יש לי דרך ארוכהההה זה דווקא דניאלה? מה עם אחותה הנחמדה?! ואני אנסה לחשוב על דרך קצרה יותר... הממממ
H hodayoyo New member 17/5/05 #20 יש לי דרך ארוכהההה../images/Emo60.gif זה דווקא דניאלה? מה עם אחותה הנחמדה?! ואני אנסה לחשוב על דרך קצרה יותר... הממממ
יש לי דרך ארוכהההה../images/Emo60.gif זה דווקא דניאלה? מה עם אחותה הנחמדה?! ואני אנסה לחשוב על דרך קצרה יותר... הממממ
S S h A b i T New member 18/5/05 #24 אממ האמת שאני בעצמי לא חשבתי על קשר. אבל בטוח אפשר לקשר בינהם דרך צביקה פיק.
ד ד נ ד ו ש New member 17/5/05 #22 ../images/Emo79.gif יש לי קשר! בין דניאל סלומון ודניאלה פיק, אני חושבת. דניאל סלומון מופיע עם אביב גפן, ודניאלה פיק מסתובבת עם אביב גפן . צולע..
../images/Emo79.gif יש לי קשר! בין דניאל סלומון ודניאלה פיק, אני חושבת. דניאל סלומון מופיע עם אביב גפן, ודניאלה פיק מסתובבת עם אביב גפן . צולע..
O omerikooo New member 18/5/05 #23 שיפור(?) דניאל בתעויוט של אביב גפן. באחת מההופעות בתיאטרון, שרונה ודניאלה פיק חיממו את ההופעה. ומכאן הקשר?
שיפור(?) דניאל בתעויוט של אביב גפן. באחת מההופעות בתיאטרון, שרונה ודניאלה פיק חיממו את ההופעה. ומכאן הקשר?