משחק השבוע

MC SammY

New member
משחק השבוע../images/Emo42.gif

נלקח מאיזשהו פורום. השבוע שעבר
שיר השבוע: Damian Marley-Beautiful משהו שעשה את השבוע: ערב ל"ג בעומר... ציטוט משיר שמתאים לשבוע: "I'm walking away from the troubles in my life..." משהו שהרס את השבוע: ההאנגאובר ובכלל כל יום שבת. ציפיות שהתגשמו בשבוע: היה לי שבוע נחמד בכללי, וזה מה שאני מצפה מכל שבוע. הבן אדם שעשה את השבוע: הוא בטח יודע מי הוא.
לקח מהשבוע: לחיות את הרגע. השבוע הנוכחי
שיר השבוע: Fort Minor-Where'd you go משהו שעשה את השבוע: 88 במתמטיקה ציטוט משיר שמתאים לשבוע: "If you want to, I can save you, I can take you away from here. So LONELY inside, so BUSY out there, and all you wanted was somebody who cares" משהו שהרס את השבוע: יום שלישי. ציפיות מהשבוע: שהסוף שלו יהיה טוב יותר מההתחלה
הבן אדם שעשה את השבוע: עשה אותו מה?
לקח מהשבוע: לקחת ת'זמן, לא למהר, לזרום. יאללה, שלכם.

והשאלון לבד, כי אישתיטיפשה../images/Emo3.gif

השבוע שעבר- שיר השבוע: משהו שעשה את השבוע: ציטוט משיר שמתאים לשבוע: משהו שהרס את השבוע: ציפיות שהתגשמו בשבוע: הבן אדם שעשה את השבוע: לקח מהשבוע: השבוע הנוכחי שיר השבוע: משהו שעשה את השבוע: ציטוט משיר שמתאים לשבוע: משהו שהרס את השבוע: ציפיות מהשבוע: הבן אדם שעשה את השבוע: לקח מהשבוע:

אייייייייייף

השבוע שעבר- שיר השבוע:
פרח השכונות
משהו שעשה את השבוע: החמישישישבתראשון עם האנשים שלי.
ציטוט משיר שמתאים לשבוע: 'Cause I’m one step closer to the edge And I’m about to break..' משהו שהרס את השבוע: אני . ציפיות שהתגשמו בשבוע: ממ לא נראה לי שהיו כאלה. הבן אדם שעשה את השבוע: מראין ושירה כמובן
סמי [
] וכל השאר נו הם לא פה מה זה משנה?
לקח מהשבוע: לא לדבר. השבוע הנוכחי שיר השבוע: סאבלימינל - הוליווד
משהו שעשה את השבוע: ממ הים אתמול? טוב נו, בערך.. ציטוט משיר שמתאים לשבוע: 'אני צריך אותך יפה כמו מלאך וזאת הפעם האחרונה שאני הולך לישון עם בטן חתוכה וגוף שבור..' [אלג'יר - אני צריך אותך. ] משהו שהרס את השבוע: אני והחשות שלי. ציפיות מהשבוע: ממ אין כאלה או בעצם לחבק חזק את שלי מחר. הבן אדם שעשה את השבוע: אין כזה כרגע. לקח מהשבוע: להפסיק ליחס לעצמי דברים.

שלי שלי!

שיר השבוע: The Beatles - Do You Want To Know A Secret (כי היה לי שבוע נוסטלגי במיוחד, והשיר הזה סתם נותן לי אסוסיאציה לילדות) משהו שעשה את השבוע: 92 מגן במתמטיקה (לא, אני לא חכמה
) ציטוט משיר שמתאים לשבוע: "מצייר תמונה עם נוף שלפעמים אוכל לברוח" (נו מה, אם כבר פורום השבט.. אז נזרום
) משהו שהרס את השבוע: שיחה עם המחנכת ציפיות שהתגשמו בשבוע: זו לא ציפייה, אבל אמרתי למישהו כל מה שאני חושבת עליו וזה משהו שרציתי לעשות ה-מ-ו-ן זמן, אז אני גאה בעצמי על שעשיתי את זה. הבן אדם שעשה את השבוע: שירה ושימרית, פתחו לי ת'שבוע בצורה מדהימה. לקח מהשבוע: להשאיר אנשים מסויימים קרוב אלי ואחרים להעיף. השבוע הנוכחי- שיר השבוע: Shakira Feat. Wyclef Jean - Hips Don't Lie (חרישה עצבנייייית!) משהו שעשה את השבוע: כנראה שלגלות שהיום, רשמית, ירו לי 4 שעות מהמערכת
(וזו רק ההתחלה!! מוהאהא
) ציטוט משיר שמתאים לשבוע: אין לי משהו מתאים. משהו שהרס את השבוע: עוד שיחה עם המחנכת
ציפיות מהשבוע: שיעבור מחר הבן אדם שעשה את השבוע: הבחור מאורנג' שהרגיע אותי ואמר שיש לי כרטיס לבלאק אייד פיז לקח מהשבוע: אף פעם לא לדחות את הביקור בדואר!!

bigm2

New member
יאללה

שיר השבוע: dog and cat של פאנקנשטיין משהו שעשה את השבוע: אימון מטורף ציטוט משיר שמתאים לשבוע: the way of the lord had made us funky! משהו שהרס את השבוע: הבגרות במתמטיקה ציפיות שהתגשמו בשבוע: למדתי לבגרות הבן אדם שעשה את השבוע: החברה היפה שלי לקח מהשבוע: אנערף

dan the man

New member
נו....

השבוע שעבר- שיר השבוע:Dani California משהו שעשה את השבוע: מועדון לילה..... ציטוט משיר שמתאים לשבוע:I know I know for sure That life is beautiful around the world משהו שהרס את השבוע:מבחן במתמטיקה ציפיות שהתגשמו בשבוע: הציפיות על הכרית... הבן אדם שעשה את השבוע:אורי גוטליב לקח מהשבוע:אני מתחיל להתדרדר השבוע הנוכחי שיר השבוע: Lordi -hard rock hallelujah משהו שעשה את השבוע:עסק שחור נגד הדוגמניות ציטוט משיר שמתאים לשבוע: למה לרוב הדברים הנכונים האלה לא קורים?! משהו שהרס את השבוע:מבחן בערבית אבל הרס בקטנה... ציפיות מהשבוע:מחר מתחילים ללמוד ב10 :) הבן אדם שעשה את השבוע: חבר טוב שלי לקח מהשבוע:אני טחון

נממ זה לא ממש משחק סמי ../images/Emo3.gif

לפחות בפורום בו אני נמצאת [ |שיעול| היהודים |שיעול| ] זה משהו שמעלים כל שבוע והוא קצת שונה.. השבוע שעבר: - שיר השבוע (של היהודים): [נעשה את זה של השבט
] - שיר השבוע (כללי): - אלבום השבוע: - מאכל השבוע: - משפט השבוע(משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): - משפט השבוע(משפט מחץ שהצחיק אתכם/ריגש אתכם) - צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): - אמוטיקון השבוע: - משהו שעשה לכם את השבוע: - משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: - משהו שאתם מחכים לו השבוע: - משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: -שיר שפתחתם איתו את השבוע: -האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: או שאפשר פשוט להמשיך עם שלך

MC SammY

New member
../images/Emo12.gif

באתי אלייך בטוב, אבל כנראה את מבינה רק בהיקים

למעלה