משחק השחקנים

• פותח הנושא Nimst
  • פורסם בתאריך

Nimst

New member
משחק השחקנים

ניקולס קייג' רצוי לשון אוסטין.

רצוי?

כי יש לי אחד ארוך: ניקי שיחק עם טרבולטה בעימות חזיתי וטרבולטה עם: 1. האלי בארי בדג חרב ומשם לאקס מן 2. ברוס וויליס ומשם לארמגדון עם ליב טיילר אוקיי: סנדרה בולוק

Nimst

New member
אממ..

תן אתה שם של שחקן/ית, אין לי. ובינתיים.. עוד לא מצאתם קשר בין ניקולס קייג' לשון אוסטין.

מצאתי מצאתי מצאתי.. זה ארוך....

ניקולס קייג' שיחק בסרט "עקיצה ב60 שניות" עם אנג'לינה ג'ולי ששיחקה בסרט "נערה בהפרעה" עם בריטני מרפי ששיחקה בסרט "Riding in Cars with Boys " עם דרו ברימור ששיחקה בסרט " 50 First Dates " עם שון אוסטין המתוק.

Nimst

New member
יפה!

אבל יש יותר קצר: ניקולס קייג' שיחק ב"עיר של מלאכים" עם מג ריאן, ששיחקה עם שון אוסטין ב"אומץ תחת אש".

Nimst

New member
נו, טוב..

יש לי אחד אנתוני הופקינס רצוי לאיאן הולם (הוא מקופח).

Eowyn of Rohan

New member
יש לי

איאן הולם שיחק עם ג'וני דפ{from hell} ששיחק עם ריי ליוטה{שאיפות} ששיחק עם אנתוני הופקינס בחניבל.

Nimst

New member
../images/Emo45.gif

יש טיפטיפונת יותר קצר: אנתוני שיחק בחניבעל עם גארי אולדמן, ששיחק עם איאן הולם באלמנט החמישי.

Nimst

New member
בן סטילר

שיחק ב"משתגעים על מרי" עם קמרון דיאז, ששיחקה ב"המלאכיות של צ'ארלי" עם דרו בארימור, שמשחקת ב"50 פגישות ראשונות" עם שון אוסטין.

את יכולה להוריד את קמרון דיאז ופשוט

להגיד שבן סטילר שיחק עם דרו ברימור בדופלקס וכו וכו אני לומדת לקצר לאט לאט

יש לי אחד פשוט:

אדם סנדלר! שיחק עם דרו בארימור בזמר החתונות וכו'.... אוקי אני אנסה אחד חדש: רואן אטקינסון (מיסטר בין)!!! ואם אתם חושבים ללכת על קובה גודינג ג'וניור במיליונר מי שגומר ראשון אז לא אלא תלכו על משהו אחר מאותו הסרט.

Nimst

New member
מיסטר בין

ביקשת מ"מיליונר מי שגומר ראשון" - קיבלת. שיחק שם עם ג'ון קליז, ששיחק ב"מלאכיות של צ'אלי" עם דרו בארימור, שתשחק ב"50 פגישות ראשונות" עם שון אוסטין.

Nimst

New member
אחד חדש

לקשר לכריסטופר לי (סארומן) שהיה מאוד מקופח במשחק הזה. כריס או'דונל

Nimst

New member
נחמד שאני מגיבה לעצמי:)

טוב, נגלה את הקשר לכריסי שיחק ב"באטמן לנצח" עם ואל קילמר, ששיחק ב"היט" עם נטלי פורטמן, ששיחקה במלחמת הכוכבים עם כריסטופר לי.

למעלה