בתאבון דני! איזה פרצוף ברווז יש לו פה!.......אני רוצה תמונה של מקפליי מהבריטס
B beyonce3 New member 23/6/05 #42 בתאבון דני!../images/Emo99.gif איזה פרצוף ברווז יש לו פה! .......אני רוצה תמונה של מקפליי מהבריטס
P PunK RocK 1o1 New member 23/6/05 #40 אלה.. זה סרוק שששששש.. אולי שחר לא תשים לב וזה לא מה שג'ני ביקשה אבל אני אסכים לזה כי אין לי כוח לחפש בעצמי דאגי רציני פה.. תומנה של טום מחייך=]
אלה.. זה סרוק שששששש.. אולי שחר לא תשים לב וזה לא מה שג'ני ביקשה אבל אני אסכים לזה כי אין לי כוח לחפש בעצמי דאגי רציני פה.. תומנה של טום מחייך=]
J just jenny New member 23/6/05 #41 חחח נכוןן גמני לא שמתי לב../images/Emo3.gif ועיילין דיי כבר לרשום תגובה אחריי!! חח הפעם זה לא יעבור בשתיקה! שימו לי תתמונה שאני ביקשתי.. תמונה של דני אוכל משהו
חחח נכוןן גמני לא שמתי לב../images/Emo3.gif ועיילין דיי כבר לרשום תגובה אחריי!! חח הפעם זה לא יעבור בשתיקה! שימו לי תתמונה שאני ביקשתי.. תמונה של דני אוכל משהו
B bustedit New member 24/6/05 #44 הנה לך../images/Emo26.gif היה קשה ביותר למצוא את זה.. חח אבל מצאתי! אני רוצה תמונה של דני וג'יימס (מבאסטד)! או תמונה של דני עם מישו מבאסטד
הנה לך../images/Emo26.gif היה קשה ביותר למצוא את זה.. חח אבל מצאתי! אני רוצה תמונה של דני וג'יימס (מבאסטד)! או תמונה של דני עם מישו מבאסטד