משחק הקול הכי יפה

../images/Emo127.gif../images/Emo45.gifפונצ'ו

למה לא מצביעים לפנצ'ו הוא שר ממש מדהים ומהממם יעלה להצביעה

סוכריה16

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

כי כי אני חולה על הכל הכלללללללל אצלו.. גם על הקל.. באמת האו כזה שר חמוד כזה. אבל אם אחד- אז כריסטיאן כי .. כי אני חולה על הקל של כריסטיאן! אני מכורה לקל שלו ושל אנהי! יש לי משיכה לקל השירים שלהם!

ממ וואי זה קשה אני מתלבטת

בין הקול של דולס-שהוא מדהים אני מתה על הקול שלה כבר מ406 קול קטנצ'יק כזה חח אבל לאנהי יש קול מרהיב...היא צרחנית וזה מושלם..חחח תנו לי 2 דק' חחחח

סוכריה16

New member
חח חפיף אל תשברי ת'ראש

מי שבא לך.. את יכולה גם לאהוב את של שתיהן ואחת להעדיף יותר..

nini15

New member
../images/Emo45.gif

שרה מדהים יש לה קול מדהים והיא נראית מדהים היא גם מדהימה באופן כללי אבל עדיין כריסטיאן צאבס מקום ראשון בשבילי מבחינת קול

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo127.gif../images/Emo24.gif

דולסיטה!!.. מהרגע הראשון ששמעתי ת'קול שלה בENAMORADA ישר התאהבתי.. יש לה קול ממש מדהים!!.. וגם ת'קול של אנהי אני אוהבת אבל את של דולסה יותר..

סוכריה16

New member
../images/Emo127.gif

אין מה להסביר. מהפעם הראשונה ששמעתי את כרסיטיאן שר התאהבתי! יש לה קל מושלם

nini15

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הזמר הכי טוב בלהקה
נקודה. המתלבש הכי יפה (מהבנים) בלהקה והרקדן הכי טוב בלהקה (מהבנים)

סוכריה16

New member
חחחח תראו מי פה!../images/Emo6.gif

וכן.. הוא הזמר הכי טוב... אבל לא הרקדן הכי טוב ולא המתלבש הכי טוב. חח פונצ'ו מתלבש יותר יפה לדעתי וכריסטופר רוקד מדהים לטעמי

nini15

New member
פונצו מתלבש מזעזע

האמת שזה לא הוא המתלבש אלה אילו הבגדים שבוחרים בשבילו והם מזעזעים כריסטיאן מושלם מבחינת לבוש ומבחינת ריקוד ונכון גם כריסטופר רוקד יפה אבל כריסטיאן הכי יפה הוא ממש רקדן מדהים גם בסדרה וגם בלהקה אני ממש נהנת לראות אותו רוקד ויותר מזה שר

סוכריה16

New member
חח באמת!? אף פעם לא התמקדתי בו רוקד

חח אני אתחיל להתסכל... אני יותר רואה אותו עומד. כי הוא הכי שר.. ובדרך כלל אלו ששרים לא רוקדים ממש.. כי הם מאבדים ת'כוח

nini15

New member
בטח שהוא רוקד חחחח

תשימי
ותראי שהוא רוקד מדהים אני גם מתה על איך שהוא מתלבש
בהופעה האחרונה שלהם הוא לבש מכנס וחולצה אלגנטים בצבע שחור הוא נראה מדהיםם חבל שאת פונצו לא מלבישים גם ככה כי גם הוא היה נראה מדהיםםם
במקום החולצה המזעזעת שתמיד מלבישים אותו והמכנס השבע שמניות המדוחה הזה

סוכריה16

New member
אבל פונצ'ו אפילו בסמרטוטים

מדהים.. חח.. ונכון- שאני מסתכלת קצת על תמונות.. כריסטיאן משקיע בעצמו חח..! צודקת. מתלבש יפה... יש לו את זה על הבמה! "במקום החולצה המזעזעת שתמיד מלבישים אותו והמכנס השבע שמניות המדוחה הזה " חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן!!!!! צודקת!!!! וואי חרישה על החולצה המכוערת הזו והמכנס שעושה אותו קטן ונמוך כזה! לא!! חייבים לשנות לו... שכולם יראו שהוא ה---שלמות!

nini15

New member
חחחח שלמות שלמות אבל עדיין

צריך להתלבש יפה ולא בסמרטוטים חחח

סוכריה16

New member
כן.. הוא באמת לבוש הכי מכוער שם

וחבל! חוץ מזה .. הבנות מתלבשות ממש בלי להשאיר מקום לדמיון- וזה לא אמור להיות ככה לדעתי! ואני חושבת שלכבוד הדיסק החדש יחליפו להם בגדים! חחח... הקטע שפונצ'ו באמת אוהבת תשבע שמיניות הזה..

nini15

New member
דווקא אני אוהבת את הבגדים של

הבנות אבל לא את השילובים בין החצאיות לחולצות כי זה באמת יותר מידי או בכלל לא מתאים. הן לובשות חולצות מדהימות (חוץ מהחולצות חזיות שהן מזעזעות) וגם לובשות חצאיות מזה יפות אני אוהבת

למעלה