אני לא ממש מכירה את זאת שמעליי X:
F Felix dude New member 15/9/06 #58 לזאת שמעל זאת שמעליי ... זאת שמעלייך זאת רוני. וזה שמעליה זה אבי.
A a d i 8 New member 15/9/06 #67 זאת שמעליי הייתה נחמדה שבאתי בקטע של אהה...לא יודעת...פשוט סבבה כזה..
מ מכשפהקטנהזונה New member 16/9/06 #68 ../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif זאת שמעליי, יצאה כלכך מטומטמת ואינמצב שהיא תצא מזה עכשיו
../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif זאת שמעליי, יצאה כלכך מטומטמת ואינמצב שהיא תצא מזה עכשיו
ס ססילייה New member 16/9/06 #70 בגלל זאת שמעליי.. יש לי ספרייה שלמה בפלאפון רק עם תמונות שלה טוב, יותר נכון בגלל השיעמום שלה DDD:::
ס סוריקטה1 New member 16/9/06 #73 ../images/Emo121.gifזאת שמעלי היא המרגמיש הכי שמן שישD: ואני אוהב אותה ים ומגועגע וכוס אמא שלה אני רוצה לראות אותה!!! ושתעיף את ההורים שלה ל-30:] ותביא לי את הפקקים של הקולה שאני כבר לא צריך
../images/Emo121.gifזאת שמעלי היא המרגמיש הכי שמן שישD: ואני אוהב אותה ים ומגועגע וכוס אמא שלה אני רוצה לראות אותה!!! ושתעיף את ההורים שלה ל-30:] ותביא לי את הפקקים של הקולה שאני כבר לא צריך
ס ססילייה New member 16/9/06 #76 שני אלה שמעלי D: היא גורה קטנה ופיצי והוא גוש קטן וחמוד שיבוא ב30 לבית של ליל! כי יש בית ריק! בואו בהמוניכם!
שני אלה שמעלי D: היא גורה קטנה ופיצי והוא גוש קטן וחמוד שיבוא ב30 לבית של ליל! כי יש בית ריק! בואו בהמוניכם!