עכשיו שיהיה קשור לליב טיילר
N Nimst New member 9/4/04 #20 או קיי, יש לי קצת ארוך, אבל לא נורא.. בן סטילר שיחק ב"לפגוש את ההורים" עם רוברט דה נירו, ששיחק ב"בוא נדבר על זה" עם בילי קריסטל, ששיחק ב"מפלצות בע"מ" עם ג'ון גודמן, ששיחק "לילה אחד במקולס" עם.. ליב טיילר
או קיי, יש לי קצת ארוך, אבל לא נורא.. בן סטילר שיחק ב"לפגוש את ההורים" עם רוברט דה נירו, ששיחק ב"בוא נדבר על זה" עם בילי קריסטל, ששיחק ב"מפלצות בע"מ" עם ג'ון גודמן, ששיחק "לילה אחד במקולס" עם.. ליב טיילר
° °•טשי•° New member 9/4/04 #21 ליאם ניסן ששיחק עם נטלי פורטמן (מלחמת הכוכבים) ששיחקה עם רנה זלווגר (קולד מאונטיין) ששיחקה עם ריצ'ארד גיר (שיקגו) ששיחק עם ליב טיילר (הנשים של ד"ר ט')
ליאם ניסן ששיחק עם נטלי פורטמן (מלחמת הכוכבים) ששיחקה עם רנה זלווגר (קולד מאונטיין) ששיחקה עם ריצ'ארד גיר (שיקגו) ששיחק עם ליב טיילר (הנשים של ד"ר ט')
N Nimst New member 9/4/04 #22 ../images/Emo13.gif המטרה היא לנסות למצוא קשר בין שחקן/ית שמישהו אחר נותן.. או לתת שחקן/ית בעצמך ולתת לאחרים למצוא את הקשר.
../images/Emo13.gif המטרה היא לנסות למצוא קשר בין שחקן/ית שמישהו אחר נותן.. או לתת שחקן/ית בעצמך ולתת לאחרים למצוא את הקשר.
F Fozzie New member 10/4/04 #26 ../images/Emo80.gifועכשיו נראה אתכם.. טופר גרייס (האמת.. לא כזה קשה..)
F Fozzie New member 10/4/04 #27 ../images/Emo80.gifשחכתי...../images/Emo26.gif רצוי לקשר לאחד מההוביטים..
N Nimst New member 10/4/04 #29 לאחד מההוביטים טופר גרייס שיחק ב"חיוך של מונה ליזה" עם קירסטין דאנסט, ששיחקה ב"ספיידרמן" עם טובי מגוויר, ששיחק עם אלייז'ה ווד ב"סופת קרח".
לאחד מההוביטים טופר גרייס שיחק ב"חיוך של מונה ליזה" עם קירסטין דאנסט, ששיחקה ב"ספיידרמן" עם טובי מגוויר, ששיחק עם אלייז'ה ווד ב"סופת קרח".
N Nimst New member 10/4/04 #28 יש לי לויגו טופר גרייס שיחק בטראפיק עם מייקל דאגלס, ששיחק ב"רצח מושלם" עם ויגו מורטנסון.
א איירה גיינס New member 10/4/04 #38 כן זה בהחלט נכון... אבל זה לא מוריד מערכו של המשחק!!!! אם אתם מעוניינים בעוד משחקים לפורום אני חושב שאני יכול למצוא עוד רעיונות...
כן זה בהחלט נכון... אבל זה לא מוריד מערכו של המשחק!!!! אם אתם מעוניינים בעוד משחקים לפורום אני חושב שאני יכול למצוא עוד רעיונות...