תלך כפרה עליי!
A aviGODFATHER New member 30/6/05 #24 ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אין ספק שקולדפליי עושים קאברים לשרית חדד אתם עוד לא יודעים מה התשובה? אתם לא רציניים
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif אין ספק שקולדפליי עושים קאברים לשרית חדד אתם עוד לא יודעים מה התשובה? אתם לא רציניים
0 0mroosh New member 30/6/05 #32 נכון.. יצאתי טיפש בענייני מזרח. התבלבלתי בין "אתה חייב למות עליי" לא משנה. סולחים לי?
A aviGODFATHER New member 30/6/05 #33 סלחנו ../images/Emo13.gif../images/Emo140.gif מה עם השיר? אתה עדיין לא מזהה ? רמז: זה לא שיר מאלבום.
A aviGODFATHER New member 1/7/05 #54 ../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif../images/Emo45.gif../images/Emo127.gif
A aviGODFATHER New member 30/6/05 #20 חידה קשה (לפחות ככה נראה לי) ../images/Emo26.gif גם שיר של קולדפליי. בוא נראה כמה אתם חכמים ולמי שלא מזהה בתמונה זה ים המלח
חידה קשה (לפחות ככה נראה לי) ../images/Emo26.gif גם שיר של קולדפליי. בוא נראה כמה אתם חכמים ולמי שלא מזהה בתמונה זה ים המלח
A aviGODFATHER New member 30/6/05 #25 לא... זה קצת יותר מתוחכם מזה זה לא קשור ישירות לים המלח... אם אף אחד לא יידע אני ירשום מה זה עוד כמה שעות
לא... זה קצת יותר מתוחכם מזה זה לא קשור ישירות לים המלח... אם אף אחד לא יידע אני ירשום מה זה עוד כמה שעות
A aviGODFATHER New member 30/6/05 #27 גם לא... דווקא זה יכול להיות מאוד נכון אבל לא לזה התכוונתי... זה מסובך לגמרי... תקשרו דברים: ים המלח >>> ___ >> שיר של קולדפליי
גם לא... דווקא זה יכול להיות מאוד נכון אבל לא לזה התכוונתי... זה מסובך לגמרי... תקשרו דברים: ים המלח >>> ___ >> שיר של קולדפליי
A aviGODFATHER New member 30/6/05 #31 לא ../images/Emo10.gif חחח אני גם לא מכיר את השיר הזה... אני הולך לחפש אותו... ד"א השיר בחידה הוא שיר מאלבום, לא EP או B SIDE או קאבר או כל דבר אחר
לא ../images/Emo10.gif חחח אני גם לא מכיר את השיר הזה... אני הולך לחפש אותו... ד"א השיר בחידה הוא שיר מאלבום, לא EP או B SIDE או קאבר או כל דבר אחר
י ילדה קטנה ואיש מפח New member 30/6/05 #38 המ.. square one כי ים המלח הוא במובן כלשהו נקודת התחלה? [הכי נמוך וזה] |אני מקורית|