גבוה הכי שווה מחשב או טלויזיה אין לי משהו מקורי חחח.....
ב בנות טימברלייק New member 9/11/07 #23 לבןן יאמי אם הייתם חייבות לבחור על מה לוותר בג'סטין על מה הייתן מוותרות על כישרון המוסיקה שלו או על היופי שלו
לבןן יאמי אם הייתם חייבות לבחור על מה לוותר בג'סטין על מה הייתן מוותרות על כישרון המוסיקה שלו או על היופי שלו
א אלינה elina New member 10/11/07 #26 אממ צרפתית כי היא שפת האהבה אבל עם ללמוד אז ספרדית כי היא שפה מדוברת יותר בעולם...... MTV או VH1
ל ליבוצ שחולה על JT New member 10/11/07 #28 ג'-ס-ט-י-ן! מקום לנסוע: דרום אמריקה// המזרח הרחוק(הודו,סין,,)
ל ליבוצ שחולה על JT New member 10/11/07 #32 נמממ.. סרט! לממרות שלא הבנתי תכוונה.. [= מי תפוח/מי אפרסק??
ב בנות טימברלייק New member 11/11/07 #37 עשיתם ביחד חחחח.. טופ נמשיך מפלאפון או טלפון נראה לי חחחח....... פלאפון טופפ אופ אין לי אני אנסה לחשוב על משו שנייה............................ אל.סי.די או פלזמה
עשיתם ביחד חחחח.. טופ נמשיך מפלאפון או טלפון נראה לי חחחח....... פלאפון טופפ אופ אין לי אני אנסה לחשוב על משו שנייה............................ אל.סי.די או פלזמה
מ מאיולולי New member 12/11/07 #38 אל סי די! הידעתן שאחרי כמה שנים של טלווזיה פלזמה היא מתחילה לפלוג גזים רעילים!? חלוק רחצה או מגבת?! מאייקי
אל סי די! הידעתן שאחרי כמה שנים של טלווזיה פלזמה היא מתחילה לפלוג גזים רעילים!? חלוק רחצה או מגבת?! מאייקי