שמאל אהלן או היי?
A apocalipto New member 27/1/15 #22 חוי חוי חוי. it was my plan all along! כלב אין לי כח לגדל, אבל הם יותר מראים אהבה, יותר נאמנים, יותר כיף לשחק איתם. והם יותר חכמים. HIT ME
חוי חוי חוי. it was my plan all along! כלב אין לי כח לגדל, אבל הם יותר מראים אהבה, יותר נאמנים, יותר כיף לשחק איתם. והם יותר חכמים. HIT ME
S sarne New member 28/1/15 #26 V0 MP3 זה אידאלי. FLAC מבזבז מקום יקר, ואני לא שומע את ההבדל (שהוא בעיקר פסיכולוגי בכל מקרה). חוץ מזה, אלבומים שאני מאוד אוהב, אני אקנה (בסופו של דבר) עותק פיסי שלהם. CD או ויניל?
V0 MP3 זה אידאלי. FLAC מבזבז מקום יקר, ואני לא שומע את ההבדל (שהוא בעיקר פסיכולוגי בכל מקרה). חוץ מזה, אלבומים שאני מאוד אוהב, אני אקנה (בסופו של דבר) עותק פיסי שלהם. CD או ויניל?
ט טאסנים1 New member 31/1/15 #29 cd-אין לי מערכת לויניל ואם היה, זה הרבה יותר מסורבל מ- cd (לא מבינה למה חוזרים לזה..) קירה נייטלי או אמה תומפסון?
cd-אין לי מערכת לויניל ואם היה, זה הרבה יותר מסורבל מ- cd (לא מבינה למה חוזרים לזה..) קירה נייטלי או אמה תומפסון?
S schlomitsmile Member מנהל 29/1/15 #1 אני איתך ההבדל בין כלב לחתול- https://www.youtube.com/watch?v=Oq8nYgnE93Y   סרט או ספר?
A apocalipto New member 28/1/15 #25 למה לא משתתפים? קדימה בקצב! jesus christ חזיז ורעם אלוהים אדירים W0T Whoa בסיבוב הזה ביטוי ההלם המועדף עליכם באינטרנט או בחיים האמיתיים מותרת בחירה מרובה ומותר ריבוי השתתפות
למה לא משתתפים? קדימה בקצב! jesus christ חזיז ורעם אלוהים אדירים W0T Whoa בסיבוב הזה ביטוי ההלם המועדף עליכם באינטרנט או בחיים האמיתיים מותרת בחירה מרובה ומותר ריבוי השתתפות