משחק הקול הכי יפה

סוכריה16

New member
משחק הקול הכי יפה

חח אם אני ארשום קל- תבינו שזה קול.. אני פשוט תמיד רושמת בלי ו'
הכללים!
בלי קשר להערצה, לא הערצה, בחרו את הקל שאתם הכי אוהבים. לדוגמה: אני שנאתי את שרלין יחסית לכל השאר ב 406- ותמיד הכי אהבתי ת'קול שלה, ואת פונצ'ו אני אוהבת פי מליון על כריסטיאן- אבל אין עוד קל יפה כמו של כרסיטיאן
הקל שפשוט עושה לכם את זה, מרגש אותכם, מצחיק אוכם- ובעיקר מלהיב אותכם.
את הקל האהוב סמנו ב-
קל אהוב של בת- (אחד) ושל בן- (אחד) בהצלחה

סוכריה16

New member
../images/Emo127.gif

מאוד אוהבת את הקל שלה. פעם לא האמנתי שהיא מסוגלת לשיר ואז ששמעתי ממש אהבתי! קיצר היא מדברת אליי עם הקל וכל השירים שלה בכלל, הם השירים האהובים עליי.

סוכריה16

New member
הייתי בטוחה שתבחרי את דולסה

בגלל שזה גם בטלנובלות השבוע חיחי.. ובחרת בה.. אבל גם אני חושבת כמוך לגבי הקל של אנהי.. אני מתה עליו וכבר מתה שיגיע הדיסק החדש של RBD - כי לה ולפונצ'ו יש שיר לבד.. ומעניין אותי לשמועע

חחחחח

מה הכוונה טלנובלת השבוע?לא הבנתי.. ונכון יש לה קול מהמם! גם בשרים שלה לבד.. וואי יש כבר דיסק חדש??? גם אניי רוצההההההההההההה ועוד עם אלפונסו??? חחחחחחח

סוכריה16

New member
שהיה תדבר הזה בפורום טלנובלות

השבוע חח.. כן! הם כבר התחילו להקליט שמתי פה אתמול סרטון ראית!?

אההה חחח

כן בכללי אני מתה על דולסה אבל פה לקחתי את הזמן והגעתי למסקנה-אין על הקול של אנהי-עם כל האהבה שלי לדולסה ולקול שלה!

eveligne406

New member
ברור שאנני...../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif

יש לה קול מהמם בכלל שמתי לב להתפתחות של הקול שלה בין הדיסקים..כלומר ממש יש שינוי עצום בין הדיסק הראשון שלה נגיד לדיסק האחרון של בייבי בלו וזה פשוט מהמםםם... אבל חבל שהיא מעשנת לדעתי יכל להיות לה קול הרבה יותר יפה...

סוכריה16

New member
היא לא מעשנת קבועה!

וגם כריסטיאן מעשן.. ואז מה !? לא הורס להם.. חוץ מזה.. גם זמרים בישראל שתקחי מעשנים- מאיה בוסקילה. חחחחחחח ועוד שנחשבים לטובים.. במקרה של אנהי זה לא קבועעע .. גם של דולסה ומאייטה.. כי הן מודעות לזה

סוכריה16

New member
חח נכון! מיוחד../images/Emo99.gif

וכמו שאמרו פה מצמרר... שום דבר לא הורס אותו...

eveligne406

New member
זה לא משנה קבוע לא קבוע

אני שמעתי את הקול של הדיסק שהיא הוציאה בגיל ארבע עשרה... ותאמינו לי היה לה פוטנציאל אדיר, וכמה שהקול שלה מהמםםםם עכשיו, הוא יכל להיות הרבה יותר טוב... ומאיה בוסקילה זאת הדוגמה הכי גרועה שיכולת לתת...חחח...

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo88.gif

גם לדולסה יש קול מדהים אבל אני אוהב יותר את של אנהי

למעלה