60.gif

והוא עדיין דיי קל.... בנתיים אני אנסה לחשוב על מישהו יותר קשה כי אני לא מוצאת חחח מי ימצא את הקשר בין דניאל לבין שי גבסו

hodayoyo

New member
לא חשבתי על זה חחח../images/Emo60.gif

אבל תכלס הכוונה לקשר אותם דרך אנשים...

למעלה