2. לנעול את הזמן?
ע ע צי ץ New member 7/12/06 #21 2 בתוך ארון את ילדותה הרחוקה עברה, וברור לצאת אסור היה לה לדקה וכמה שהיכו אותה בקיצור זה לב שבור on second thought its too long
2 בתוך ארון את ילדותה הרחוקה עברה, וברור לצאת אסור היה לה לדקה וכמה שהיכו אותה בקיצור זה לב שבור on second thought its too long
A A d v u s h New member 8/12/06 #27 לא בטוחה... מוציא את הגיטרה ומתחיל לנגן וזה היה כל הסיפור ומה שמעבר בכלל לא ברור [?][?]
ס סבסטיאן נאבד New member 8/12/06 #28 ../images/Emo121.gifגם אני חשבתי על זה כי זה השיר היחידי עם גיטרה.. אבל מה הקטע של הגיטרה-ספר-סימן שאלה.. אולי זה אמור להיות "ניסה לנגן יצירה חדשה ולא הצליח לקרוא את התווים" אבל השורה הזאת לא מופיעה בשיר של היהודים
../images/Emo121.gifגם אני חשבתי על זה כי זה השיר היחידי עם גיטרה.. אבל מה הקטע של הגיטרה-ספר-סימן שאלה.. אולי זה אמור להיות "ניסה לנגן יצירה חדשה ולא הצליח לקרוא את התווים" אבל השורה הזאת לא מופיעה בשיר של היהודים
H HiPpiE Boy New member 9/12/06 #29 אם אני אכתוב אדוה עם שתי ו' מה יקרה לי? צדקת בכול מקרה... הקטע הוא שאני לא בהכרח מתכוון לשורות משיר..אני מתכוון לשיר..אבל הו וול מה שיותר נוח
אם אני אכתוב אדוה עם שתי ו' מה יקרה לי? צדקת בכול מקרה... הקטע הוא שאני לא בהכרח מתכוון לשורות משיר..אני מתכוון לשיר..אבל הו וול מה שיותר נוח
א אורצוק725 New member 10/12/06 #34 שותה קפה ומיד מעשן, מוציא את הגיטרה ומתחיל לנגן וזה היה כל הסיפור טוב, אחד די גרוע:
N Niran2 New member 11/12/06 #35 ואיך תמיד נכבה האור שאני בוכההההההה אז איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא, נהייתי מכור ללייב שלו בזמן האחרון הנה אחד שטיפה קשה אלא אם חושבים קצת:
ואיך תמיד נכבה האור שאני בוכההההההה אז איך זה שאני מחפש תשובה ולא מוצא, נהייתי מכור ללייב שלו בזמן האחרון הנה אחד שטיפה קשה אלא אם חושבים קצת:
N Niran2 New member 16/12/06 #38 אלוהים אני פוחד למות וסורי שלא עניתי לא היה זמן אין פה ממש הענות למשחק הזה :/ בכל מקרה מי שירצה שישים חדש
אלוהים אני פוחד למות וסורי שלא עניתי לא היה זמן אין פה ממש הענות למשחק הזה :/ בכל מקרה מי שירצה שישים חדש