את אופטימית. XD לקפוץ נראלי. תיק גב או תיק צד?
X xXx Lilo xXx New member 4/9/08 #15 שוקו ^^"../images/Emo29.gif טוקידוקי או ג'אנספורט (כאילו תיקים)...?
X xXx Lilo xXx New member 7/9/08 #32 מסן../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif איסי = SMSים XD הדבר השימושי הזה. במבה רגילה או עם קרם נוגט?
מסן../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif איסי = SMSים XD הדבר השימושי הזה. במבה רגילה או עם קרם נוגט?
J Johnni456 New member 7/9/08 #35 מקדונלדס../images/Emo79.gif בלונדון כל הזמן אכלנו KFC ומקדונלדס ואז ביום הרביעי היה לנו קלקול קיבה MP4 או אייפוד?
מקדונלדס../images/Emo79.gif בלונדון כל הזמן אכלנו KFC ומקדונלדס ואז ביום הרביעי היה לנו קלקול קיבה MP4 או אייפוד?
E Emergency Exit New member 9/9/08 #36 אייפוד. ../images/Emo79.gif הרבה יותר נוח, למרות שיש לי סאנדיסק בכלל, אבל היתי רוצה אייפוד מחברת ספירלה או בלי?
אייפוד. ../images/Emo79.gif הרבה יותר נוח, למרות שיש לי סאנדיסק בכלל, אבל היתי רוצה אייפוד מחברת ספירלה או בלי?
X xXx Lilo xXx New member 9/9/08 #37 ספירלה...../images/Emo29.gif קלסר או מחברת? (לא שאלו את זה נכון? שאני לא אצא מטומטמת מהרגיל XD)
J Johnni456 New member 9/9/08 #39 אולסטאר!../images/Emo79.gif מחר - חורים שחורים או יומולדת? ~עזבו אני במצב לא ברור><~
E Emergency Exit New member 11/9/08 #40 אהאעעעעעעע היתה לך יומולדת!../images/Emo2.gif כן? כן? כן? יוומלדת סושי או שניצל דג?