משחק השבוע

DCZ 95

New member
טוב-הנה שלי

השבוע שעבר- שיר השבוע:Converting_Vegetarians(ממש חרשתי..) משהו שעשה את השבוע: אממ אלוהים?-לשבת במצב רוח טוב עם חבר טוב..שריטה.. ציטוט משיר שמתאים לשבוע:"shit can happends" (או איך שלא כותבים..) משהו שהרס את השבוע:הכאב ראש (במיוחד בלג בעומר) ומתמתיקה..איך לא ציפיות שהתגשמו בשבוע: לא שתיתי הרבה הבן אדם שעשה את השבוע: אורי חברי הטוב..(וגם בת דודה שלי-אבל היא בת אדם..) לקח מהשבוע: יש גם שבועות כאלו.. השבוע הנוכחי שיר השבוע: שיר הפרידה של היפופוטם "אין היפופוטם" משהו שעשה את השבוע: ללכת לישון אצל אורי עם בת דודה ועוד חבר הפוכים מאלכוהול ושרוטים בראש באיזה ארבע בבוקר-הידעתם? כשאני שתויי-אני יכול להרים את בת דודה שלי עם שתי ידיים ישרות ממש כמו קרטון..(אבל זה לא חכמה-היא שוקלת אולי ארבעים קילו..) ציטוט משיר שמתאים לשבוע: "show me the way to the next viski bar" משהו שהרס את השבוע: המנהל של הבצפר לשעבר (הוא דחה ת'ביקור של החברים בירושליים למחר בצהריים במקום היום בלילה) ואיך לא-מתמתיקה.. ציפיות מהשבוע:להספיק ללמוד בשביל לעבור על איזה מאה הבן אדם שעשה את השבוע: הומר סימפסון-וההוא מפמלי גאי וכמובן-אורי.. לקח מהשבוע: בפעם הבאה שלובשים בגדים נקיים לא ללכלך אותם בצורה שזה יראה כאילו השתנתה במכנסיים או על החולצה (לא יודעים לסגור ת'ביגל-סנדוויץ' הזה טוב-אבל מודה היה טעים..) דאם! עשיתי את זה!

Funky Giraffe

New member
אה

השבוע הנוכחי שיר השבוע: יוני רכטר - בלעדייך משהו שעשה את השבוע: לא יודע ציטוט משיר שמתאים לשבוע: "Give it away now" משהו שהרס את השבוע:לא התקבלתי למגמת מוסיקה בתיכון בכפ"ס. ציפיות מהשבוע:להתקבל למגמת מוסיקה בהרצליה עם כל הג'אזיסטים הגדולים הבן אדם שעשה את השבוע: רעות לקח מהשבוע:לא מזלזלים בבחינות חשובות

למעלה